üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yaz benle gizemi geliriz bizde zaten biliyosun yabancı degilim bu konuya cok hayırlı bir organizasyon teşekkurler

ben belli şeyler göndermek istiyorum meyve suyu kek gibi nasıl ulaştıracahımı bildirirsin usta allah razı olsun ugraşan herkezden:rendeer:

İşte anlamlı bir buluşma daha geçen sefer ki katılım biraz düşük olmuştu arkadaşlar
ordaki ortamı br görseniz tarifi imkansız görmeniz lazım herkes parmakları kaldırsın bakemmm
ahada benim parmak bende orda olucam bir aksilik olmazsa Hasan Tan da buluşmak üzere.

selam arkadaslar oncelikle bu çalısmanızdan dolayı tşk ederim ankarada bu sekılde gezılere onay vermıyorlar bende gönüllü aile oldum ve birde gönüllü oglum var cocuklara süt ve meyve suyu yerine yemedikleri seyler götürün ufak ama gonul alıcı hediyeler olsun ev börekleri pastalar pogacalar sevindirir onları son zamanlarda gıdemıyorum bosladım iyice emrah cok kızıyordur bana :(

zihinsel engelli kardeslerimizle bulusma inanılmaz tarifsiz guzeldi buda öyle olucak eminim hadi mt yaaaa bidaha dondur su tekerini pleaseeeee

ben belli şeyler göndermek istiyorum meyve suyu kek gibi nasıl ulaştıracahımı bildirirsin usta allah razı olsun ugraşan herkezden:rendeer:

ilginize teşekkür.. özelden bilgi verdim size.. benimle istediğiniz zaman irtibata geçebilirsiniz...

selam arkadaslar oncelikle bu çalısmanızdan dolayı tşk ederim ankarada bu sekılde gezılere onay vermıyorlar bende gönüllü aile oldum ve birde gönüllü oglum var cocuklara süt ve meyve suyu yerine yemedikleri seyler götürün ufak ama gonul alıcı hediyeler olsun ev börekleri pastalar pogacalar sevindirir onları son zamanlarda gıdemıyorum bosladım iyice emrah cok kızıyordur bana :(

o dediklerin için aramızdan bu işlerden anlayan bir arkadaşın gönüllü olması gerek.. ben yaparsam savaş malzemesi diye düşmanı püskürtmek için kullanırlar kurabiyeleri :queen: aslında zaten hepsi bahane... müzik olupta bizde onlarla coşup eğlenince dünya onların oluyor... ikramımızda elimiz boş gitmeyelim diye misafirliğeee....:cat::cat:

Son düzenleme:
İyi akşamlar,liste dolmadan benide yazabilirsin gideceklere,kesin gelirim:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yazın benıde bende geliyorumm...

abi super gecicek bence hadi toplanıyoruz taylan olum beraber geliriz burdan ona gore bostancı tarafından geliceklerle toplanıp gidelim suadiye kucukyalı falan

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi super gecicek bence hadi toplanıyoruz taylan olum beraber geliriz burdan ona gore bostancı tarafından geliceklerle toplanıp gidelim suadiye kucukyalı falan

olur kanka bana uyar hem konvoy şeklinde gitsek daha güzel olur zaten daha mantıklı... hem toplu gidip girmiş oluruz zaten...:):rendeer:

bişey dicem ama bana kızmayın ayın 4 ü cuma gününe denk geliyor pazar günüyse bu ziyaret ayın 6 sı oluyo aman dıkkat edın yanlıslık yapmayın mıllet:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
puhahaha aynı hatayı bende yapmıştım =))

abbaaawww:salut:
Ben buralarda iskele iskele gezeyim bu sovukta, delipoyrazıydı, dostdarkıydı, eskicisiydi, vınvınıydı bizim yuvayı gezsinler:pale::pale: Aha uzatıyom, benim yerime götürünüz en içten selamlarımı, öpücüklerimi Hergelelere:rendeer::rendeer:
Ben size diyeyim MT, sakın bu ziyarete gitmeyiniz:silent: O güzelim çocuklar tepenize çıkıyorrr, motorunuzu kurcalıyor, ayaklarınız dibinde kucağa alınma sırası bekliyor, şımarıp, götürdüğünüz kekleri sizin yedirmenizi bekleyip duyku sömürüsü yapıyor, hele dostdark çalmaya başlayınca, prefosyenolce sizin ile resmen dans edip coşmak isteyebiliyorlar:silent::silent: Gözlerinde pırıl pırıllık, içlerinde çocukluğun getirdiği cıvıl cıvıllık, sizi durduk yere sevinçlere, hüzünlere, güzelliklere salabilir bu haylazlar:) Dedimya, ben olsam hiç gitmem bu tip organizasyonlara:p:p

(Özlemişim kerataları, güzellikleri yaavv) Sebep olan kardeşime bin teşekkür:cat: Umarım oluruz oralarda:pale: bir ümit...

abi listede yer varsa beni yaz mutlaka gelmek istiyorum özel bir istek teşekkür ederim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar