honda servisi önerisi

arkadaşlar merhaba,

dün akşam 600 rr motosikletimle giderken arkamdan bi araç beni geç farketti herhalde ve hafifçe vurdu. netice itibariyle kontrolümü kaybettim ve yavaşlayarak sola doğru devrildim ve biraz sürüklendim. allahtan bende bişi yok, full korumalarım saolsun. fakat motorun grenajlarında çizikler oldu, hatta yer yer kırıldı. trafik polisi çağırdık, gelmedi falan biz de tutanak tuttuk kendi aramızda, yeni kanun saolsun.

bugün karşı tarafın trafik sigortasını aradım ve aracımı istediğim bir servise götürmemi, servisin o tutanaklarla kendilerine başvuracağını söylediler.

sonuç itibariyle arkadan bana vurdukları için muhtemelen karşı trafik sigoratasından hasarımı ödeteceğim. önerebileceğiniz bir servis var mıdır? ev anadolu hisarında...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun kardesım ama sen nerdesın?

istanbul Anadolu yakasında isen yarcımcı olabilecek bi servis tanıyorum.

Ali ESENGUL

Kızıltoprak

0216 348 63 85

intaş sitesi b blok no:29

KADIKOY ISTANBUL

( Fenerbahce stadının carprazında )

bulgurlu doğu batı motor Gökhan Konşuk.:)

Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Caddesi, No:15/1 34696 Ümraniye İSTANBUL Tel: 0216 461 06 06

tabi nerden olduğumu yazmamışım. anadolu hisarındayım...

Arkadaşlar ben de honda servisi arıyorum fakat resmi sitede yer alan servislerin dışında Eminönü - Sirkeci taraflarında var mı bu işi yapabilecek işin ehli bir servis ?

arkadaşlar merhaba,

dün akşam 600 rr motosikletimle giderken arkamdan bi araç beni geç farketti herhalde ve hafifçe vurdu. netice itibariyle kontrolümü kaybettim ve yavaşlayarak sola doğru devrildim ve biraz sürüklendim. allahtan bende bişi yok, full korumalarım saolsun. fakat motorun grenajlarında çizikler oldu, hatta yer yer kırıldı. trafik polisi çağırdık, gelmedi falan biz de tutanak tuttuk kendi aramızda, yeni kanun saolsun.

bugün karşı tarafın trafik sigortasını aradım ve aracımı istediğim bir servise götürmemi, servisin o tutanaklarla kendilerine başvuracağını söylediler.

sonuç itibariyle arkadan bana vurdukları için muhtemelen karşı trafik sigoratasından hasarımı ödeteceğim. önerebileceğiniz bir servis var mıdır? ev anadolu hisarında...

Kendi servisimi önereceğim...Motorunla işçi usta değilde kankam 1000 rr cı kupa sahibi Gökhan Konşuk ilgilenecek...adam gibi adamdır..işini çok iyi yapar..Yer Altunizadeden Ümraniye doğru sola tünele girdiğinde ilk sağda BULGURLU dur...Altunizadeden 1 km uzaklıkta diyebilirim...Namazgah diye geçer o bölge...herhangi bir artı ücret kazık ek talep cart curt olmayacağını taahhüt ederim:p

fvfvfvvvnj9.png

Hocam ben bugün veya yarın Karşıya geçeceğim...bi H4 alacağım Bağdat Caddesinde abimin birinden...beni ararsan beraber gideriz...ister şimdi ister yarın...aradığında 3 ü tuşla karşına servis müdürü KASIM çıkar...Mete Han ın arkadaşıyım dersende yardımcı olurlar fazlasıyla...Cevizlideki Konşuk Motor Hondanın oğludur..

zaten yapılacak olay şu...önce bir hasar listesi çıkarmak...sonra eksperi beklemek...heryerde aynı hasar listesi karşına çıkar...ama taklacı çok servis var piyasada...mazallah adamlar akbaba gibi...parça sökeni var değiştireni var bilmem nesi var...burda ne olacağını ne yapılacağını kendin görürsün...:cat:

aman bu Kızıltopraktaki kurtlara gitme...aman diyim...hepsi tilki ...ne yaptıklarını kimse bilmez...

adres aşağıda...makinan SS...aman sadece mekanik ustalarına bebelere çoluğa çocuğa değilde ...hem Honda fabrikada eğitim almış hemde 1000 rr a binen kişiye emanet etmen en sağlıklısı...:cat:

kişisel dostluğumda var...ondaz yazıyorum bunları...

adres aşağıda..benim numerom..537 335 22 33...:cherry:

bulgurlu doğu batı motor Gökhan Konşuk.:)

Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Caddesi, No:15/1 34696 Ümraniye İSTANBUL Tel: 0216 461 06 06

Son düzenleme:
bende cevizlideki konşuk motoru önerebilirim..kurumsal çalışıyorlar,verilen hizmette güzel.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun dostum. Sen iyi ol da, motor halledilir, takma kafana...

Cevizli'deki Konşuk Motor'un çalışma sistemi güzel. Tasvip etmediğim tek davranışları; Yoldan gelmiş sıcak motora hiç nefes aldırmadan FOŞUURRTT diye soğuk su tutuyorlar. Hesapta yıkıyorlar ama amaçları motoru şoklayarak conta ve keçelerin kısa sürede iflas etmelerini sağlamak! Eee, iş çıksın ki onlar da ekmek yesinler, değil mi ama?

Mete'nin önerdiği Namazgah'taki Gökhan Konşuk da her halde Cevizli'dekinin akrabası oluyor; ben ilk kez duydum!

Son düzenleme:
arkadasım anadolu hısarından umranıyeye gel motorla 15-20 dakka bısey tutar otobandan gelırsen daha az eee sonucta altında 600rr var metehan abıyle ırtıbata gec o sana yardımcı olacaktır umranıye db motor www.honda.com.tr den bakabılırsın bulgurlu cadddesınde

Geçmiş olsun dostum. Sen iyi ol da, motor halledilir, takma kafana...

Cevizli'deki Konşuk Motor'un çalışma sistemi güzel. Tasvip etmediğim tek davranışları; Yoldan gelmiş sıcak motora hiç nefes aldırmadan FOŞUURRTT diye soğuk su tutuyorlar. Hesapta yıkıyorlar ama amaçları motoru şoklayarak conta ve keçelerin kısa sürede iflas etmelerini sağlamak! Eee, iş çıksın ki onlar da ekmek yesinler, değil mi ama?

Mete'nin önerdiği Namazgah'taki Gökhan Konşuk da her halde Cevizli'dekinin akrabası oluyor; ben ilk kez duydum!

Konşuğun oğlu Gökhan...akraba derken 1.derece...:p

arkadasım anadolu hısarından umranıyeye gel motorla 15-20 dakka bısey tutar otobandan gelırsen daha az eee sonucta altında 600rr var metehan abıyle ırtıbata gec o sana yardımcı olacaktır umranıye db motor www.honda.com.tr den bakabılırsın bulgurlu cadddesınde

Hisardan TEME karışacak..Ümraniye sapğaına dönecek...1.Köprüye gelir gibi gelcek...en son tünele girmeden BULGURLU sağaına dalıcak orası...:cat:

temden gelmeyıp kucuksu hekımbası umranıye carsı izzettın bey caddesıde yapabılır ama benım altımda 600rr olsaydı ben kesın temden gelırdım

arkadaşlar dün d ve b motorda 4000 lik bakım yaptırdım makıne eksoz patlatıyor ani gaz acista ve bazende stop ediyor cbf 150 rolantide devamlı calışmıyor:silent: başka honda servisi tavsiye eden arkadaşlar varmı

Son düzenleme:
Yeni konu açıp derdini öyle söyleseydin keşke. Siteye hoşgeldin yinede :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar