Suzuki Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

oraya kadar gittin 3 tane mi fotoğraf çektin.bu arada aramıza hoş geldin

ben memnunum motorumdan
artık evlendikte zor değiştiririz motoru
sen kendine bak gidiyormu hala o cbf 150 :mrgreen: :queen:
bu taraflara da uğramaz oldunuz yani unutulduk galiba

ben memnunum motorumdan
artık evlendikte zor değiştiririz motoru
sen kendine bak gidiyormu hala o cbf 150 :mrgreen: :queen:

:pgitmemi caretta kerata...15600 oldu abisi...o daha 1 yaşını geçeli 2 ay oldu...senin makinan kocaman olmuştur artık...:pmotor ömrüyle askerlik çağına gelmiştir...:p

haco köftenin dadu halen damağımızda...bu yaz sendeyiz kısmetse yine...bizi artık başka yerlere götür ama...:p

havalar biraz daha ısınsın,gelirsiniz köfte yemeğe sonrada çanakaleye geçeriz,gerçi senin motor pek dayanmaz o kadar yola ama zorlamazsın tabi bide yerse gideriz benim için fark etmez 500 cc olduğuna rüzgar pek etkilemiyor
şaka maka özledim be ne güzel gün geçirmiştik,hakkatten bi ara atlayın gelin
ben evde kendi ellerimle yaparım size köfteleri,istersen yediririm bile

havalar biraz daha ısınsın,gelirsiniz köfte yemeğe sonrada çanakaleye geçeriz,gerçi senin motor pek dayanmaz o kadar yola ama zorlamazsın tabi bide yerse gideriz benim için fark etmez 500 cc olduğuna rüzgar pek etkilemiyor
şaka maka özledim be ne güzel gün geçirmiştik,hakkatten bi ara atlayın gelin
ben evde kendi ellerimle yaparım size köfteleri,istersen yediririm bile

yani bu bana değil bize hakaret aslında...:p

Gınger Oğuz Handa makina aynı cbf 150...Cihanda Birol da makina yine cbf 150...yani biz 4 kişiyiz...senide dövebiliriz bunuda unutma...:queen::p

aga Oğuzhan Temmuzda evleniyor..Cihanıda biliyon dizginleri verdi yengeye...senide kaybettik...artık hanımlardan izin alırsak belki bu yaz yine akarız Tekirdağa...bi misafirim daha olucak...Gültekin..

yada biz Kıltekinle ikimizde gelebiliriz...sen bizi her an bekle haco...:cat:

Yeni Gözbebeğimiz... :)

eveett...artık forumda bi GSci daha var...Gerçekten çok güzel bi makina...Yoruma açık :)

Bunlarda Resimleri...

yani bu bana değil bize hakaret aslında...:p

Gınger Oğuz Handa makina aynı cbf 150...Cihanda Birol da makina yine cbf 150...yani biz 4 kişiyiz...senide dövebiliriz bunuda unutma...:queen::p

aga Oğuzhan Temmuzda evleniyor..Cihanıda biliyon dizginleri verdi yengeye...senide kaybettik...artık hanımlardan izin alırsak belki bu yaz yine akarız Tekirdağa...bi misafirim daha olucak...Gültekin..

yada biz Kıltekinle ikimizde gelebiliriz...sen bizi her an bekle haco...:cat:

abicim biz gariban cbf tayfası olarak en kısa sürede yapalım tekirdağ derim..:cat:
şöyle bir çilingir sofrasınıda kuralım,gelsin emmoğlu türküsüde..:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevidğim bir motosiklettir.En çok sesini..:p

250lik bi mondialden (MCT250) az yaktığı konusunda garanti verebilirim...:cat:

Mersin İl Temsilcisi
Benzin fiyatları uçmuş olmasa ilk alacağım makine bu...:cat:

baba o kadar yakmıyor yaaa. ben ilk aldığımda da ( 10 gün oldu ) en büyük korkum buydu. 30 ytl lik benzin koydum, saatte 90 la gidiyorum, şehir içindeyim sürekli ve bugün 160 km oldu ve hala aldığım benzin yarıda. ben de şaştım bu işe ama gerçek bu...

Mersin İl Temsilcisi
13/14 nisanda osmaniyeye gittik ve toplamda 400km. yol yaptım ve 40 ytl lik yakıt harcamışım. saatte 200km gördüğüm de oldu ama genelde 90-100 km hızla fermuar düzeni gittik. hareketten sonra 1/5 gazda hiç zorlanmadan 90 km. sabit hızla devam ettim. en güzeli de yokuş aşşağı veya yukarı fark etmeden gazı çevirmeden aynı hızı koruyor olmam dı. ahanda bu da resmim :)

ben kn hava filtresi ve yoshiğmura eksoz ver ve yakışından çok memnunum,en son hesapladığımda iki kişi şehir dışı 120 ykrş yakmıştı.

Eskiden benim makina da 120 ykr filan yakiyordu, ama son aylarda benzin fiyatlari alip basini gittigi icin artik daha fazla yakiyor. Her seferinde benzini fulleyip kilometresini sifirlarim, boylece ne kadar yaktigini her benzin alisimda hesaplayabiliyorum. Yakitini para olarak degil de, litre cinsinden hesaplayinca benzine zam gelse de hesap degismiyor. Benim makina 100 km'de 4 lt civarinda benzin yakiyor. Sehir icinde dur kalk olayina filan girerse bu 4.5 lt'ye cikiyor, ama 80-100 civarinda gidince inanilmaz dusuyor. Gecenlerde Mudurnu'dan benzin aldik, Goynuk-Iznik uzerinden Istanbul'a ulastik, 3.5 lt/100 km yakti. :)

yakıt tüketimi değerleriniz çok iyimser geldi bana hatta 400km.yi 40 ytl yapan arkadaşınki çok tuhaf. motoru arada sıra stop edip kullanman lazım 10Ykrş çok çok az bir tüketim km.de.
ben geçen yaz ölüdeniz-izmit arasında uzun yol yaptım. o vakitler benzin 2.75YTL civarında idi ve ben 12,5 YKrş yakmıştım. hatta forumda önceki sayfalarda yazıyor olması lazım.

Mersin İl Temsilcisi
yakıt tüketimi değerleriniz çok iyimser geldi bana hatta 400km.yi 40 ytl yapan arkadaşınki çok tuhaf. motoru arada sıra stop edip kullanman lazım 10Ykrş çok çok az bir tüketim km.de.
ben geçen yaz ölüdeniz-izmit arasında uzun yol yaptım. o vakitler benzin 2.75YTL civarında idi ve ben 12,5 YKrş yakmıştım. hatta forumda önceki sayfalarda yazıyor olması lazım.

10 günkadar önce 30 ytl lik benzim almışltım, bugün tam 200. km de çok azaldığı ve dibi göründüğü için tekrar aldım. şehir içi hesap:

30ytl/ 3,35ytl = 8,9 litre 200km de yaktığım benzin. hava filitresi, bujiler ve sibop ayarları fialn düzgünse ve hele ki şehir içinde de genelde 80-100 arası yapyor ve devrinde kullanırsan yakmıyor bu alet....:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
13/14 nisanda osmaniyeye gittik ve toplamda 400km. yol yaptım ve 40 ytl lik yakıt harcamışım. saatte 200km gördüğüm de oldu ama genelde 90-100 km hızla fermuar düzeni gittik. hareketten sonra 1/5 gazda hiç zorlanmadan 90 km. sabit hızla devam ettim. en güzeli de yokuş aşşağı veya yukarı fark etmeden gazı çevirmeden aynı hızı koruyor olmam dı. ahanda bu da resmim :)

osmaniyede gördüm seni ben mavi gs 500 6 7 tanede motor vardı yanında,bendede var gs500

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar