Ücretsiz Kask İsteyen Var Mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi düşünmüşsün,tebrikler zaten motorcu adamada bu yakışır.İhtiyacı olan birine ver dizliğide kaskı verdiğin kişiye ver takım olsun,hadi hayırlı teskereler,unutma askerde 3 kural vardır kakaka kuralı: konuşma,karışma,kaytarma :cat:

İyi düşünmüşsün,tebrikler zaten motorcu adamada bu yakışır.İhtiyacı olan birine ver dizliğide kaskı verdiğin kişiye ver takım olsun,hadi hayırlı teskereler,unutma askerde 3 kural vardır kakaka kuralı: konuşma,karışma,kaytarma :cat:

Kuralları aklımda tutmaya çalışacağım sağol:p
Tokata gidiyorum acemi birliğine arkadaşlar pazar günü aranızdan ayrılıyorum allah yardığımcımız olsun :cat:

ne yaptın verebildin mi?
senin için şimdiden hayırlı tezkereler.. umarım iyi insanların arasına düşersin. gerisi fasa fiso..
sıkma canını da bişiye. hepimiz ana kuzusuyuz hepimiz yaptık/yapacağız bi şekilde..

ne yaptın verebildin mi?
senin için şimdiden hayırlı tezkereler.. umarım iyi insanların arasına düşersin. gerisi fasa fiso..
sıkma canını da bişiye. hepimiz ana kuzusuyuz hepimiz yaptık/yapacağız bi şekilde..

Turgut (Spawnem)arkadaşımıza verdim kaskı ve dizliği,güle güle kullansın allah kaza bela vermesin bütün motorcu dostlarımıza.Yarın akşam 9 itibariyle otobüse teşrif edeceğiz pazar günü teslim olacağım inş.

hayırlı teskereler dostum sayılı gün çabuk geçermiş

sınıf ne

Sağol dostum,sınıfımı sormuşsun valla söyleyenlerin yalancısıyım piyade (bitli piyade )diyorlar:p

Son düzenleme:
ya hazır kask konusu acılmısken kaskın ıcnde saclar bozulmuyo mu sahsen ben jöleyle knky olmus bi ınsanım nası olcak var mı bunun cozumu fln ?? :silent:

unutma askerde 3 kural vardır kakaka kuralı: konuşma,karışma,kaytarma :cat:

bide 'ss' kuralı vardır ki daha ilksaniyeden tanışırsın..
ya Seve Seve ya da... diye gider bu kural..::sm_smile::asker::

ve askerde motorunu gerçekten çok ozleyeceğine eminim .. yanına foto al ::asker::

arkadaşımız askerlik görevini yapmaya başlamış olmalı.. şimdiden kendisine hayırlı tezkereler diliyorum

Turgut (Spawnem)arkadaşımıza verdim kaskı ve dizliği,güle güle kullansın allah kaza bela vermesin bütün motorcu dostlarımıza.Yarın akşam 9 itibariyle otobüse teşrif edeceğiz pazar günü teslim olacağım inş.

Allah razı olsun kardeşim.:)..Yolun açık tez elden gidip gelirsin inşallah...:cat:

Şimdiden hayırlı tezkereler sana....:rendeer:

Ardakaşlar sonunda koca alayda sıra banada geldi internete girebildim,Acemi birliğinde internet koydular ama koca alaya 9 bilgisayar yetermi :) bedava yiyecek içecek dağıtsalar böyle sıra olmaz.Şafak 440 Bitermi bu askerlik :) Herkes kendine iyi baksın,mayısın ikisinde istanbuldayım,

dostum hayırlı teskereler şiimdiden
bende bitermi diyodum ki tam ben askerdeyken 90 gün düştü askerlik :) sana da böle bir piyango vururmu bilmiyorum
hayatımın en şanslı yeri askerliğimdii ne diyim
allah kurtarsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar