LOST izleyenler burada buluşalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim tv ile aram pek iyi değil... bu nedenle TNT kanalını nerden izleyebilirim die sorucam... yani şimdi bizim evde digitürk denen meretten var... acanba bu kanal orda varmı???

lost hastasıyım ayrca... torrenten falan inidirim ziliyorum ama şu TNT de fena olmas haniii

merak etme, öğrenci evinde bile izleyebilirsin . ehueheuhuehu:mrgreen:
anten yerine sigara ambalajı taksan bile çeker:p

ABC TV başta olmak üzere :mrgreen:

TNT, Digiturk DiziMAX, Torrentturk, Bittorrent :p

diye bissürü kaynak var.

Zaten 10 - 18 yıl sonra da TRT1 de çıkar zaten :p :p oradan da izlenebilir... :cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
ben en çok bi geleceğe bi şimdiki zamana(adaya)dönüşümlü gösteriyolar ya ona uyuz oluyorum ...
izlediğim en mükemmel dizi (kathe de maaşallah çok güzel avrat valla):bounce:

iğrenç olmaya basladı dızı yaa butun bolumlerını ızledım dahala ızlıyorum ama 3 sezon kadar baglamadı benı :S

Tüm bölümleri izledim. dizi muhteşem. Bu diziye pararlel olarakta Heroes'a devam ediyorum. Prison Break daha sonra ele alınacaktır :)

abi prison break' ı mutlaka izlemellisin yaa hastasıyım butun bolumlerını kacırmadan ızledım suan ara verdıler dızıye ve bıtecek az kaldı :salut:

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
bayanlar baylar lost severler bu akşam TNT kanalında 21;15 de lost un ilk iki bölümü yayınlanmaya başlıyor bu kanal uyduda mevcut haberiniz ola.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bayanlar baylar lost severler bu akşam TNT kanalında 21;15 de lost un ilk iki bölümü yayınlanmaya başlıyor bu kanal uyduda mevcut haberiniz ola.:queen:

Türkçe dublajlıymış çok şükür .:) bir gözümüzle filmiz izleyip diğeriyle yazıları okuamaya çalışmayacaz bukalemun gibi . ilk bölümü kaçırmayın sonra istiyorsanız izlemeyin . ilk bölüm bomba olmusss bombaaa:p:)

Keşke Türkçe dublaj olmasaydı. İngilizcemiz gelişirdi biraz. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Keşke Türkçe dublaj olmasaydı. İngilizcemiz gelişirdi biraz. :)

sürekli alt yazılı diziler veriyolar . onları izle sen . filmi katletmeyelim . zaten çok hızlı konuşuyorlar bişe anlaşılmıyor , ingilizcen gelişmez, olanı da unutursun :p

Yaaa 4.sezonun son bolumu hala cıkmadı mı yaa :( Bakıyorum kac gundur bulamıyorum....

sürekli alt yazılı diziler veriyolar . onları izle sen . filmi katletmeyelim . zaten çok hızlı konuşuyorlar bişe anlaşılmıyor , ingilizcen gelişmez, olanı da unutursun :p

Yanlış hatırlamıyorsam pazar akşamı iki bölüm birden ve alt yazılı olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Dl650vstorm
bugün türkçe dublaj
pazar günü orjinal alt yazılı olucak.
4,sezon son bölüm iki hafta önce 1 aylık tatile girdi o yüzden biraz sabır arkadaşlar.

prison breakı istiyorum beeeeeeeeeen ne zaman baslıcak yaa :salut:

türkçe lost TNT kanalında dun yayınlandı ve suan ınternetten ındırdım ızlıyorum:) losta en bastan baslamıs bulunmaktayım 4 sezonuda ızledım ama turkcesı cok komık geldi :)) jacki gencodakı adam seslendiriyo cok komık =))))))))))))

Son düzenleme:
kardeşim bi kere lostta iskoç, ingiliz, avustralyalı, amerikan, ıraklı, koreli, ispanyol aksanıyla ingilizce konusan insanlar vardı. Oldu mu şimdi? Dublajlı olmamış :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar