[Eskişehir - MT]

hatalıysam lutfen ara yada caldır kapat ben sana dönmem 05555987570 abi karar deyiştirirseni habarım ola

selam arkadaslar 2 motosiklet sakara gidiyoruz saat 13:30 hareket gelmek isteyenler varsa yazabilirler son 30 dakka ani kararlaştırdık

Gökay abi valla bir ara gelmiştim ama dükkanı bulamamıştım inşallah bir dahaki sefere :wiinkk: Bu arada Gökay abi ikinci el Sedona SX Carbon buldum ve alıyorum bundan sonra dağa tepeye giderken beraber gidelim :cherry:

@Arkadaşlar akşam cafede olmaya çalışacağım...Görüşmek üzere şimdi kursa gitmem gerek :wiinkk:

len volkan umut ismail siz nezaman kabınızdan çıkıp benmle motorlarla gezmeye geleceksiniz yoksa korkuyormusunuz toz yutacaz die ha; gerçi ismailde velesbit bile yokta olsun birinin arkçısı olur hehehe neyse umutcum volkancım gelirken motorlara kasko yaptırın.........:mrgreen::mrgreen:

ha bu arada bütünarkadaşları bu hafta muttalipE bekliyordum ama yağmur nedeniyle gelemediler herhalde. birdahaki hafta sonu hepinizi halısahaya maç yapmaya beklerim bütün arkadaşlara duyurulur... hey duydunmu sağır volkan topla gel arkdaşları ha:mrgreen::)

Son düzenleme:
ağbiler bencede en tatlısı akşam buluşmak ama zevkü sefanın da nargilesi kötü oluyo ya tüh be :(
bu arada sinan çok sağol bab motoru yıkadığın için ellerine sağlık da ben bugün kirleteceğim galiba:)
bu arada haftaya güzel olursa bende maça varım azbuçuk kalecilik yaparım:) kaleye geçtim mi kalan boşluklardan atabiliene helal olsun zaten:)
akşama bi aksilik çıkmazsa geliyorum bende:) holey holey:)

orhan yapma yaaa içtiğim en güzel nargilelerden biri orada başka ıyı olan neresı var soyle orayada gıdelım saat aksam 8 de ordayım

Slm Beyler Ben Gökhan Nasılsınız.ben Bugun Ku Buluşmaya Motorumdaki Arıza Nedeniyle Gelemedim Ama Inşallah Bidaki Buluşmaya Gelicem önümüzdeki Pazar Napıyoz._?

zaten gelen de olmadı bişey kaçırmadın yani gökhan. :pr: hoşgeldin aramıza. bi mz'ci daha. :) artık sonraki buluşmayı da başkası tertiplesin. akşam akşam bitane kendini bilmez gerizekalı adam yüzünden de adımız kirlendi gibi bişey oldu... burak,umut ve cüneyt abi dışında TANIMADIĞIM ne kadar racing'ci esk.li ne kadar motosikletli varsa hepsinin allah belalarını versin. :pr:

Son düzenleme:
Abä° Bukadar ä°lerä°ye Gä°tmeye Gerennk Yok Yamur Yãœzãœnden Bazı Tatsızlıklar Olmuåžtur Fazla Kızma Olur Bã–yle Vakalar.neyse Haftayaya Buluåžuruz

yo buluşma olayını demiyorum o evet neyse yağmurdan oldu gelemediler de o adamın yaptıgı ve polis arkadaşların bu tavırlarının altında 2-3 tane kendini bilmez babasının parasıyla racing alan kişiler var. (sözüm meclisten dışarıdırumut bulut burak ve cüneyt abi).... neyse böle bi geceydi işte.

Arkadaåžlar Bana Mz Gã–stergelerä°yle Debrä°yaz Kolu Lazım ä°lgä°lenä°rsenä°z Sevä°nä°rä°m.bulamadım.mesajlarınızı Beklä°yorum.kendä°nä°ze ä°yä° Bakın Hızınızı 100'ãœn Altında Tutmaya ã‡alıåžın.

yo buluşma olayını demiyorum o evet neyse yağmurdan oldu gelemediler de o adamın yaptıgı ve polis arkadaşların bu tavırlarının altında 2-3 tane kendini bilmez babasının parasıyla racing alan kişiler var. (sözüm meclisten dışarıdırumut bulut burak ve cüneyt abi).... neyse böle bi geceydi işte.

Abi hayırdır:silent: Abi listeye benide ekle lütfen laflar tokat gibi geliyor :p :mrgreen:Boşver Sinan abi takma bu kadar :wiinkk:

Arkadaåžlar Bana Mz Gã–stergelerä°yle Debrä°yaz Kolu Lazım ä°lgä°lenä°rsenä°z Sevä°nä°rä°m.bulamadım.mesajlarınızı Beklä°yorum.kendä°nä°ze ä°yä° Bakın Hızınızı 100'ãœn Altında Tutmaya ã‡alıåžın.

Mz göstergesi yok Racer 200 göstergesi elimde mevcut :mrgreen: Parça parça vereyim bari motoru :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AMAZON, hosgeldın..
bı MZ ci daha gormek sevındırdı benı :)
aradıgın parcaları nerde bulabılıcegını ozel msjla gonderdım..msj kutuna bakıver..:cat:

zaten gelen de olmadı bişey kaçırmadın yani gökhan. :pr: hoşgeldin aramıza. bi mz'ci daha. :) artık sonraki buluşmayı da başkası tertiplesin. akşam akşam bitane kendini bilmez gerizekalı adam yüzünden de adımız kirlendi gibi bişey oldu... burak,umut ve cüneyt abi dışında TANIMADIĞIM ne kadar racing'ci esk.li ne kadar motosikletli varsa hepsinin allah belalarını versin. :pr:

abi sorma bir gecede 2 olay hala üstümden atamadım iyi geceler

Dünkü yağmur bütün planı bozdu. Neyse artık haftaya kaldı halı saha...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar