Karşı Komşumuzun Motosikletini Çalmışlar

Şimdi duyduk yani nasıl sinirlendim anlatamam.Bu arkadaşların bi kaç ay önce küçük bi motosikletleri de çalınmıştı :pr: Bizim de bi motosikletimiz çalınmıştı .Anlamıyorum ama bu aralar hırsızlık olayları iyice artmaya başladı.İyice azıttılar artık.Evlere falanda girmişlerdi öncelerde zaten:pr:
Bizim motor kapalı yerde olmasına rağmen huzursuzus :cyclopsan Ne yapacağız anlamadım:pale:
Bir de daha kötü bir senaryo var aklımda bu adamları iş üstünde yakalamak...:pale:

Şimdi duyduk yani nasıl sinirlendim anlatamam.Bu arkadaşların bi kaç ay önce küçük bi motosikletleri de çalınmıştı :pr: Bizim de bi motosikletimiz çalınmıştı .Anlamıyorum ama bu aralar hırsızlık olayları iyice artmaya başladı.İyice azıttılar artık.Evlere falanda girmişlerdi öncelerde zaten:pr:
Bizim motor kapalı yerde olmasına rağmen huzursuzus :cyclopsan Ne yapacağız anlamadım:pale:
Bir de daha kötü bir senaryo var aklımda bu adamları iş üstünde yakalamak...:pale:

oncelikle gecmıs olsun bu serefsızlerı sallandıracaksın.... ya bısı sorcam ben topıc acamıyom bı yardımcı ol:wiinkk:

aynı durum bendede oldu...karşı komşum kurye bir abimize ısrarla motoru oraya öle bırakma diyordum...çinçon 250 çapırı vardı...nası bırakıyor görseniz...bi direksiyon kilidiyle kapı önüne...rampa zaten bizim ön yol..bide duydumki çaldırmış...daha görmedim kendisini...ama sıfır tvs apache almış..geçen yeni makinasını gördüm yine...aynı şekilde kapı önünde...:p

çaldıkları motoları parçalayıp mı satıyo bu herifler..

plaka takamayacaklarına göre nerelerine sokuyolar ( afedersiniz sözüm meclisten dışarı )

tekrar geçmiş olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun komşuna pierzig. çift kilit dene belki onları biraz olsun caydırırsın. en azından yavaşlatırsın..

Görüdümm uyarı için teşekkür:cyclopsan

mete_han Ya biz kapalı yerde bile bırakırken çekiniyoruz o arkadaşta amma rahatmış:silent:

geçmiş olsun komşuna pierzig. çift kilit dene belki onları biraz olsun caydırırsın. en azından yavaşlatırsın..
Evet ya deponun içinde bile kilitlemek gerekecek sanırım bundan sonra:pr:

valla bu hırsızlık olayları adamın canını cok sıkıor bakalım sonumuz nasıl olcak....gecmıs olsun

haco benim makina valla özel pimapenli balkonda...eve girişte bu balkondan zati..özel garaj...2 manevrayla makina balkonda...uzman oldum...kapıyıda açsam en kral ırgız o makinayı döt kadar balkondan çıkaramaz...normal bildiğiniz evinizin odalarındaki en küçük kapı mesafesini düşün...öle işte..

kuryeler mal kıymeti pek bilmez derler doğru herhal..:p

bende vitese takıp dıreksıyonu kıtlıon sadece ve apartmanın altında bı garaj almak ıstıom ama aması var ıste

aynı durum bendede oldu...karşı komşum kurye bir abimize ısrarla motoru oraya öle bırakma diyordum...çinçon 250 çapırı vardı...nası bırakıyor görseniz...bi direksiyon kilidiyle kapı önüne...rampa zaten bizim ön yol..bide duydumki çaldırmış...daha görmedim kendisini...ama sıfır tvs apache almış..geçen yeni makinasını gördüm yine...aynı şekilde kapı önünde...:p

para var huzur var koyar mı..öle kapının önüne koyarsa kapak olsun diye yeni aldığınıda ben çalarım..:queen:amele ya direksiyon kilidi ile sokağa motosiklet mi bırakılırmış :pr:

geçmiş olsun.marka model resim plaka koyda görürsek haber verek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar gülmeyin ama bende halat kilit var.. motosikleti onunla bağlıyorum ama nereye.. söktüğüm arka çantasına.. çanta nerede duruyor? açık garajda yerde.. yani bakınca kilit var mı var?
neye bağlı? yerdeki iki kiloluk çantaya..

haco benim makina valla özel pimapenli balkonda...eve girişte bu balkondan zati..özel garaj...2 manevrayla makina balkonda...uzman oldum...kapıyıda açsam en kral ırgız o makinayı döt kadar balkondan çıkaramaz...normal bildiğiniz evinizin odalarındaki en küçük kapı mesafesini düşün...öle işte..

kuryeler mal kıymeti pek bilmez derler doğru herhal..:p

Geçmiş olsun....
Kuryeler genelde firmanın motosikletini kullanıyor sanırım...koymaz tabi çalınırsa.
Ben motosikletimi yarı kapalı alanda olmasına rağmen,disk kilidi,halat kilit,gidon klidi ve Alarmı aktive ederek terkediyorum, buna rağmen pek güvende hissetmiyorum:silent:adamlar bırakıp gidiyor.

benimde bir arkadaşım var o da motosikletinin gidonunu kilitliyor ve okadar:silent: birgün onun Jinlunda gidecek ama bakalım nezaman...

geçmiş olsun.. ama tabiki ya parçalıyolar yada başka bir şehire satıyolarmış ben bunu duyunca şok oldum tabii polise ihbar edilmeyenler tabii sorun yaşamıyomuş hoş zaten ihbar edilsede kamyonetlerle falan yine gidiyomuş gidiceği varsa zor valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar