gsxr1000 mdifiye

Rigel o işi yapan usta da toz toprağın motora nasıl zarar verdiğini biliyordur heralde o şekilde toplamamıştır,içerde fotoğraf iyi çıkmayacağı için dışarda çekmişlerdir diye düşünüyorum.zaten motor toplandıktan sonra 1 senede geri dönerse o ustanın da yüzüne bakan olmaz.bu da onun işine gelmez.bu yüzden vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.performansını çok merak ediyorum.rodajı bitince bizimle de paylaşırsın umarım.

Rigel o işi yapan usta da toz toprağın motora nasıl zarar verdiğini biliyordur heralde o şekilde toplamamıştır,içerde fotoğraf iyi çıkmayacağı için dışarda çekmişlerdir diye düşünüyorum.zaten motor toplandıktan sonra 1 senede geri dönerse o ustanın da yüzüne bakan olmaz.bu da onun işine gelmez.bu yüzden vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.performansını çok merak ediyorum.rodajı bitince bizimle de paylaşırsın umarım.

tabi rodaj bitsin video da yüklerim siteye bakalım ne nasıl olmuş diye :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elinize sağlık:cherry::cherry::mrgreen::):cyclopsan

valla toplam 3000 ytl yi buldu

evet şewkiusta çok severim onu allah razı olsun işin hakkını veriyor hergün uğrar yanıma toparlanmış turp gibi
şimdi benim ortağın 1000rr ile uğraşıyor onu modifiye ediyor bu gün adanaya gitti motora gömlek yapacaklar gelince selamını iletirim :)

valla çok sevinirim kendiside şaşırır sevinir :rendeer: ilkin hiç dikkat etmeden bakmıştım topiğe snr dikkatlice incelerken resminden tanıdım sökerken motorunu. Türkiye'de bir elin beş parmağından biriyle gösterileceği enden ustalardandır :rendeer:

asmk9.jpg
[/URL][/IMG]
açılmadan parmak atılmadan olsaydı oooo:)

bu parmaklanmıs :p

valla çok sevinirim kendiside şaşırır sevinir :rendeer: ilkin hiç dikkat etmeden bakmıştım topiğe snr dikkatlice incelerken resminden tanıdım sökerken motorunu. Türkiye'de bir elin beş parmağından biriyle gösterileceği enden ustalardandır :rendeer:

yarın belki gelir aradım daha öteki motorla uğraşıyorlar
adın neydi kardeş

batuhan ve zx10 makinası olan umutunda selamı var diyebilirsin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar