Böyle vücudum olsun çıplak binerim motora=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben aradan çekliliyorum size mutluluklar ilhan ve ali demir =))))))))))))) :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
ölçulerını yazarmsın kardesım:cat:bıde ne zamandır yapıyon resımde oldukca thın cıkmıssın:p:p:p ha bide benım karısımı unutma ıc:queen::queen:

ne ölçüsü istersiniz :) yaş 18 boy 1.70 klio 67-65 gibi bişi kol 38.5 ne kadardır yapıyorum ısıne gelınce tam olarak bellı deıl :) 8 ay kıck box 4 ay salonda sonra 1 sene ara verdım eylulde tekrar basladım daha onceden evdede yapıodum bısıler karısık ıste :D

ne ölçüsü istersiniz :) yaş 18 boy 1.70 klio 67-65 gibi bişi kol 38.5 ne kadardır yapıyorum ısıne gelınce tam olarak bellı deıl :) 8 ay kıck box 4 ay salonda sonra 1 sene ara verdım eylulde tekrar basladım daha onceden evdede yapıodum bısıler karısık ıste :D

bu nankör bı spordur onu bıraktınmıydı oda senı bırakır fazla surmez 1 - 2 ay sonra ıncelmeye baslarsın kı nıtekım zamanında bende de ole olmustu o yuzden mumkun oldugunca antremanları aksatam.:cat: kol ıdare eder ama kılo alman lazım bıraz daha 75 ıdeal olur zorla kendını:cat: yaz gelıyo zaten plajlar bızı beklıyo:queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar