Motorsiklette kaza yapmak ve sonrası

Motosiklette kaza yapınca polis çağırp zabıt tutturan,
Motosiklet kaskosu yaptıran,
Kaza sonrası serviste kaza raporu kullanan,
Motosiklet kasko fiyatlarını bilen,

ve bunun gibi sorulara cevap verip bizleri aydınlatabilecek deneyimli arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını istiyorum.

hakkaten yawww adam bı derkı benımle ılgılenın galan fılen...açmıs kacmıs...belki cıkması gerekmıstır...

Motosiklette kaza yapınca polis çağırp zabıt tutturan,
Motosiklet kaskosu yaptıran,
Kaza sonrası serviste kaza raporu kullanan,
Motosiklet kasko fiyatlarını bilen,

ve bunun gibi sorulara cevap verip bizleri aydınlatabilecek deneyimli arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını istiyorum.

İş veren ilanı gibi olmuş...:queen: :queen:

Ücret dolgunsa ve +prim varsa..Cevaplar itinalı kapsamlı ve kanıtlı verilir..:p

motor hayatımda 2 kez kaza yaptım 2 sindede kaza sonrasını hatırlamıyorum :mrgreen: kazadan sonrada hastanede oldugm için motorun tamiri-tadilatıylada ya ailem ya arkadaşlarım ilgilendi o yüzden çok cahilim bu konuda :)

1-Motosiklette kaza yapınca polis çağırp zabıt tutturan,
2-Motosiklet kaskosu yaptıran,
3-Kaza sonrası serviste kaza raporu kullanan,
4-Motosiklet kasko fiyatlarını bilen,

1-olumlu yada yaralamalı kazalar harıc 1 nısandan ıtıbaren maddı hasarlı kaza tespıt tutanagı tutuyorsun
2-bir arkadas yapıtmırsı motoru 150 hs idi mondial epeyi işini görmüştü 3 kazadan sonra kasko ıptal oldu motorda.
3-........
4-marka model (cc) göre degişiyo 150 hs 250 ytl fılandı sanırım taksıtle yaptırmıstı

1 kere kaza yaptım !! ciddi bişey olmadı bana sadece motorun ön granaj kırıldı wergileri felan ödemediim için polis felan cağırmadım :D

Topiği açıp gitmek zorunda kaldım. İş yeri mağlum işler yoğun, akşamlarıda foruma giremedik, feneri izledik üzüldük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar