üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

İŞTE BÜYÜK GÜN… 4 Mayıs 2008 Pazar…… SEVGİLİ NECDET GÜL ANISINA......

Ben çok özledim kardeşlerimi… Geçen sene birkaç kere ziyaretlerine gitmiştik… İşte gene o nur gibi parlayan yüzlerine bakma, sıcacık yüreklerine dokunabilme şansı ……………

Yuvada bizlere, sevgimize ve desteğimize ihtiyacı olan 7-12 yaş arası kız-erkek toplam 60 çocuk koruma altında..... 4 Mayıs Pazar günü saat 15:00 ile 16:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1 saat geçireceğiz....Ziyaretimiz 15 kişi ile sınırlıdır...Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 60 çocuğa yetecek süt veya meyvesuyu ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek veya poğaça...v.s. Uygulanabilir aktivitelerle ilgili tavsiyelere de açığım..

İmkanı olan herkesin desteğini bekliyorum…

BİZE NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?

1. Topiğin ziyaret gününe kadar güncel kalmasını sağlayarak:cherry:

2. Gelemeseniz bile benimle irtibata geçerek elden yada kargo yoluyla çocukları mutlu edecek ikram ve hediyelik olayına destek vererek…:cherry:

3. Kahvaltıya gelerek (4 mayıs sabahı) günümüzün güzel geçmesini sağlayarak

KATILIMCILAR (YUVAYA GELENLER):

1. DELİPOYRAZ
2. BURAKİ 77 + 1
3. EDY
4. DOSTDARK

5. SİLAH1
6. TUGCETUGCE
7. SSTEK (Laptop + Kolon getiriyor) :rendeer:
8. VINVIN / KIRMIZI

9. SEDAT2020
10. OKAN-GİZEM

11. SRHT949
12. İHSANHAKAN
13. İSTBURAK+1

14. OĞLUM VE BEN
15. THAİİ-VTEC
16. ESKİCİ

17. DARKDIAMOND
18. APARAT +1 (kontenjan)
19. OS.OZGEN (kontenjan)
20. desperadost
21. ümmet perkitan
22. svd (kontenjan)

ÖNEMLİ DUYURU...
4 Mayıs Sabahı Çengelköy Çınaraltında Saat 11:00 de Kahvaltı yapılacaktır. Bu kahvaltıya birbirini özleyen bütün MT lileri bekliyoruz.

Kahvaltının yapılacağı mekan ÇENGELKÖY sahilde hemen... Üsküdardan beykoza giden yol üstünde kalıyor mekanın adı ÇINARALTI bilinen bir yerdir.. Çengelköy e girince sorun.. yada özelden cep telimi veririm bize ulaşırsınız.. ))) Süper Baba dizisinin çekildiği kahve diye sorsanız herkez gösterir.

Gidilecek Çocuk Yuvası da Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerinde.. Yokuş yukarı çıkarken yolun sağında MEHMET GÜZELLİK SALONU var onun sokağında hemen... Kahvaltıya gelemeyipta direkt oraya gelmek isteyen olursa 14:30 da sokak başında buluşacaz. 14:45 yuvaya giriş yaparız...

KAHVALTI LİSTESİ:

1. DELİPOYRAZ
2. BURAKİ 77 + 1
3. EDY
4. DOSTDARK
5. SİLAH1
6. TUGCETUGCE
7. SSTEK
8. VINVIN
9. SEDAT2020
10. OKAN-GİZEM
11. ARSLANFB
12. İHSANHAKAN
13. İSTBURAK+1
14. OĞLUM VE BEN
15. THAİİ-VTEC
16. ESKİCİ
17. DARKDIAMOND
18. KAISER
19. DENİZCİMUZAFFER
20. SYRIANA + 1
21. CAPRİCE3434
23. KIRMIZI + 1
22. AYDINOLMEZ (izin alabilirse +1 inden) :p
23. APARAT VE KIZI
24. OZRACE
25. OS.OZGEN
26. DESPERADOST
27. ÜMMET PERKİTAN
28. SVD+1
29. MARV
30. MERT (kesin değil)
31. ERDİNCPOLAT (kesin değil)
32. NAHZUVAY
33. MHRRMKPNR (?????)
34. TİC-KET
35. SVD nin MİSAFİRİ + 1
36. MOTO-GIRL
37. NURSU
38. SRHT949
39. A-SORTİ
40. POYRAZ06
41. CHOZEN (41 kere maşallah oldu liste):)
42. DENİZTUMER (yeni üye-yabancılık çekmemesi için elimizden geleni yapalım)
43. DEAL
44. GENCCAG
45. YZB BOZO
46. LOFT

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı bir ziyaretin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum :cat:

ya herkes uyuyor yada bu sefer tek başıma gidiyorum :salut: olsun gene de giderim..

edy

topiği görünce aklıma geçen sene geldi. yüzümde bir gülümseme oldu. çocukları sevındırmek kadar güzel bişey olamaz. gezmek kadar yardım da etmek gerekli. genelde hafta sonları çalışıyorum. ama çalışmazsam kesin gelırım. gelmesem bile yardımda bulunmak isterim. tarih yaklaşınca netleşir. havaların ısınmasıyla böyle bir organizasyonu bekliyordum zaten. delipoyraza tekrar teşekkürler

Vayyy delipoyraz abim
sen böyle güzel bir etkinlik yaparsında ben gelmezmiyim:cat::cat:

topiği görünce aklıma geçen sene geldi. yüzümde bir gülümseme oldu. çocukları sevındırmek kadar güzel bişey olamaz. gezmek kadar yardım da etmek gerekli. genelde hafta sonları çalışıyorum. ama çalışmazsam kesin gelırım. gelmesem bile yardımda bulunmak isterim. tarih yaklaşınca netleşir. havaların ısınmasıyla böyle bir organizasyonu bekliyordum zaten. delipoyraza tekrar teşekkürler

yerin seni bekliyor olacak... hatta dostdark a sölerim sıcak tutar... :queen:

Vayyy delipoyraz abim
sen böyle güzel bir etkinlik yaparsında ben gelmezmiyim:cat::cat:

senin için kahvaltıda düşünüyorum :) ya zaten başka türlü görüşemiyoruz, iştende ayrıldım çekirdekte yiyemiyoruz çimenlerin üstünde senle... bari böle görüşelim..

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben gelirim allahtan bir mani cıkmazsa zaten mecbur artık oraya yazmışsın nasıl olsa gelcez artık ama tam bir ay var olüm olmazsa gelirim :p

ben gelirim allahtan bir mani cıkmazsa zaten mecbur artık oraya yazmışsın nasıl olsa gelcez artık ama tam bir ay var olüm olmazsa gelirim :p

:cat::cat::rendeer: ne güzel işte.. düşünmek için ve organizasyon için bayağı zamanımız var....

valla ben de gelmek isterim.Üsküdar da oturuyorum zaten.Laptop ben de var.İhtiyaçlar içinde elimden geldiğince destek çıkmaya çalışırım.

Yaşasın 4 mayısda ayaklanmış olacağım:cherry:
Yaz beni de delipoyraz :cat:

valla ben de gelmek isterim.Üsküdar da oturuyorum zaten.Laptop ben de var.İhtiyaçlar içinde elimden geldiğince destek çıkmaya çalışırım.

Laptop senden o zaman... bir ara çocukların hoşuna gidecek 15-20 parça belirleriz.. ya CD yaparız onlardan yada MP3 olarak PC ye atarız.. bide ufak bir kolon ayarlayabilirsek o sorun çözüldü bile...:cherry: teşekkürrrrr.

Yaşasın 4 mayısda ayaklanmış olacağım:cherry:
Yaz beni de delipoyraz :cat:

canımsınnn... son gittiğimizde çocuklar hep seni sordu.. yoktun yaaa :pale: gelemedi işi var dedim ama yüzlerindeki üzüntüyü görseydin.. şimdi geleceğini duymak çok güzel.. daha önce geçmiş olsun diye yazmıştım ziyaret topiğinde ama gene GEÇMİŞ OLSUN...:rendeer:
hoşgeldinn tekrardan.............

Son düzenleme:
canımsınnn... son gittiğimizde çocuklar hep seni sordu.. yoktun yaaa :pale: gelemedi işi var dedim ama yüzlerindeki üzüntüyü görseydin.. şimdi geleceğini duymak çok güzel.. daha önce geçmiş olsun diye yazmıştım ziyaret topiğinde ama gene GEÇMİŞ OLSUN...:rendeer:
hoşgeldinn tekrardan.............

Sağol canım mesajını gördüm diğer başlıkda :rendeer:
Son ziyarete katılamamıştım haklısın:pale: Ben de o kadar özledim ki onları. Bu sefer doya doya hasret gideririz, kendimi affettiririm artık :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar