İlhan1154 ve Motoru hayırlı olsun abii...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ilhanım hayırlı uğurlu olsun tekrar bugün yüzüne söyledim ama burayda yazalım

Ben niye bu sevinçli konuları kaçırmışım yaw..Hayret vallahi hayret...

İlanım; yakışmış be sana...Hayırlı uğurlu olsun...

Allah seni sevdiklerine bağışlasın...:rendeer:

Bugün 2 kardeşimin makina alması inan beni sevindirdi..Ateşledi bile..

Tekeriniz düzde düz bassın..Virajda yanak yapsın...:wiinkk:
Hade keyifli sürüşler size...Allaha emanet olun..:rendeer:

iyi dilekleriniz için hepınıze çok tesekkurler
metehan abime ayrıyetten özel olarak tesekkurler abii senın sayende cıbırım oldu :) işim olmasaydı cıbırımda olmıcaktı :) dediğin doğru şimdiye kadar her istediğim mantıklı şeyleri yaptım her istediğim oldu 1 şey dışında oda karşı cinsten XXXXX diye biri :) :queen:

oda olur lanka...herşey gönlünce olsun...

yakışır komşuma...
hayırlı olsun İlhan.:rendeer:
Güle güle kullan motorunu. yolda rastlarsam korna çalarım :)

yakışır komşuma...
hayırlı olsun İlhan.:rendeer:
Güle güle kullan motorunu. yolda rastlarsam korna çalarım :)

Kıltek İlhan seni görmüş la galiba...o senmiydin...:silent:

daha doğrusu Yeşil br BMW sahabısı senin olduğun 100 kilometre çapında yok gibidir...:p

hayırlı olsun kazasız belasız surusler :) bu motorun aynısını ya dun yada bugun beylıkduzu-adakent cıvarında gordum :)

Olabilir. bugün adakente gittim.
Korna çal, işaret et, el salla, önüme falan atla İlhan :)
tanışalım.:wiinkk:

iyi dilekleriniz için hepinizeee çook çooook teşekkürler
gültekin abi demekkı o sendın profil olarakda aynıydı motosiklet olarakta :) adakentın gırıs yerınde camlıgın basında gormustum turuncu honda actıvanın ustundeydım iş yerının aracı :) c mahallesı duragının tarafından gelıodum :)bi daha görürsem bip lerim

Son düzenleme:
ya ben bundan sonra siteye girmiycem:( millet bize nispet yapar gibi çatır çatır motosiklet alıyor.ben askere gidince alın kardeşim şunları.....
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

geç kalmışım ama hayırlı olsun ilhan ehliyetini aldın işini buldun motorunuda almışsın ohhh helal olsun sana

allah kaza bela vermesin kardeşimm

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hayirli ugurlu olsun Ilhan kardes. En keyifli gunlerin olsun gaz actigin gunler. Keyfini kaciracak tum aksilikler senden uzak olsun...

ya ben bundan sonra siteye girmiycem:( millet bize nispet yapar gibi çatır çatır motosiklet alıyor.ben askere gidince alın kardeşim şunları.....
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
saolda napim yazdan beri bekliodum kusura bakma daha fazla dayanamadım ve aldım :)
geç kalmışım ama hayırlı olsun ilhan ehliyetini aldın işini buldun motorunuda almışsın ohhh helal olsun sana

allah kaza bela vermesin kardeşimm
saol :) zaten ehlıyet oldugu ıcın işim işim oldugu ıcın motorum oldu :) geriye 18 ay taksıtlerı odemek kaldı :queen:
Hayirli ugurlu olsun Ilhan kardes. En keyifli gunlerin olsun gaz actigin gunler. Keyfini kaciracak tum aksilikler senden uzak olsun...
saol abi :) en keyifli günlerim ınsallah sızlerle olcak :cat:

İlhan eksoz işini ne yaptın?
Bu arada motor nasıl alıştın mı iyice rodajda bitiyo artık yavas yavaş gaz açmaya başlarsın :p

HAYIRLI OLSUN...allah kaza bela vermesin...
saol :rendeer:
İlhan eksoz işini ne yaptın?
Bu arada motor nasıl alıştın mı iyice rodajda bitiyo artık yavas yavaş gaz açmaya başlarsın :p

egsoz işini şuanlık bişi yapmadım ama kesin olarak bi egsoz alcam bu ay maddi olarak sıkıştıgımdan egsozu askıya almıstım ama 1-2 hafta ıcınde alcam 1 dene

ilk defa vitesli motor kullanmama rağmen 3.gün alıstım motora şuan gayet iyi sürüyorum 330kmdeyım :) bugun yagmurda kullandım motoru izler kaldı üstünde yarın bıcı bıcı yaptırcam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar