vadafone bizi geyik yerine koyuyor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
AAA Kuşa bak!!!!

Ne sen bana ördek mi dedin?? #Q*//$½%

Yahu nasıl bir milletiz biz böyle.
Sabahtan akşama kadar telefonda geyik çeviriyorsunuz.
Adamlar gösterince de kızıyorsunuz.

Hele bir arkadaşımız dünyanın en büyük şirketlerinden olan bu şirketi batırmış ya artık ne desem boş..:)
Yahu adamlar Türkiye'ye yaptıkları yatırımın üç katını F1 yarışlarında reklama harcıyorlar.
Ne batması?
Beğenmiyorsanız kullanmayın.
Zor bişey değil.
Mesaja cevap vermezsiniz olur biter.

Procum;
Ben o şiiri daha önce forumda bir konu üzerine yazmıştım.:)
Ya hiçbiriniz uyanmadı da kaldı.
Ya da usturuplu yazmışım zararlı bulunmadı...:mrgreen:
Yaz yani güzel şiirdir...:wiinkk:

Ps: Ben reklamı beğendim.
Hele geyiğin diğer geyiğe dönüşü ve kullanılan üslup çok profesyonel...

aynen coq gibi düşünüyorum.

bu arada o reklamı hazırlayanlar da Türk reklam ajansının Türk insanları. elin ingilizi nerden bilecek "geyik muhabbeti" deyimini de yaratacak o reklamı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beleş kontör baldan tatlıdır..

geyik candır can patlıcan dır ..:p

ben sinirden deli oldum... bi de biliyorsunuzdur VODAFON firması yabancı biri firma.. yurtdışında batmak üzereyken hatta batmışken Türkiye'ye gelip şirketlerini kurtardılar... Bi de kendi hattını kullananlara GEYİK diyorlar.. hele birde bu geyik sarmarsa diğerine geç demeleri yok mu? Benim hattım başka bir operatörden ama gene de sinirleniyorum...
Tam cevap vermek için alıntı yapmıştım ama coq ve tequ sağolsun benden önce davranmışlar.. Yorulmaktan kurtuldum :)
Hem sen başka operatör kullanıyosan neden üstüne alınıyosun anlayamadım..:mrgreen:
yurt dışında batmak üzereyken diyerek neyi kastettiniz anlayamadım tam :p
adamlar avrupanın en büyük gsm şirketi :p
:cat:
AAA Kuşa bak!!!!

Ne sen bana ördek mi dedin?? #Q*//$½%

Yahu nasıl bir milletiz biz böyle.
Sabahtan akşama kadar telefonda geyik çeviriyorsunuz.
Adamlar gösterince de kızıyorsunuz.

Hele bir arkadaşımız dünyanın en büyük şirketlerinden olan bu şirketi batırmış ya artık ne desem boş..:)
Yahu adamlar Türkiye'ye yaptıkları yatırımın üç katını F1 yarışlarında reklama harcıyorlar.
Ne batması?
Beğenmiyorsanız kullanmayın.
Zor bişey değil.
Mesaja cevap vermezsiniz olur biter.

Procum;

:cat::cat::cat:
peki cüretsiz konuşabilen varmı
ücretsiz konuşabiliyosanız güzel bişey bence
Evet zaten kampanya ücretsiz dakika veriyor.. Hemde bi aboneye sadece bi kere değil, her an mesaj gönderebiliyor ve tekrar tekrar ücretsiz görüşme veriyor..

mhrrmkpnr
30 dakika hediye ediliyor sana ve kullanıyosun.. Sonra "neden bu hediyeyi sadece 1 saat içinde kullanmak şart" diye olumsuz eleştiri katıyosun..
Sana hiç dakika verilmeseydi, böyle bi kampanya olmasaydı eleştirmeyecektin, vodafone çok iyiydi, ama 30 dakika verince kötü oldu.. Ne kadar enteresan bi tablo değil mi??:farao:

Günün 8 saati şurda gördüğünüz yorumlardan kat kat fazlasıyla karşılaşıyorum..

Çoğu abone aradığında "ben çok geyik yapıyorum, bana en uygun paket nedir?", "ben faturalı hattan çıkmak istiyorum, çok fazla geyik yapıyorum kendimi tutamıyorum faturam yüksek geliyo", "faturam çok yüksek kontörlü hatta geçirir misiniz, hoş bende bayaa bi geyik yaptım bu ay" dediği halde reklamlardaki geyikten rahatsız oldu.. Bu rrahatsız olan abonelerin hepside geyik kampanyasından kazandıkları ücretsiz dakikayı kullandı, bahse var mısınız :)

Bi kişide aldatıldığını iddia etmiş.. Büyük ihtimalle abonelik vergisi için söyledi bunu.. Klasiktir, abone gider vshoptan hat alır sözleşme imzalar hattı kullanır aylık sabit ücret 1 ytl dediler ama bana 3,21 ytl sabit vergi geliyor, kandırıldım, aldatıldım der.. Kimsede imzaladıkları sözleşmeyi okumaz, okuma gereği duymaz.. Taahhütname imzalayan abone bile arayıp ben onu kargoyu aldığımı beyan eden kağıtı imzaladım taahhütname olduğunu bilmiyodum der(üzerinde koca harflerle taahhütname yazdığı halde).. Aynı abone okuma yazmasının olmadığını iddia etmeye başlar imzanın geçersiz sayılması için.. Yine aynı abone ben taahhütnamenin 12 aylık olduğunu söylediğimde 24 aylık olduğunu söyleyerek beni düzeltir, taahhütnameden okumuş :cherry:

Sizden ne çok şikayetçiyim bi bilseniz :p Ben nereye mail atıcam, şikayetimi bildirmek için????

Bende relam antipatik bir çağrışım yapmadı...tam tersi algı merkezlerini 12 den vurdu...

heyy Pınar sen ve global şirketiniz hemen pılınızı pırtınızı toplayıp buraları terkedin...:psize 10 dakke süre...:p

utanmıyonuzmu 2500 yıllık bir kavimle dalga geçmeye...:mrgreen:

Pıl..Pınar...
Pırtı..Vodafone..

Bende relam antipatik bir çağrışım yapmadı...tam tersi algı merkezlerini 12 den vurdu...

heyy Pınar sen ve global şirketiniz hemen pılınızı pırtınızı toplayıp buraları terkedin...:psize 10 dakke süre...:p

utanmıyonuzmu 2500 yıllık bir kavimle dalga geçmeye...:mrgreen:

Pıl..Pınar...
Pırtı..Vodafone..

Olanı söyledik dalga geçiyo dediniz tüü size..
Ama yookkk suç vodafone da.. Hiç kampanya çıkarmasa hediye dakika vermese ne güzel güle oynaya kullanıyodunuz :p

Procum;

Ben görmedim abi, zaten görsem de alkışlardım sadece. Toplum olarak da araştırmacı bir toplum olmadığımız için dikkat çekmemiştir :mrgreen:

Ben reklamdan rahatsız olmadım,bir iki mesaj geldi,onlarada cvp vermedim,arkadaşlar ne biz tilkiyiz,nede onlar kürkçü dükkanı lütfen işimize gelmiyosa bilinçli bi tüketici olarak başka bi markayı kullanırız,bu tür küçük şeylerin ,böyle promlem olması çük üzücü,toplum olarak o kadar sıkıldıkki,o kadar güçlükler çekiyoruzki,artık şaka kaldıramayacak,espriye gülemeyeck duruma geldik,arkadan gelen arabanın sellektör yapması bile bizim için kavga nedeni haline geldi,yolda yürürken selamlaşmak bile zor olmaya başladı Allah sonumuzu hayır etsin SAYGILAR

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ücretsiz dakikalarını ve pınarrrını al da git buradan vadafone :mrgreen:

Ben reklamdan rahatsız olmadım,bir iki mesaj geldi,onlarada cvp vermedim,arkadaşlar ne biz tilkiyiz,nede onlar kürkçü dükkanı lütfen işimize gelmiyosa bilinçli bi tüketici olarak başka bi markayı kullanırız,bu tür küçük şeylerin ,böyle promlem olması çük üzücü,toplum olarak o kadar sıkıldıkki,o kadar güçlükler çekiyoruzki,artık şaka kaldıramayacak,espriye gülemeyeck duruma geldik,arkadan gelen arabanın sellektör yapması bile bizim için kavga nedeni haline geldi,yolda yürürken selamlaşmak bile zor olmaya başladı Allah sonumuzu hayır etsin SAYGILAR

arada bir mantıklı şeyler yazabiliosun ha :p
Bi ara sabah 10da geldi bana.. uyku mahmuruyum..geyik falan diyo şu saate kadar konuş diyo.. sallamadım uyudum geri,sonra bi msj daha geyik bekledi bekledi gitti die..Çok üzüldüm doğrusu :p Ama kampanya kampanyadır.Promosyon olarak yarıms aat ücretsiz konuşturuyor insanlar.Emeğe saygı

vodafone geyikleri burada toplanmış bakıyorum (((((((((((((((:)

Sen şu 7500 ytl yi ver hele.. Sonra ben istediğimi derim ona :mrgreen:

Vodafone bizi geyik yerine koyuyor...baksanıza kız babasının hayrına para ver diyo bana...personelide bi garip ya...hep seçme elemanlar...

Allah versin hadi ..yda belediyeye uğra...:p

yaw sabahtan beri ku oku bitiremedim bence bu topgin maksadı da geyik olmuş ama neyse maksat millete geyik demek degil muhabetin adı geyik yaw alemsiniz arkadaşlar yaw :mrgreen:

daha kotusude var arkadaslar.bı sıtede mause u nereye ceksen geyık kovalıyo.gına geldı artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar