Haftaİçİ KaÇaMaĞı SinopMT 03.04.08

geçen hafta sonunun yağmurlu olması morellerin bozulasıydı:pale:
havayı yakalamışken bi kaçtım tam kaçtım :)

benm evlat crossu tansuya verdim, çoşkun mızmızlandı gelmedi ikiz ninjam, en500 3 zamanlı enginide tavladım açıldık snra :rendeer:

Gerze sahili

içimiz ısınsın nescafesiz olmaz

buda işte öylesine video :p akrepin sesi
[YT]9F3FFFfNq2M[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=9F3FFFfNq2M

[YT]hcPdILY_6jM[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=hcPdILY_6jM
:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakışır kardeşime akrebim benım öpt :mrgreen::rendeer:

ohh ohh gezin valla.. Su Haftasonu sınavlarım bi bitsin bende gezecem deli danalar gibim :queen:

Bu kadar yetmez yanlız devamını bekliyoruz...

Gaza geldi demişler hakkında:queen::queen:
evet arkamdan konuşmuşlar çok ayıp :p
yakışır kardeşime akrebim benım öpt :mrgreen::rendeer:
hadi git ihanetci seni sen çenç devil tak motoruna çin mali :p :rendeer:
batu .. olm o ducati kaç yapıyo oyle (((((((((:)
ben diyim 300 sen de 400 :p bilmem kaç yapıo :silent: :mrgreen: he he
olüm dün akşam sizi televolede gördüm tv artizleri siziiiiii:p sümsük ati'de vardı:cherry: ihsan baba, mert artık havanızdan geçilmes haaa imza günleri düzenleyin :rendeer::rendeer:
ohh ohh gezin valla.. Su Haftasonu sınavlarım bi bitsin bende gezecem deli danalar gibim :queen:

Bu kadar yetmez yanlız devamını bekliyoruz...

harunum havalar nedense bu kış sezonunda hep kötü mübarek hiç yüzüm gülmedi doğru düzgün gezemedim artık canıma tak etti :p

yakısmıyo sana bos yolda bi aşşa bi yukarı gtmek daha duzgun atraksiyonlar bekliyoruz senden:p:queen:

@bathu valla su sınavlar omrumu yedi.. Havalarıda O yuzden Pek Tınlamıyorum. Ama Biliyorum ki Artık Her gün Bizim Günümüz Olacak. Doya Doya Gezebilcez :cherry:

nasıl çin malı delimisin olm sen devil çin malımı ben kafa kafaya degiştiricem dedm anlama kabılıyetı olmıyan arkım benım :mrgreen:

güzel birgünde güzel bir organizasyon olmuş...bende işlerimin yoğunluğundan dolayı nincamı yalnız bırakmak zorunda kaldım..mızmız felan değilim :mrgreen:videolarda güzel olmuş.sesi de çok güzel akrepin..ama leo gelince görüşecez.bu pazara bişiler olabilir ekp toplannn :cherry:

yakısmıyo sana bos yolda bi aşşa bi yukarı gtmek daha duzgun atraksiyonlar bekliyoruz senden:p:queen:
sen git önce motorunu yıka :p sizi modifikasyon tacirleri sizii:p:mrgreen:
ses videosuydu cnm atraksiyona gerenk yok.:bounce: öle yolda yok malesef samsuna gitmem lazım havaların iyice ısınmasınn bekliorum:rendeer:
nasıl çin malı delimisin olm sen devil çin malımı ben kafa kafaya degiştiricem dedm anlama kabılıyetı olmıyan arkım benım :mrgreen:

la düdük makarnası sen demedinmi devil içi boş teneke parçası daha fazla ses veriyor diye hay allahım yarabbim yahuu seviyorum seni şeker :p:rendeer:

motosikletler de beş benzemez gibi lakin dostluk ruhunu daha bir fazla gösteriyor buda :) umarım daha nice böyle kaçamaklar yapabilirsiniz :)

güzel birgünde güzel bir organizasyon olmuş...bende işlerimin yoğunluğundan dolayı nincamı yalnız bırakmak zorunda kaldım..mızmız felan değilim :mrgreen:videolarda güzel olmuş.sesi de çok güzel akrepin..ama leo gelince görüşecez.bu pazara bişiler olabilir ekp toplannn :cherry:

hadi bagam mızmızım benm :ppazar ola hayrola cnm benm akrep leo yu yer yer ham yaparım:p :rendeer:

ya olm bak dalgana yaa :) hadi işin yokmu senın hadı

ya olm bak dalgana yaa :) hadi işin yokmu senın hadı
yahu sen bana demedinmi arkadaşım ne kızıyorsun yahuu devılla takas yapcam diye daha fazla ses veriyor dedin içi boş dedin daha fazla. çenç işte yan sanayi muhamelesiyle anlat snr kız :salut:
attın yine havanı dimi millete bathu paşa...:p

kankaa sen yapma havayla işimiz olmaz bizim :rendeer: bu sevda ayrı bişi biliyorsun cnm öptm seni :rendeer:

motor var ama havalar kötü:pale: binemiyoruz doğru düzgün :rendeer:

emeginize saglik arkadslar bzde ordu mt olark yaza bi sinop kacamagi yapalim dioruz bi kac gun kampta kalip oralarn essiz yerlerini gezmeyi planliyoruz umarim sizlerle ii wakit geciririz orda.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar