puahhaha ::koop:: e? baska var mı? yollayın daha yau bunnardan![]()
Erhanım...Bi tanede baymayan varsa görmek isterik...abicim gay' likle ne alakası var! bunlardan bayan olanlarda var ondanda bulup eklerim simdi
ne alaka bee adamın vücuda baksana 10 sene daha sen calıssan sımdı baslasan böle olamazsın :mrgreen: iso sana giderdi bu vücud ama ahuauhahua
abicim gay' likle ne alakası var! bunlardan bayan olanlarda var ondanda bulup eklerim simdi
Erhanım...Bi tanede baymayan varsa görmek isterik...
Bence biraz komik olma durumu var hallerinde...Yinede spor yapmak insana faydalı..:cherry:
bende bodybuılıng yapıyom fena sayılmam 42 cm kol var 95 kıloyum 190 da boyum var bancpress de90 kılo barbellcurll de de 40 kg basıyorum::nefes::::nefes::
aa bu bizim bobinci tahsin usta ((sen tahsin abiyi bide bobin sararken gör ((((((((((((
![]()
eeeeeeeesanki cümlenin sonu ,uygunsanız görüşelime bağlanacakmış gibi ilerliyo:cherry:
ehi ehi bizim sitede de terminatör varmış da haberimiz yokmuş..
bende bodybuılıng yapıyom fena sayılmam 42 cm kol var 95 kıloyum 190 da boyum var bancpress de90 kılo barbellcurll de de 40 kg basıyorum::nefes::::nefes::
bende yapıyorum havamı atıon hıh :queen:
ama bu aralar iş yuzunden pek zaman ayıramıom![]()
http://www.motosiklet.net/forum/kon...da-baslayacak-olanlarin-paylasim-alani-2.html