İlhan1154 ve Motoru hayırlı olsun abii...

offf nalet olsun herkes o kasktan alıyor ya of bea ...... hayırlı olsun arkadasım ...gule gule kullan..:)

offf nalet olsun herkes o kasktan alıyor ya of bea ...... hayırlı olsun arkadasım ...gule gule kullan..:)

egsoz işini şuanlık bişi yapmadım ama kesin olarak bi egsoz alcam bu ay maddi olarak sıkıştıgımdan egsozu askıya almıstım ama 1-2 hafta ıcınde alcam 1 dene

ilk defa vitesli motor kullanmama rağmen 3.gün alıstım motora şuan gayet iyi sürüyorum 330kmdeyım :) bugun yagmurda kullandım motoru izler kaldı üstünde yarın bıcı bıcı yaptırcam :D

Eksoz için leodan şaşma bak hatta açtığın topiğe bir bak yoksa boşuna para vermiş olacaksın benden söylemesi :)

Leo iyidir fakat ben Cbr125 için Arrow tavsiye ederim...
http://www.youtube.com/watch?v=S3kzjhswC-U
Fiyatı biraz tuzludur... Leo'yla hemen hemen aynı fiyattalar...

Fakat daha makul birşey istiyorsan Boss diye ingiliz malı bir egzos var ona da bakabilirsin... Sesi gayet hoş bir egzos...
Tiger da iyi markadır fakat Cbr125 için nasıl egzosları var pek bilmiyorum...

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
teşkürler :rendeer:
Leo iyidir fakat ben Cbr125 için Arrow tavsiye ederim...
http://www.youtube.com/watch?v=S3kzjhswC-U
Fiyatı biraz tuzludur... Leo'yla hemen hemen aynı fiyattalar...

Fakat daha makul birşey istiyorsan Boss diye ingiliz malı bir egzos var ona da bakabilirsin... Sesi gayet hoş bir egzos...
Tiger da iyi markadır fakat Cbr125 için nasıl egzosları var pek bilmiyorum...
tanıdıklardan yoqmu bu egsozdan taktıranlar bi sesleri dinlemem lazım :D
Eksoz için leodan şaşma bak hatta açtığın topiğe bir bak yoksa boşuna para vermiş olacaksın benden söylemesi :)
aslında bu egsozları takan cbrlı adamalr bulup sesı dınlemek lazım :)

ne varmıs kaskta kotumu güzelki alıoz :p çok saol :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlı olsun hadi bakalım bol km ler :rendeer:

vay vay vay maşallah motor eskimiş ben daha yeni görüyorum :p hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun ilhancım güle güle kullan :rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ilhanım hevesini kırmak gibi olmasın ama istediğin ses o motordan çıkmaz kardeşim sana motoru almadan öncede söylediğim gibi kesene zarar başka bişey değil ayrıca bunlar homojen makinalar 1hp bile fark etmez sonra demedi deme boşa gürültü yaparsın giderken başının ağrıması cabası inş 4 silindir li aldığın zaman egzostunu ben alıcam sana:cat:

ilhanım hevesini kırmak gibi olmasın ama istediğin ses o motordan çıkmaz kardeşim sana motoru almadan öncede söylediğim gibi kesene zarar başka bişey değil ayrıca bunlar homojen makinalar 1hp bile fark etmez sonra demedi deme boşa gürültü yaparsın giderken başının ağrıması cabası inş 4 silindir li aldığın zaman egzostunu ben alıcam sana:cat:

aynen katılıyorum başımızda bitane istburak felaketi var ikinci felaket sen olma .. (:) kuru gürültüye hayır (((((:):queen::queen:

yeni motorunda hayırlı ugurlu olsun ilhan .. biraz geç oldu farketmem ama işler yogun .. tekrar hayırlı olsun

aynen katılıyorum başımızda bitane istburak felaketi var ikinci felaket sen olma .. (:) kuru gürültüye hayır (((((:):queen::queen:

yeni motorunda hayırlı ugurlu olsun ilhan .. biraz geç oldu farketmem ama işler yogun .. tekrar hayırlı olsun

cem e katılıyorum ama gülmekten değil hakketten katılıyorum:cherry: sağolsun burak 2.dünya savaşından kalma savaş uçağıvari sesi ile doğanın dengesini bozuyo:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar