Neden Enduro?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erkek olduğum halde komplex yapan arabalar çıkıyor, yanaşıyolar yüksek hızda arkama vs. durursak aynı yerde arkadaşın derdini bi soruyorumda:cherry: sen böyle rahatsızlıklar olunca n yapıyorsun? yada oluyor mu dicemde oluyodur kesin.

Neden rahatsız edildiğine bağlı? Arabaları asla sıkıştırmam, aralardan geçmem, Bayan olduğumu kıyafetimden belli etmeye çalışırım her zaman çünkü bayanlara artık eskisi gibi rahatsız eden olmuyor aksine yol veriyorlar ve takdir ediyorlar. 120-140 km/hız şehir içi gidiyorum daha fazlası zaten delilik olur, istediğim yere sorunsuz ulaşıyorum yani ben kısacası 3,5 sene oldu hiç tatsızlık yaşamadım ama en çok beni rahatsız eden polisler oldu, ehliyetti ruhsattı derken cebini veriyor şapşal lazım olursaymış mış :) ama ben hepsinin üstesinden gelirim, enduro um olursa daha bir başka planlarım olur trafik keyfi ile ilgili ;)

Neden rahatsız edildiğine bağlı? Arabaları asla sıkıştırmam, aralardan geçmem, Bayan olduğumu kıyafetimden belli etmeye çalışırım her zaman çünkü bayanlara artık eskisi gibi rahatsız eden olmuyor aksine yol veriyorlar ve takdir ediyorlar. 120-140 km/hız şehir içi gidiyorum daha fazlası zaten delilik olur, istediğim yere sorunsuz ulaşıyorum yani ben kısacası 3,5 sene oldu hiç tatsızlık yaşamadım ama en çok beni rahatsız eden polisler oldu, ehliyetti ruhsattı derken cebini veriyor şapşal lazım olursaymış mış :) ama ben hepsinin üstesinden gelirim, enduro um olursa daha bir başka planlarım olur trafik keyfi ile ilgili ;)

ben arabaları sıkıştırmıyorum ama genede agresif hareketlerle karşılaşıyorum, örnek ışıklarda kalkış yapıyorum birazcıkcıkcıkk fark açtım diye adam komplex yapıyor diğer ışıklarda yaışıyo arkama yada şeridi ortalamasamda ortaya yakında dursam önüme geçmeye çalışıyor vs. sanki önüme geçse benden hızlı kalkabilecekmiş gibi, 3,5 senede adına bu kadr güzel bi genelleme olduysa iyi sevindim, magandalar yapışmıyor demek ki:)
bu arada o polisler araba kullanan güzel kızlarada aynısını yapıyorlar, kırmışı ışıkta geçen yaya kızlarada bulaşırlar yakında =))

endrou'ların neresi tipsiz yaw? ben racing kullanıorum ama endrou'nun görüntüsüde harika bence, racing arabada porsche, ferrariye eşitse, endroularda lüx jeeplere eşit.

Ayyynen katılıyorum ::plus1::

butterfly_80 kardeşim inşallah hedefine ulaşırsın. Etrafta motorlu bayanlar görmek gerçekten çok hoş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayyynen katılıyorum ::plus1::

butterfly_80 kardeşim inşallah hedefine ulaşırsın. Etrafta motorlu bayanlar görmek gerçekten çok hoş.

Teşekkür ederim, Enduro tipsiz olsun hiç umrumda değil hırçın olsun oda olur ama yollarda benim gözümde en güzel ve en uslu can dostum olsun yeterli.

endura mantıklı motor ama ss makınalar gıbısı yok onlar ayrı bı dunya hem gorunus hem hız olarak super ler :bounce:

gercekten cok güzel motorlar crossla bir tutmuyorum ben bunları tutamıorum çünkü cross motrlar cok zayıf oluyo ve çirkin oluo

ehlileştirilmemiş yabani bi aygır gibi duruyo bu makinalar. sert ve romantik. esmer, uzun saçlı, çatık kaşlı bi hatunun enduro motosikleti olmak isterdim::gleam::

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sitede baya endurocu varmış.
Üç ayda bir topiğe mesaj yazılıyor.:)

endurocular neden böyle yaparlar bunun sebebi nedir :silent:

2008xt660ztenereeuracc0pz9.jpg

Fark ettiysen adam motosikleti ittiriyor.
:p

Hani acık daha hızlı gider mi acaba? diye ama mümkünatı yok.:)
Arkadaşlar doğru cevabı yazmışlar.

Şaka maka ben de 40 yaşıma yaklaştım. Yavaş yavaş enduro bakmaya başlıyacağız artık.:mrgreen:
Şimdiden prova yapıyorum.
kanalizasyon kapaklarının üstünden geçerken falan ayağa kalkıyorum.
Allahtan boy uzun da gidonu bırakmak zorunda kalmıyorum.:)

:silent:

Şaka maka ben de 40 yaşıma yaklaştım. Yavaş yavaş enduro bakmaya başlıyacağız artık.

Ulem!!!
Ne yazmışım ben????

Kavgada söylenmez.:queen:

Memleket yada dünya turlarına çıkmak için motorcular genelde enduro motorları tercih ettiği için :cherry:

benı cbr almakdan vaz gecırdınız bırde urdakı arkadasım .
ama şunu sormak ıstıyorum endro cross olaylarında acemıyım yanı yenı 3000 ytl param olsa (tabıkı bu 1 yılsonra olacak bı olay ama şimdiden hedefe kıtlenmek lazım.,)
siz usda endurocolur olarak ne önerırsınız ......
yorumlara sonuna kadar acıgım...

arkadaşlar BMW OLSUN taştan olsun.bu fotoğrafları hazırlayan arkadaşıma çok tşk ediyorum.Endurocu olmak ayrıcalıktır.allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar