Yeminle alırım ..
gidemezsen ben alırım ama:wiinkk:
snr onu satıp fazer alırım kndime:queen::queen:
... alırsın :mrgreen:
Bana Gkn tuttu dakkayı.. Ki hızlı gitmek için çaba göstermedim..
Sırf seni mors etmek için allah ne verdiyse asılırım.. Sende .. alırsın![]()
Yeminle alırım ..
kızım tavlada milleti yoldun şimdi yollardan mı soyacan milleti .. bari bizimkilerden toplama motoru ((((((((((:queen::queen:
Kaşınanlarınkini toplıyım madem öyle :mrgreen:kızım tavlada milleti yoldun şimdi yollardan mı soyacan milleti .. bari bizimkilerden toplama motoru ((((((((((:queen::queen:
Tamam işte..ben derimki altunizadede kalırsın eger aslırsan:cherry::cherry::cherry:
Ne tavlası ya sorsana bi benle oynarmıymıs bidaha tavla:bounce:
fincan diye bişey var aslanım . yiyosa fincanla oyna pınara 1e50 bahse varım varmı iddaya giren (((((![]()
Lem oolum 5-0 yendim.. Hadi bi kaç hafta sonra bi daha oynadık.. Zar tutuyosun bişiy demiyorum (sevinsin garip misali).. Oyun bitti hiçbişeyine oynamamıza rağmen lastiği kurtardım dedin..Ya bırak hadi yeniyorum yeniyorum neymis zar tuttunmus :queen:
Sen delikanlı gibi oynarım ben diyemiyosun hiç niyekiBen fincanlada oynarım benim için bi sakıncası yoh ordanda aynı sekılde zar atılır:bounce: senın alırım anahtarını ole herseye bahse gırılmez:queen:
Lem oolum 5-0 yendim.. Hadi bi kaç hafta sonra bi daha oynadık.. Zar tutuyosun bişiy demiyorum (sevinsin garip misali).. Oyun bitti hiçbişeyine oynamamıza rağmen lastiği kurtardım dedin..
Dedim hadi neyse lastik sorun değil yine kazanırım nasıl olsa..
Zar tutmayacaksan oynayalım diyorum ben her şekilde zar tutarım diyosun..
Bak ne dedim; delikanlı gibi oynayan herkesle oynarım.. Çünkü keyif alırım.. Yenmişse bükemediğim bileği öper tebrik ederim.. Ama delikanlı gibi oynadıysa :mrgreen:
Sen delikanlı gibi oynarım ben diyemiyosun hiç niyeki![]()
saldır kanarya ((((((((((![]()
Bi alternatif yapıp oraya mangal gezisi mi yapsakkine.....![]()
cengiz abiyide al gel abi artık senlede bi tanısalım hem mangalı herkes yapamaz bize profesyonel adamlar lazım:cherry:
cengiz abiyide al gel abi artık senlede bi tanısalım hem mangalı herkes yapamaz bize profesyonel adamlar lazım:cherry:
Topic i açan adama söyleyeceksiniz..Herkes mangal gezisi yapamaz..... Mangalı yakan adam genelde aç kalır haberiniz olsun.... :queen::queen:
Moruh sen şimdi benim egzosuma hakaretmi ediyosun :silent: egzos ızgara illaki:queen: