Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız cok yakısmıs makına sana 
iyi dilekleriniz için hepınıze çok tesekkurler
metehan abime ayrıyetten özel olarak tesekkurler abii senın sayende cıbırım olduişim olmasaydı cıbırımda olmıcaktı
dediğin doğru şimdiye kadar her istediğim mantıklı şeyleri yaptım her istediğim oldu 1 şey dışında oda karşı cinsten XXXXX diye biri
:queen:
yakışır komşuma...
hayırlı olsun İlhan.:rendeer:
Güle güle kullan motorunu. yolda rastlarsam korna çalarım![]()
hayırlı olsun kazasız belasız suruslerbu motorun aynısını ya dun yada bugun beylıkduzu-adakent cıvarında gordum
![]()
oda olur lanka...herşey gönlünce olsun...
hayırlııı olsun,
benim kaskın aynısı![]()
ya ben bundan sonra siteye girmiycemmillet bize nispet yapar gibi çatır çatır motosiklet alıyor.ben askere gidince alın kardeşim şunları.....
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
saolda napim yazdan beri bekliodum kusura bakma daha fazla dayanamadım ve aldımya ben bundan sonra siteye girmiycemmillet bize nispet yapar gibi çatır çatır motosiklet alıyor.ben askere gidince alın kardeşim şunları.....
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
saolgeç kalmışım ama hayırlı olsun ilhan ehliyetini aldın işini buldun motorunuda almışsın ohhh helal olsun sana
allah kaza bela vermesin kardeşimm
saol abiHayirli ugurlu olsun Ilhan kardes. En keyifli gunlerin olsun gaz actigin gunler. Keyfini kaciracak tum aksilikler senden uzak olsun...
saol :rendeer:HAYIRLI OLSUN...allah kaza bela vermesin...
İlhan eksoz işini ne yaptın?
Bu arada motor nasıl alıştın mı iyice rodajda bitiyo artık yavas yavaş gaz açmaya başlarsın![]()