çalıntı olabilirmi?

arkadaşlar bu gün bir sohbet esnasında kuruçeşmede yaklaşık 4 aydır kaldırımda durduğu söylenen bir motosiklet olduğunu öğrendim çok yakınında olduğum için gidip baktım TRUVA TR150 T-S / 34 BU 8776 marka ve plakalı motosiklet bana söyleyen o semtin sakinlerinden birisi bırakıldığırdanberi kimse ilgilenmemiş.
1. çalıntı olabilirmi ?
2.sahibinin başına birşey gelmiş olabilirmi ?
hani tanıyan eden olur diye yazdım en azından motorunu alsın (araştırmışlar çevrede motosikletin sahibi o semtte değilmiş tanıyan yokmuş
ilginize teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu bir trafik şubesine sorup öğrenebilirsin bence.. hemde sahibine iyilik etmiş olursun..

Buraya yazarak sahibine yeterince iyilik etmiş.

Netten sorgulanır çalıntıysa polise tabiki bilgi verilir değilse sahinin başına gelen gelmiştir ve de gitmiştir..

Araç Plakası 34BU8776

Aradığınız kriterlere uyan tescil kaydı bulunamadı.

trafik sorgulama böyle diyor.En yakın karakola haber ver veya 155 i ara yer tarif et

ınternetten bak belkı bıseler bulabılırsın olmasımı gıt karakola sordur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle bir araç yokki çalıntı olsun... Hatta trafikte bile yok.... :p

Kesin çalıntı bu araç.... Başka emeller için kullanılmış ve işi bittiğinde atılmış bir kenara.... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman şase numarasından araştırma yapmalı..
sana biraz eziyet olur belki ama başta dediğim gibi bi şubeye gidip anlatsan iyi olur diye düşünüyorum.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
sahibi nerdeymıs acaba bu mötürün

Çok güzel ve yerinde bi soru gerçekten. Tebrik ederim seni. Sırf yazmak için yazıyosun. Eğer bu değilse sebep, zaten başka şeyden şüphe edicem senin için... :farao:

Kesin çalıntı bu araç.... Başka emeller için kullanılmış ve işi bittiğinde atılmış bir kenara.... :cat:

enteresan olan daha öncede başıma geldi aracı ihbar ettik.bana verilen cevap aynen şu:böyle bir araç kaydı yok bir şey yapamayız

bu motor olayındada aynı cevabı verebilirler:silent:

muhtemelen dediğin gibi yoksa neden 4 ay motor kaldırımda yatsın

enteresan olan daha öncede başıma geldi aracı ihbar ettik.bana verilen cevap aynen şu:böyle bir araç kaydı yok bir şey yapamayız

bu motor olayındada aynı cevabı verebilirler:silent:

burası türkiye bi akşam arkadaşlarda toplandık üst kattaki çakma karısını döverek öldürecek cam çerçeve tabak çanak yerde 155'i aradık semt karakolunu arayın dedi aradık... biz aile işine karışamıyoruz dediler :pr: dayanamadık biz kapıyı çaldık abi bizide ittir etti bizden sonra kadını hastahaneye kaldırmışlar aldığın cevap sanırım normal:)

o zaman şase numarasından araştırma yapmalı..
sana biraz eziyet olur belki ama başta dediğim gibi bi şubeye gidip anlatsan iyi olur diye düşünüyorum.

yarın o taraftayım olmazsa şase numarasınada bir bakayım sonra beşiktaş trafik şubeye bildiririm

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar