gt 250 da gaz yıgılma sorununu nası çözcez

slm beyler gecenlerde hyo gt 250 r a bındım motor ii gidiyodu 2 den 3 e gectıgımde gaz verınce motor yemedı sonra bı anda gazı alıp ataga gectı duz yolda neyse ıdare edılır ama vırajlarda ısımız zor.:pr: bu konu hyo ların genel hastalıgımı yoksa motorda zamanla olusan bı sorunmu:silent:

forumu arastırıp acsaydın konuyu daha ıı olurdu....gt 250 r hakkında herşey dıye baslık var orda aradıgını bulacakasın....

forumu arastırıp acsaydın konuyu daha ıı olurdu....gt 250 r hakkında herşey dıye baslık var orda aradıgını bulacakasın....

kardes hyo almayı dusunuyom bıde oraları ve hyo fun club ı arastırdım ozellıkle bu konuyu arastırdım ama pek ınce ayrıntı bulamadım bı yardımcı olsen de hyo var makınayı ıı tanırsın

kardes bende hyo yok daha almadım ama kısmetse hazıran ortasında almayı dusunuorum....bı kac ayarlamadan sonra problem ortadan kalkıyor dıye bılıorum ama bı arastırayım senın ıcın....

bende hyo var 650 lik ama böyle bişey olmadı şimdiye kadar olmazda inşallah..

kardes bende hyo yok daha almadım ama kısmetse hazıran ortasında almayı dusunuorum....bı kac ayarlamadan sonra problem ortadan kalkıyor dıye bılıorum ama bı arastırayım senın ıcın....

cok ıı olur kardes beklıyorum ınsallah bende gt 250 r alıcam

hanı ya yanıt yok kımsec:pr:ıklerden

Son düzenleme:
hyosungların 250 lik motorlarındaki genel bir sorun bu..hepsinde çıkacak diye bir şey yok ama şansa çıkıyor işte...bu sorunla daha önce gv250 de karşılaştım..cdı problemi 4000-4500 devir arası gaz kesiyordu onra açılıyordu..garantiden cdı ünitesini değiştirdiler biraz hafiflemişti.sonra bujileri 9 numara taktık tam geçmesede idare ettik..kesin çözüm bulamadık..yalnız bu belli bir devirde yaptığı için kullanımda sorun yaratmıyor..sadece mide bulandırıyor..hyosungta bu işi bıraktığından bobin filan vermezler oyalarlar..istanbulda fevzi usta ya gidersen seni biraz olsun rahatlatır..hoşca kalın

Mersin İl Temsilcisi
aynını bende gv 250 de yaşadım. ama bir arkadaşım hiç yaşamadı. şansına. alırken denemeni tavsiye ederim....

Beyler, 650'lik hyosung kullanan arkadaşlar memnunmu acaba makinelerinden?
Özellikle yakıt durumunu merak ediyorum..?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
3.vites 5000-6000 devir arası oluyor(6000 den sonra karbüratörde 2. boğaz açılınca toparlıyor) genelde bu cdi ünitesi ile alakalı sorun. özellikle 2006 modellerde.
3. vitesi 7000 devirden sonra atınca bir sorun olmuyor :)

Beyler, 650'lik hyosung kullanan arkadaşlar memnunmu acaba makinelerinden?
Özellikle yakıt durumunu merak ediyorum..?
memnuniyet neye göre ..onu bir açıklığa kavuştursak..örneğin ben motoruma severek biniyorum..çokta memnunum..yakıt durumuna gelince 5.3lt zorlarsan 5.5 lt yakar 100 km de..bu performans bu ayarlardaki başka motorlarda yok..14500km yaptım hemen hemen hepsi uzun yolda hiç üzmedi beni..hoşca kalın

memnuniyet neye göre ..onu bir açıklığa kavuştursak..örneğin ben motoruma severek biniyorum..çokta memnunum..yakıt durumuna gelince 5.3lt zorlarsan 5.5 lt yakar 100 km de..bu performans bu ayarlardaki başka motorlarda yok..14500km yaptım hemen hemen hepsi uzun yolda hiç üzmedi beni..hoşca kalın

GV650'den memnun olmamak mümkünmü abi.. Benim 3-5km de olsa deneyimim oldu, süper bir makine.
Ben 650'lik derken GT650R yada GT650'i kastetmiştim. Yanlış ifade etmişim! :pr: Ama yakıtları aşşağı yukarı aynıdır GV ile diye düşünüyorum.. Biri 72 diğeri 78hp ama GV biraz daha ağır GT daha hafif. Nerdeyse dengeler birbirini..

GV650'den memnun olmamak mümkünmü abi.. Benim 3-5km de olsa deneyimim oldu, süper bir makine.
Ben 650'lik derken GT650R yada GT650'i kastetmiştim. Yanlış ifade etmişim! :pr: Ama yakıtları aşşağı yukarı aynıdır GV ile diye düşünüyorum.. Biri 72 diğeri 78hp ama GV biraz daha ağır GT daha hafif. Nerdeyse dengeler birbirini..

ya bıraz gt 250 r dan bahsedek yaww:queen:

yok canım neden sansa kaldı sımdı yanı...bende 250r var gercekten hıc yasamadım ...sadece motor sıfır alındıgında motorun daha oturma donemınde kompresor bıraz cok oluyor yanı gazı kestıgınde yıgılıyor...ıyı bır egzostun varsa patlamalar oluyor:):) guzel yanı ....ama kesınlıkle sızın dedıgınız gıbı bırsey yasamadım 175 e kadar ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar