Apache - CBF150 >>140 km???????

...................................................................

Son düzenleme:
ben olayı çözdüm.tmmm hurricane_cbr ile sabırküpü kardeş çocukları oluyolar.zaten hurricane_cbr motosikleti bölümünde tvs aphache de yazıyoo sabır küpüde canlı şahidisin yazınca yakayı ele verdiler.devam sizee bunların amaçları aphachenin adını duyurmak

bu kanıya nerden vardın bilemiyorum :silent::cyclopsan
şuan şoktayım resmimi yollayabilrim eğer sabırküpü abimse bana benzemesi lazım ayrıca bende 2 tane motor yazıyo onda 1 tane

o kadar kanıt öne sürdümki kaçtı :queen:

SANKİ TVS BAYİSİYİZ :pl:::dalga::::puro::

Son düzenleme:
valla önce yazdım sonra inkar idiceğini bildiğim için sildim.arkadaş ne diimm size başarılarr...

valla önce yazdım sonra inkar idiceğini bildiğim için sildim.arkadaş ne diimm size başarılarr...

peki sana soru..

1- Biz kardeş olsak ne olacak?
2- Biz diyelimki kardeşiz.. TVS Apache'nin adını duyursak elimize ne geçecek?
3- Ben ilk sorumda emin olamadığım için TVS'yide kötüler tarzda konuşmuştm...

Unut gitsin dostum onun için küçük bi maceraydı topik..Belki atmasyonlarımla tatmin olurum dedi baktı olmicak işi salaklığa vurup gitti yolu açık olsun:)

Unut gitsin dostum onun için küçük bi maceraydı topik..Belki atmasyonlarımla tatmin olurum dedi baktı olmicak işi salaklığa vurup gitti yolu açık olsun:)

haklısın abi Apache'mi aldığımda bi toplantıda görüşmek dileğiyle....
FoReVeR ApAcHeEeEeEeEe!!!!!!!!!!!!!!:queen: :queen: :thumleft: :flower: ::pulp:: ::haapppy: ::biggrinn ::asker:: ::coool:: ::shake2::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla cbr ile 145 yapılır mı? yani ne biliim bana pek güvenilir gelmiyorda.. gerçi kullanmadan bişi de denmez..

Abi boşver yaw ben de bu olayı çözdüm...bu adam harbi salaaaaaak:queen::queen: Ulen madem o kadar kanıtın var yerimize de bak istersen ben izmirdeyim o istanbulda..çok komiksin dostum yaaaaaaaaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Arkadaşım bu konuşma tarzı sana yakışmıyor.:farao::farao::farao: Kaç yaşındasın bilmiyorum ama forumda böyle kelimeler kullanman yasak.Yöneticler görürüse sonun iyi olmaz.Burası herkesin fikrini saygı çerçevesinde söyliyebildiği biryer.Hakaret edemezsin ayıptır.Ayrıca nedir bu apache fanatikliği anlam vermiş değilim.Ürünün fiyatı belli markası belli.Kalkıpda şu şundan üstündür bunu alan böyledir demen yanlış.Çok satılık cbf 150 olabilir satış rakamı çok yüksek o yüzdende 2.eli bol nasılki YRB 125'nin çoksa.!50lik motor sonuçda bu 130km/s de yapsaki ki yapamaz apache insanı kesmez.Daha doğrusu 150cc-125cc bir zamandan sonra kesmez. 130km/s yapsa bile kaç dk bu süratte durabilir.1-2dk max.Sonra biraz rampa gelsin 100e gene düşer.Palavra atmayın burdan.:wiinkk::wiinkk:

Abi boşver yaw ben de bu olayı çözdüm...bu adam harbi salaaaaaak:queen::queen: Ulen madem o kadar kanıtın var yerimize de bak istersen ben izmirdeyim o istanbulda..çok komiksin dostum yaaaaaaaaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

biraderim bu forum çiftlikmi...motorcu48 i tanırmısın...salak olduğunu nerden biliyorsun...kimse burda birbirine hakaret edemez...sana yakışmadı...ben yaşca senden büyük olduğunu biliyorum...hemde hiç yakışmadı...

muhabbetide ayrıca çözemedim...APACHE gerçek bir 150 cc...bizim cbf kağıt üstünden 15o cc olay bu...

cbr 125 in bu muhabbette ne işi var onu hiç anlamış değilim...

dip not...Hondanındaa...TVS nindee...taaaa...iki tekerlek işte bu kadar fanatik olmayalım beyler...

Son düzenleme:
Arkadaşım bu konuşma tarzı sana yakışmıyor.:farao::farao::farao: Kaç yaşındasın bilmiyorum ama forumda böyle kelimeler kullanman yasak.Yöneticler görürüse sonun iyi olmaz.Burası herkesin fikrini saygı çerçevesinde söyliyebildiği biryer.Hakaret edemezsin ayıptır.Ayrıca nedir bu apache fanatikliği anlam vermiş değilim.Ürünün fiyatı belli markası belli.Kalkıpda şu şundan üstündür bunu alan böyledir demen yanlış.Çok satılık cbf 150 olabilir satış rakamı çok yüksek o yüzdende 2.eli bol nasılki YRB 125'nin çoksa.!50lik motor sonuçda bu 130km/s de yapsaki ki yapamaz apache insanı kesmez.Daha doğrusu 150cc-125cc bir zamandan sonra kesmez. 130km/s yapsa bile kaç dk bu süratte durabilir.1-2dk max.Sonra biraz rampa gelsin 100e gene düşer.Palavra atmayın burdan.:wiinkk::wiinkk:

Anlıyorum abicim ama beni yalancılıkla düzenbazlıkla kimse suçlayamaz bizim de bir gururumuz var. Yaşım 20.Herkese saygım, onlardan gördüğüm saygı kadardır.Eğer yukarda nasıl bir hakaret ettiğine bakarsan beni daha iyi anlarsın.
İyi olanın her zaman fanatiğiyimdir ama inan bildiğin diğer fanatiklerden değilim insanlara yardımcı olmaktan başka bişey istemiyorum çünkü ben de çok yardım gördüm..Bu konuda yorumum budur.

Son hızdaki ve 2. eldeki bollukla ilgili fikrine ben de katılıyorum..Saygılarımı iletiyorum:rendeer:

...................................................................

eğer burdaki silinen mesajda alıntıdaki mesaj varsa çok ayıp etmişsiniz...

motorcu48´isimli üyeden Alıntı
ben olayı çözdüm.tmmm hurricane_cbr ile sabırküpü kardeş çocukları oluyolar.zaten hurricane_cbr motosikleti bölümünde tvs aphache de yazıyoo sabır küpüde canlı şahidisin yazınca yakayı ele verdiler.devam sizee bunların amaçları aphachenin adını duyurmak

bunda ne var...size amca çocuğu dediyse ne varki bunda..

biraderim bu forum çiftlikmi...motorcu48 i tanırmısın...salak olduğunu nerden biliyorsun...kimse burda birbirine hakaret edemez...sana yakışmadı...ben yaşca senden büyük olduğunu biliyorum...hemde hiç yakışmadı...

muhabbetide ayrıca çözemedim...APACHE gerçek bir 150 cc...bizim cbf kağıt üstünden 15o cc olay bu...

cbr 125 in bu muhabbette ne işi var onu hiç anlamış değilim...

dip not...Hondanındaa...TVS nindee...taaaa...iki tekerlek işte bu kadar fanatik olmayalım beyler...
yok abi mesajları okursan adam beni düzenbazlıkla suçladı ..o çok zoruma gitti ya..noolursa olsun dürüstlükle bişeyler yapmaya çalışırım ama bu hakkaten zoruma gitti..ama şimdi sakin kafayla baktığımda yanlış yaptığımı gördüm..Herkesten ÖZÜR DİLİYORUM

yok abi mesajları okursan adam beni düzenbazlıkla suçladı ..o çok zoruma gitti ya..noolursa olsun dürüstlükle bişeyler yapmaya çalışırım ama bu hakkaten zoruma gitti..ama şimdi sakin kafayla baktığımda yanlış yaptığımı gördüm..Herkesten ÖZÜR DİLİYORUM

neyse abi ben taraf olmayım ama düzenbaz falan yazdıysa oda hatalı...silinmiş mesajda var ortada...ben sana yakıştırmam kanka...motorcu48 ide derin tanımam seni tanıdığım kadar...

eğer burdaki silinen mesajda alıntıdaki mesaj varsa çok ayıp etmişsiniz...

motorcu48´isimli üyeden Alıntı

bunda ne var...size amca çocuğu dediyse ne varki bunda..

abi yakayı ele verdiler ne demek ya..Olay amcaçocuğu olmakla alakalı değil..Sanki sırf öylesine sırf laf olsun diye motorlar hakkında yorum yapıyoruz havası veriliyor..Ben tekrar diyorum o lafım için herkesten ÖZÜR DİLİYORUM:pale:

arkadaşlar bugün ilk defa yürür halde apache gördüm.sesi ve gidişi hiçte fena değildi.fiatıda makul seviyede, neden alınmasın bu motosiklet.(insan motorsuz kalınca her motora yicekmiş gibi bakıyo yav)

gıdıyo abıcım gıttım onu almak yerıne zamanında cbf aldım 6 ay felan takılabıldık ama apache yanımdan baya bı ıyı gecıyodu nasıl zoruma gıttı anlatamam hatta bıtanesıne soyle dedım kurye ıdı sen buna bosuna para vermıssın dıye adam gel anahtarını alırım ama dedı ben su an musaıt degılım dedım :pale: bılıyodum sonucu cunu nerden baksan 6 7 defa kapıstım apache ıle her seferınde husran ama sımdı heheh gelsın o apache 175 ı gosterem ona

hitap tarzın kendi seviyeni ve eğitimini belli ediyor.bu forumda senin gibilerde var yapıcak bişi yok malesef....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar