GÜLTEKİN F 650 sine Kavuştu...O bir BMW..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun arkadaşıma :rendeer: yardımcılarda sağolsun bi öpücükte onlara olsun:rendeer::queen:

HAyırlı uğurlu olsun.BMW çok güzel motor.Bizde birgün büyük ccye geçeriz umarım :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ağzına yüreğine sağlık metehan, iptal oldum.:queen:

Güle güle binin, hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:

hayırlı olsun güzel sunum tren motordan daha çok yakışmış :) kafama takılan bişi var hadi çinconla gidemediniz ama neden BMV ye atlayıp gelmedi abimiz yaksa yaksa 60 ytl yakardı o kadar yolda ?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orjinal bi başlık olmış :)
kazasız belasız inşallah, hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kıtekin abi yeni motorun hayırlı olsun.. mete abi film artisti gibisin bi imza virsene..:p

abi varya alemsin süpersin :D
buarada çuf çufun dreksiyonu o diil icerde sanırım:queen:

Sağolun arkadaşlar.
Fena gidiyor namıssız. :)
Dengesiyle, çekişiyle, güzel bir tercih yaptığımı anlıyorum yavaş yavaş.
Etrafımdan da güzel ve olumlu yorumlar geliyor. keyfim yerinde anlayacağınız. :)

ALLAH (CC), herkese gönlündekini versin. Hepimizi kazadan beladan esirgesin inşallah. Amin.

Vay vay vay... Yakışır "Pısmam" ıma. Son görüştüğümüzde F650 aşkından bahsetmiştin. Sonuç mükemmel olmuş. Allah(cc) kaza bela vermesin, güle güle kullanırsın inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sen artık bu gazla ve bu makinayla soluğu Bingöl Dağları'nda alırsın. Fakat benim sana ayak uydurmam Intruder 250 ile neredeyse imkansız. Hatta o coğrafyada Intruder 250 gezdirmek imkansız. Gerçi belli mi olur yaparız bir delilik. Ne de olsa o deliliği YBR ile yapmışlığım var. http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/41768-ybr-125-ile-dogudayiz-bingol-kigi.html
Bu arada Metehan sanada aşkolsun. Böyle güzel bir mevzu var ve seninle fuardaki karşılaşmamızda neden inceden kar suyu kaçırmazsın ki. Devlet sırrımıydı.
Gerçekten çok sevindim. Allah(cc) herkesin hayalindekini nasip etsin.
(Maç sonrası ben de caddedeydim ama zafer sarhoşluğundan olsa gerek rastlaşmadık sanırım)

Son düzenleme:
Vay vay vay... Yakışır "Pısmam" ıma. Son görüştüğümüzde F650 aşkından bahsetmiştin. Sonuç mükemmel olmuş. Allah(cc) kaza bela vermesin, güle güle kullanırsın inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Sen artık bu gazla ve bu makinayla soluğu Bingöl Dağları'nda alırsın. Fakat benim sana ayak uydurmam Intruder 250 ile neredeyse imkansız. Hatta o coğrafyada Intruder 250 gezdirmek imkansız. Gerçi belli mi olur yaparız bir delilik. Ne de olsa o deliliği YBR ile yapmışlığım var. http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/41768-ybr-125-ile-dogudayiz-bingol-kigi.html

Bu arada Metehan sanada aşkolsun. Böyle güzel bir mevzu var ve seninle fuardaki karşılaşmamızda neden inceden kar suyu kaçırmazsın ki. Devlet sırrımıydı.
Gerçekten çok sevindim. Allah(cc) herkesin hayalindekini nasip etsin.
(Maç sonrası ben de caddedeydim ama zafer sarhoşluğundan olsa gerek rastlaşmadık sanırım)

Haco bırak yeme bizi...TREN le gidiyosun Doğu Anadoluya...sonra 44.000 km gezi yaptım diye bizi yiyosun...hadi ordan..:p

ya bu keko bir telefonda beni kandırdı...sonra bıdı bıdı çıktı falan derken kendisini uğurlamak karşılamak nasip oldu..iyiki kgitmedim...ama haco biz ağır ve nazlı adamlarımız..popomuz bir yerden bir yere giderken ince hesap yapmalıyızki yorulmayalım...onun eli mahkumdu...banada gel dedi ama yemedi inan...uykuda haram olacak falan...yorgunluk kar kalacak...uğurladık karşıladık yetti...

bu arada Serdar Hocama bir dip not...

Hocam ben Diyarbakır Silvanda büyüdüm...Kürtlerin içinde...bana sor yani..bu hırrım kafa Kürtçe bilmez ben bilirim...:queen:bizim zamanımızda terörde yoktu...kardeş kardeş büyüdük işte...neyse ordan biraz çekiyo galiba...ekmeklerini yedim...:p

Elazığı Bingölü Vanı bilmem...ben Kılteği bilirim...benim kankam kekodur..o namı alma nedenini kendi bilir...danışmaz etmez kafasının dikine gider...doğru yolu geçde olsa buldu artık..:p

Haco bırak yeme bizi...TREN le gidiyosun Doğu Anadoluya...sonra 44.000 km gezi yaptım diye bizi yiyosun...hadi ordan..:p

O yolu tamamen motorla yapsaydım sırf hiç gezmeden Bingöl'e gidiş geliş 3000-3500 km yol yapardım. Gerçi şanslı biri olduğumdam olsa gerek dönüşte sadece Malatya Ankara arasında tren vardı. Aslında planın finali Nemrut'tu ama kayınpederin durumu ağır diye telefon gelince mecburen apar topar geri döndüm.
Herhangi yeme durumu söz konusu değil. Hele ki bu aralar göbek teras olunca rejime girdim, kebap olsa yemem. Ama kısmet bellimi olur bu sene de Gültekin'le bir sürpriz olur. Bizi izlemeye devam edin.

O yolu tamamen motorla yapsaydım sırf hiç gezmeden Bingöl'e gidiş geliş 3000-3500 km yol yapardım. Gerçi şanslı biri olduğumdam olsa gerek dönüşte sadece Malatya Ankara arasında tren vardı. Aslında planın finali Nemrut'tu ama kayınpederin durumu ağır diye telefon gelince mecburen apar topar geri döndüm.
Herhangi yeme durumu söz konusu değil. Hele ki bu aralar göbek teras olunca rejime girdim, kebap olsa yemem. Ama kısmet bellimi olur bu sene de Gültekin'le bir sürpriz olur. Bizi izlemeye devam edin.

iyi tamam açıklama yaptın ama foyan ortaya çıktı...

Motorcu adam TREN e binip gezmez paşam...:bounce:

Delikanlı motorcu rüzgarı hisseder..:bounce::cherry:

iyi tamam açıklama yaptın ama foyan ortaya çıktı...

Motorcu adam TREN e binip gezmez paşam...:bounce:

Delikanlı motorcu rüzgarı hisseder..:bounce::cherry:

İyi diyorsunda ben tren meselesini topic te yazmıştım. Devlet sırrı değilki. Hatta topicte ilk yazdığım satırlarda bu konuyla başladım. http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/41768-ybr-125-ile-dogudayiz-bingol-kigi.html
Tekrar bak bakalım. Bu arada yakalandın biz o kadar yazalım sen resimlere bak geç. Fotoroman olsun diye açmadık ki topiği. Orda ciddi bir eğitim ve tanıtım misyonu gizli.

İyi diyorsunda ben tren meselesini topic te yazmıştım. Devlet sırrı değilki. Hatta topicte ilk yazdığım satırlarda bu konuyla başladım. http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/41768-ybr-125-ile-dogudayiz-bingol-kigi.html
Tekrar bak bakalım. Bu arada yakalandın biz o kadar yazalım sen resimlere bak geç. Fotoroman olsun diye açmadık ki topiği. Orda ciddi bir eğitim ve tanıtım misyonu gizli.

valla...:pula bende Kıldikenden öğrendim diye seviniyodum...:p

senin 50 satırlık yazını bir cümle ile özetlerim be ...:bounce:

Seni gezilerimle ve gezi yazılarımla döverim ben. Bir cümlelik özetini tahmin edebiliyorum. "Ben Doğu'ya gittim."
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mara-ve-kuzey-ege-1200-km-bolum-1-edirne.html
Bak bununda bir cümlelik özeti: "Biz motorla gezdik."
Eylemlerim devam edecek, en kapaklısından....

Kıldikenin kankasıda kendi gibi olur ...:p

hepinizin hakkından gelirim be...:p

kıdemden koyacaktım ama benden 12 gün kıdemli çıktın ...:pyemedi..:queen:

2 müridimi salsam üzerine yalan olursun toz olursun ...:pgeziymiş...ne gezisi...tren gezisi..:pben forumu sürükleyen kişiyim...:bounce:

bana TREN GEZİLERİYLE gelme arkadaş...motorcu adam trene binmez..:cherry:

Son düzenleme:
Çok güzel bir seçim harika bir motor

Allah kazasıs belasız sürüşler kısmet etsin..
İyi günlerde huzurla :rendeer:

33fgnl0.jpg

Mete güzel anlatımların ve yardımların için
teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar