İstanbul'dan Tüm Türkiye'ye Gerekirse Avrupaya da Merhaba

selam arkadaslar..siteye dün üye oldum..ve ancak bugün forum acmayı basarabildim...:) umarım düsündüğümün ötesi bi kaynasma olur....genelde forum sitelerinde bilgilendirmeden öte insanlar arkadas edinmeye calısır hal aldı...SANKİ EVLİLİK SİTESİ GİBİ...:queen:

Son düzenleme:
35 yaşında olgun ve dolgun bir bayım:queen:

umarım aradığını bulursun aramıza hoşgeldin:rendeer:

sürekli büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geliyor bilgin olsun:cat:

35 yaşında olgun ve dolgun bir bayım:queen:

umarım aradığını bulursun aramıza hoşgeldin:rendeer:

sürekli büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geliyor bilgin olsun:cat:

Desene hem cinsiz sadece senden 6 yas küçüğüm:farao:...büyük harf bilgin için sağol..ve ii dileklerin içinde:cat:

SELAM ARKADAŞLAR..SİTEYE DÜN ÜYE OLDUM..VE ANCAK BUGÜN FORUM ACMAYI FELAN BASARABİLDİM...:) UMARIM DÜŞÜNDÜĞÜMÜN ÖTESİ Bİ KAYNASMA SİTESİ OLUR....GENELDE FORUM SİTELERİNDE BİLGİLENDİRMEDEN ÖTE MİLLET ARKADAŞ EDİNMEYE ÇALIŞIR HAL OLDU...SANKİ EVLİLİK SİTESİ GİBİ...:queen:

36 kişilik mt gurubumuzla beraber bizle bişiler içmeye gelirmisin ?:mrgreen::p:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum h.g. öncelikle yanlız bı adını fln bırde motorun varmı yokmu yazarsan ıyı olur.iyi eğlenceler

dostum h.g. öncelikle yanlız bı adını fln bırde motorun varmı yokmu yazarsan ıyı olur.iyi eğlenceler

hehehe abim cok guzeL bitirmiş :) İYİ EĞLENCELER :p

bu arada başka bi arkadaşa merhaba derken bu arkadaşın attığı rekLam fotosu topic zararLısı bi arkadaş oLacak sanırım :)
ama herşey bir yana hoşgeLdin
mevLana zihniyetLi motosikLet sitesi :) sevgiyLE kucaklıyor seni
Rek-LAMER :)

SELAM ARKADAŞLAR..SİTEYE DÜN ÜYE OLDUM..VE ANCAK BUGÜN FORUM ACMAYI FELAN BASARABİLDİM...:) UMARIM DÜŞÜNDÜĞÜMÜN ÖTESİ Bİ KAYNASMA SİTESİ OLUR....GENELDE FORUM SİTELERİNDE BİLGİLENDİRMEDEN ÖTE MİLLET ARKADAŞ EDİNMEYE ÇALIŞIR HAL OLDU...SANKİ EVLİLİK SİTESİ GİBİ...:queen:

aramıza hoşgeldin de sana önce forum kurallarını okumanı tavsiye ederim arkadaşım aksı takdırde ban yiyebilirsin :cat:
İstanbul ve Türkiye'nin adımı değişti benim haberim yok rolo yetiş nerdesin bi kardelen daha geldi

Honda VFR 800 VTEC vardı bende....fakat bazı ailevi sorunlardan dolayı elden çıkarttım..bu arada isim selim benim...ve ii karşılaman için sağol

Honda VFR 800 VTEC vardı bende....fakat bazı ailevi sorunlardan dolayı elden çıkarttım..bu arada isim selim benim...ve ii karşılaman için sağol

selim arkadaş ben senin iyiliğin için söylüyorum.Belliki forum kurallarını akumadan üye olmuşsun.ben senın ıyılığın için söyledım yoksa beni bağlamaz yani sen bilirsin :cat::bounce:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin,ancak;

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu başlığı Türkçeleştirilmiştir.Forum kurallarında da belirtildiği üzere tamamı büyük harfle ya da kalın harfle yazmak YASAKTIR.Forumda reklam yapmak da YASAKTIR ve banlanma sebebidir.Siteye reklam vermek için site yönetimiyle irtibat kurabilirsiniz(Skullhunter ile).Lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz.Bu mesaj size uyarı niteliği taşımaktadır,tekrarı halinde kurallar gereği gereken yapılacaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Hoşgeldin kardeşim..
umarım iyi dostluklar kurar ve yakın zamanda yeni bir ikiteker alırsın:cat:

hoşgeldin selim umarım sitede güzel dostluklar edinirsin

hoşgeldin... ::pala:: bu site herşeyi ile özel... çok iyi arkadaşlıklar ve dostluklar bulacaksın.. bakma bazen takılırız birbirimize ama kadın erkek ayrımı yapılmaz ve sadece beraberce keyifli anlar geçiririz.. Mesela en yakını 4 mayıs pazar sabahı çengelköy de kahvaltı.... Müsaid olan herkez gelebilir... detaylı bilgi için benimle özelden irtibata geçebilirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar