İkinci El Motosiklet Pazarı Borusan Oto İstinye'de Başlıyor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bmwpazar.jpg
BMW Motosikletin düzenlediği Kullanılmış Motosiklet Pazarı, 13 Nisan'da Borusan Oto İstinye'de motosiklet tutkunlarını buluşturacak.

BMW Motosiklet'in düzenlediği "Kullanılmış Motosiklet Pazarı" 13 Nisan Pazar günü kapılarını açacak. Borusan Oto İstinye'de düzenlenecek Kullanılmış Motosiklet Pazarı'nda, farklı beklentilere hitap eden birçok model yer alacak. 2005 yılından beri düzenli olarak Borusan Oto İstinye tesislerinde gerçekleşen pazarda, her marka motosiklet kullanıcısı 500 cc. ve üzeri motor hacmindeki araçlarını satmak veya yeni bir model almak için bir araya gelecek.

Ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek "Kullanılmış Motosiklet Pazarı", Borusan Oto İstinye tesislerinde açık alanda gerçekleşecek.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
borusandan bırak 2. eli 0 km bile almam :wiinkk:

ben alırım :p ilginç bir restleşme oldu :p
şu aralar motor almayacak olsam da fikir için bi uğramaya çalışırım. Kendilerindeki ikinci ellere de sağlam bakıyorlar diye biliyorum.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
istanbula motosiklet pazarı gerekiyor. borusan sadece 500 cc ve yukarısı motorları sergiliyor, ama bunun dışında başka bi yerde motosiklet pazarı kurulsa çok iyi olucak.
topkapıdaki pazardan haberi olan varmı, geçen gittiğimde inşaat şantiyesi kurulmuştu ve ortada motor satan kimse yoktu. daha ileriye gidipte bakmadım bende. bilgisi olan varmı, acaba başka bi yerdemi toplanıyolar:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu 2. elleri internette görebileceğimiz bi adresi yokmu ?

fena olmamış aslında iyi fikir gibi ama bıraz ayıp olmuş gibi sanki 500 cc altına

500 cc altı niye yok... :pr::farao::pr::farao:

ciddi anlamda motoru deiştirmek icin fırsattı bu... :farao:

evetya ben honda bea alıcam. sahibinden.KOM dan başka düzgün biryer bulamadım bakacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar