[MT İstanbul] 05 Nisan C.tesi bahar hala niye gelemedi buluşması: 05-04-2008

Super Moderator
havada yağmurlu zaten kanka bu topik elimzde patlar pastada yalan olur kanımca :p:queen::queen::bounce:

Güncel .......
hava yağmurluda olsa taksim merkez bi yer olduğu için katılımda sorun olmaz kanısındayım
hee ama pasta işi yalan oluyorsa onu tuçi ye sormak lazım:mrgreen::queen:
Bende çok Isterdim Gelmeyi Ama Ya O Saatte çalışıo Olucam Yada Bizimkiler Izin Vermicek:(

yaw o saat derken saat 19:30-20:00 ve c.tesi mesai bitmiş olur diye düşünmüştük hee evdekiler izin vermez diyorsan buluşma sonrası size gelelim hep beraber o zaman izin verirler:p:queen::queen:

Yağmır fark eder mi ...
alper eğer bu buluşma patlarsa doğumgünümü haftaya kutlayalım ben topic açarım:bounce::mrgreen:

Super Moderator
Yağmır fark eder mi ...
alper eğer bu buluşma patlarsa doğumgünümü haftaya kutlayalım ben topic açarım:bounce::mrgreen:

sen taktın pasta kesmeye ama hala pastayı alan yok ne iş:mrgreen::queen::queen:

güncelllll................

Son düzenleme:
Bu havadurumu öldürecek adamı.
bugün de sağnak dediler.:pr:
Ben cuma gelmeye kalksam kesin sağnak yağar :)
Gelirken yağmasa dönerken yağar :queen:

sanırım ben gelemiyeceğim Alper kardeşim size iyi eğlenceler şimdiden

Bu redbu cafe benı kazıkladı :queen: ! normal barda cay ıctım 3mılyon para aldı vıcdansız :queen::queen: OGungu demledıgı cay parasını aldı benden szdende karını almıstır ama fıyatta ıse 1mılyon yazıyor nese bu sefer gelırsem 2 tane belese ıccem :queen::queen::queen:

Bu redbu cafe benı kazıkladı :queen: ! normal barda cay ıctım 3mılyon para aldı vıcdansız :queen::queen: OGungu demledıgı cay parasını aldı benden szdende karını almıstır ama fıyatta ıse 1mılyon yazıyor nese bu sefer gelırsem 2 tane belese ıccem :queen::queen::queen:

buda ayrı bi durum :mrgreen: 3 ytl verdiğin ince belli bardağın üstüne şirkettten bi bardakta su isticektin :mrgreen::mrgreen: isteyemedin mi :queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gelirsem doğumgünü pastası isterim:bounce:

Seni siteden atmışlar sen gelme:)
8 nisan doğumgünüm ne alcaksınız balaklavamı eldiven mi kask mı ne:)

ben gelcektim ama şimdi hediye falan o yüzden gelmiyorum :queen::queen:

Super Moderator
ben fiyat listesini yanımda getiriim bari herkes bakıp ona göre ödesin :)

Super Moderator
hehehe :))) :mrgreen: Alper Koptum ya:D İnceden getir sen Fiyat listesini mistesini.. Havalar güzelleşsinde TOplaşalım Hocam :)

ben bilg. dan çıktısını aldım :mrgreen:
listeye bakıp sipariş verebiliriz:cat:
herşey ucuz beaa:p:queen:

Son düzenleme:
bılyosun pasta borek benım işim ama yarın gelebılırmıyım bılmıyorum yarınkı duruma gore ararım tugcecik dogum gunun sımdıden kutlarım

buda ayrı bi durum :mrgreen: 3 ytl verdiğin ince belli bardağın üstüne şirkettten bi bardakta su isticektin :mrgreen::mrgreen: isteyemedin mi :queen::queen:

elim ayagım kesıldı o sırada ve ne yapacagımı sasırdım ve kendı suyumu yuttum soguk soguk :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar