TVS Apache 160 RTR

arkdaşlar TVS apache 160 Türkiye ye gelecek mi gelmeyecek mi Ben biraz araştırdm bizim TVS bayisi olan Aydın usta (Aydın Motor) gelmeyecek dedi ama internette gezindim biraz bu yaz döneminde geleceği yazıyo bu konu hakkında bilgisi var mı acaba? ona göre piyasa düşmeden satayım Apache mi 160 lık alırım o daha üstün gibi... :queen::queen:

daha önce buna benzer bi topic açıldıysa özür dilerim saygılarımla...

Son düzenleme:

345

ben geleceğini sanmıyorum sebebine gelince; zaten çok satan bi model değil rakipleri olarak görünen ybr cbf gibi modeller baya bi zorluyor tvs yi bu modelde daha fiyatlı olacağına göre tercih edilmez gibime geliyor.Şuanki motosikletini satmanıda önermem 10 cc için o kadar zarara değmez bence...

gelmesine engel yasal bazı engeller varmış sanırım bence kimse şartları zorlamaz bu motor için

ben geleceğini sanmıyorum sebebine gelince; zaten çok satan bi model değil rakipleri olarak görünen ybr cbf gibi modeller baya bi zorluyor tvs yi bu modelde daha fiyatlı olacağına göre tercih edilmez gibime geliyor.Şuanki motosikletini satmanıda önermem 10 cc için o kadar zarara değmez bence...

benm derdim sadece cc değil beygiri daha fazla kadranlar dijital fren sistemleri ve sıkıştırma oranları daha farklı ayrıca gidon biraz daha race şekli yapılmış resimlerine bakıp anlarsın

bu motor alınmaz mı bea afet bişi valla millet tanısın kalitesine inansın turkiyeye gelsin fiyatıda 3.5 milyar olsun ne ybr nede cbf kalır bence cok iyi:cat:

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hurricane_cbr, rock_cym, Thunder79, BenVeKendim, ayk

hiç bi bilgisi olan ya da bi düşünce öne sürmek isteyen yok mu ya?
:silent:

500km sonra gacırtılar gelmiyecekse güzel bir motosiklet. Tasarımıda çok güzel. ön far daha iyi olabilirdi bu seleye.

500km sonra gacırtılar gelmiyecekse güzel bir motosiklet. Tasarımıda çok güzel. ön far daha iyi olabilirdi bu seleye.

sen 500 km den bahsediyorsun fakat Aydın ustaya gelen bi kuryede var 2007 model 70000 km de daha servis yüzü görmedi maşallah :cat:

pek fazla ilgi çekemedim sanırım neyse sorumun cevabını burda bulamayacağım sanırım teşekkürler.. :rendeer:

Son düzenleme:
isotlar grubu aradım ve kesin gelicek tarih 2010 un ilk ayı bayi dağıtımlarına başlanılacak denildi yani bu yaz da piyasada olmayacakmış arkadaşlar avrupa standartlarına uyum belgesi bekleniliyormuş şu anda rtr 160 hindistanda kullanılıyormuş

kadır dostum gercekten gelecekmıymıs ? ben tws alcam ama su 160 lıgı beklıom bıraz daha bılgılendırırsen ıyı olur saol

ya aslında bende pek inanmıyorum 4500 den aşağı olacağını inanmıyorum 10cc fazla olması az gibi gözükebilir ancak sıkıştırma oranları şanzuman ayarları ile daha güçlü fren sistemi ile daha güvenli olduğu kesin sarısına laf yok ben yeni 150 lik aldım daha bu gelirse kesin sarıya boyar sticker çekerim
şerefsizim benim aklıma gelmişti:)

gelmez bence flame de 8. ayda gelecek diyolardı 2009 bitecek hala gelmedi

bende biraz araştırma yaptım ama 2010 dan önce gelmiyecekmiş.eldeki 150 lik stokları bitirmek istiyorlarmış.fiyat olarakta 6.000 tl olacağını söylüyorlar.
6.000 tl ona verene kadar 2.el er5 al daha iyi hem güçlü makina bence tabiki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar