Hangisi?

Arkadaşlar, 1-2 ay içinde scooter alıcam 3 model arasında kaldım bana fikirlerinizi tavsiyelerinizi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim! Honda Beat, Yamaha cygnus RS, suzuki AN 125 istanbuldayım ve kısa mesafeli bölgelere gidicem (izmit gibi), beni yarı yolda bırakmamalı, yedek parca yeterliliği olmalı bana ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar, 1-2 ay içinde scooter alıcam 3 model arasında kaldım bana fikirlerinizi tavsiyelerinizi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim! Honda Beat, Yamaha cygnus RS, suzuki AN 125 istanbuldayım ve kısa mesafeli bölgelere gidicem (izmit gibi), beni yarı yolda bırakmamalı, yedek parca yeterliliği olmalı bana ne tavsiye edersiniz?

yamaha yada suzuki al alıcaksan ve suzuki suanda 2.490 gibi bi fiyattan anahtar teslim satılıo ve cok guzel bi motor her anlamda hız konusundada 120 cok rht gidio:cat:

Motorum Kanuni ve beni Zonguldak dahil yolda bırakmadı.Şu anki km'si 7400! Sırf uzun yol için tavsiye bekliyosan Kanuni iyidir:mrgreen:.Amma velakin 2. elde de para etsin diyosan AN150 derim.Çünkü scooter piyasasında Suzuki iyi durumda görünüyor.Dayanıklılık ve güç performansı içinde Kymco/aqulity125 iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar