[Kahramanmaraş - MT]

bende burdayım da ölesine mesaj atmak istemiyom mesajımın bi konusu olsun istiyom

mesela ben sitede resimlere bakmaktan hoşlanıyom sizin de hoşlanacağınızı düşündüm ve motorumun 3 5 tane resmini yükledim iyi seyirler

Son düzenleme:
cümleten iyi akşamlar
bende geçenlerde burhan ile benim çekildiğimiz fotoları bi koyayım dedim:)
yüzü görünen burhan ve önündeki de motoru

bu da ben ve burhanın motoru

yaw başkonuş bana çok uzak geliyo

geçen gün balık falan bişiler bahsediyodun balık tutacağımız yer yakınsa ben o işe çok sıcak bakıyom haberin olsun

bakalım bi ara olabilir bi gezi olayı pazara çalışıyor um gafarlıda ekstra iş çıktıama bence bazı akşamlar buluşalım çay falan kimse kimseyi tanımıyor muhabet te olmayın ca gezi teklifleri havada kalıyor bence biraz tanışalm doğru dewrseniz bi kaç akşam buluşub çay içelim tanışalım biraz dahabenim tel furkan da var akşam saat önemli değil alo demeniz yeterli çıkar gelirim her an

yaw başkonuş bana çok uzak geliyo

geçen gün balık falan bişiler bahsediyodun balık tutacağımız yer yakınsa ben o işe çok sıcak bakıyom haberin olsun

gideriz gideriz burhan balığada gideriz bi detaylıca konuşalımda

bakalım bi ara olabilir bi gezi olayı pazara çalışıyor um gafarlıda ekstra iş çıktıama bence bazı akşamlar buluşalım çay falan kimse kimseyi tanımıyor muhabet te olmayın ca gezi teklifleri havada kalıyor bence biraz tanışalm doğru dewrseniz bi kaç akşam buluşub çay içelim tanışalım biraz dahabenim tel furkan da var akşam saat önemli değil alo demeniz yeterli çıkar gelirim her an

olur abi kararlaştırıp bi akşam bi yerlere çay içmeye gidelim o zaman

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende maraşlıyım yazın inşallah motor alacam aranıza katılmak isterim

ben gökhan dogukentte oturuyorum,ögrenciyim afşin meslek yüksek ünisinde okuyorum.ben yazın kanuni caracal almayı düşünüyorum. caracalın bölümünde baktım yorumlara birde sizin fikrinizi almak istiyorum.şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende maraşlıyım yazın inşallah motor alacam aranıza katılmak isterim

ben gökhan dogukentte oturuyorum,ögrenciyim afşin meslek yüksek ünisinde okuyorum.ben yazın kanuni caracal almayı düşünüyorum. caracalın bölümünde baktım yorumlara birde sizin fikrinizi almak istiyorum.şimdiden teşekkürler.

aramıza hoşgeldin :rendeer:
caracal hakkında benim pek bi bilgim yok ama tip olarak güzel motor inş alınca bi sorun yaşamazsın. motoru alınca da bizimle gezilere katılırsın artık:)
bu arada yaş kaç?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar