- Konu Yazar
Bundan 6 ay evvel sıcak bir yaz günü sokakta yürüken vınnnn..... diye bir ses duydum kafamı cevirdiğimde 5 adet bmw motorsikletin yanımdan gectiklerini gördüm tam koruma motor üstünde idiler adeta hayran kaldım ben böle aval aval bakarken birisi anlamış olaçakki yanımdan gecerken bana el işareti yaparak selam vererek gecti. İşte o an bende bir duygu tarifsiz ben niye motora binmiyorum Ankaranın ilçesindeyim gideceğim yerler pek uzak olmasada beni yoruyor bir motorum olsa ne güzel olurdu bu duygular içerinde hiç motor bilgim yoktu o zaman gittim salcano marka bir scooter aldım taksitle ama binmeyi hiç bilmiyorum arkadaşıma alo deyip şu motoru bizim eve kadar götürelim dedim geldi götürdü sağolsun ilk denememde patates cuvalı gibi düştüm heyecandan dolayı dönerken umutsuzluğa kapıldım ben bunu süremem ama yılmadım şimdi 4000 inci km deyim ama yetmiyor önceden 80 e çıkamam ben bunla derken şimdi 110 az geliyor hele birde artçım varsa yokuşlarda 60 ı geçmiyor ve motorumu değiştirmek istedim işte motorsiklet netle tanışmam bu şekilde oldu çünkü araştırmaya başladım 10 larca sitede 1000 lerce yorum okudum kafam allak pullak oldu honda mı alsam yamahamı alsam hyosung mu kanuni mi???? dellenmeye başladım para biriktiyorum seneye kış almayı planlıyorum ama halen kararsızım forumlar sayesinde az bucuk bilgim oldu tam bana honda cbf 150 yeter derken bugun apache iyi gördüm hint malı acaba bunumu alsam dedim ama alaçağım zamana kadar çokkkk fikrim değişir velhasıl bu hamur çok su götürür ...
Bu arada kendimi tanıtmadım Adım Melih Ankaranın Beypazarı ilçesindeyim motorum salcano 125 scooter ve motor hastalığına tutuldum benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurm saygılarımla
Bu arada kendimi tanıtmadım Adım Melih Ankaranın Beypazarı ilçesindeyim motorum salcano 125 scooter ve motor hastalığına tutuldum benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurm saygılarımla
Son düzenleme: