Kaskı çalınanlar listesine benide yazın

Arkadaşlar bende kaskı çalınanlar listesine adaydım ve şimdi listenin başına yazın beni.

2 adet kask var birini koltuk altındaki yere astım diğerini öndeki yük taşıma kancasına üzerinede montumu bıraktım gittim. Döndüğümde montu bi kaldırdım altında kask yok :s :pr:

Hak ettim zaten insanlara fazla güvenirsen sonu bu...

dsc00140gn2.jpg

-----Yeni aldığım kask ------------
Yeni Kask geldiğinde inceleyip buraya yazacağımı söylemiştim sözümüzde duralım.

Lazer Vertigo kask orta sınıf fiyatı ve yüksek kaliteli keyfi ile tam bana göre bir kaskmış. İlk siparişimden sonra birde artçım için Parlak Siyah olanını sipariş ettim. O şimdi kullanmadığı için ikiside bana kaldı birine siyah vizör taktım diğeri normal canım hangisini isterse ogün onu kullanıyorum.

Kask bi kere çok hafif bir keresinde 12 saat yolculuk yapmıştım ve kesinlikle başımda kask olduğunu hissetmedim bile. Rüzgar yok denecek kadar az geçiriyor görüntüsü ve sağlamlığıda yerinde. Yedek parça fiyatlarıda yine diğer kasklara nazaran iyi.

Bu kaskı herkese tavsiye ediyorum. Her zaman joker kaskınınız olarak tanınızdan hiç ayırmayın. Ben hiç kullanmadım ama Shoei hep aklımda olan bir kask ileride onu aldığım da da lazer hep yanımda olacak.

004gv5.jpg

Son düzenleme:
geçmiş olsun..
sende pilav yemeye mi gitmiştin :p

geçmiş olsun..
sende pilav yemeye mi gitmiştin :p

hehe Paninfarina arkadaşımız gibi diyosun yani..

yok yaw caddebostan sahilinde kısa bi yürüyüş yaptık. Pahalıya mal oldu.

İşin ilgiç yanı birde güvenlik görevlisi vardı orada nasıl olabiliyorsa gözü önünde artık...

geçmiş olsun kesin bi gs li yapmıstır:gıcıklık olsun diye plakaya inattt

hehe Paninfarina arkadaşımız gibi diyosun yani..

yok yaw caddebostan sahilinde kısa bi yürüyüş yaptık. Pahalıya mal oldu.

İşin ilgiç yanı birde güvenlik görevlisi vardı orada nasıl olabiliyorsa gözü önünde artık...
Neyse dostum sağlık olsun ben hiç bırakmam kaskımı üstünde.Ağzın yandı artık sende öle yap bence:p

Olayı Gs-Fb olayına çevirmeyelim lütfen...
Biz bir fb linin kaskına tenezzül etmeyiz:p Araide olsa Shoeide olsa :p

valla olabilir. Fenerin maçı varya bugün :(
Yaw bu plaka yüzünden takım değiştirdim pisikolojik olarak ezilmeyeyim diye şimdide ettiğimiz zararlara bak. Allah'tan çizik falan atmamışlar..

Satılık plakaaaaaaaaaaaa meraklısına :)

valla olabilir. Fenerin maçı varya bugün :(
Yaw bu plaka yüzünden takım değiştirdim pisikolojik olarak ezilmeyeyim diye şimdide ettiğimiz zararlara bak. Allah'tan çizik falan atmamışlar..

Satılık plakaaaaaaaaaaaa meraklısına :)

takım mı değiştirdin :cyclopsan
Ne olur bana eskiden gsliydim deme :p

asm

Geçmiş olsun.

İnş. pahalı birşey değildir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi gecmiş olsun ya hemde caddebostanda bile insan kask alabiliyosa vay be yazık :( nese yenisini almak farz oldu artık

takım mı değiştirdin :cyclopsan
Ne olur bana eskiden gsliydim deme :p

pişşt sus çaktırma :salut:

yaw Futbolla aram pek iyi değildir. Hangi takım birinci olursa onu tutardım güzel bi his. En son 4 -5 yıldır hiç takip etmemekle birlikte gs tutuyordum.

Neyse konuyu dağıtmayalım yastayız :)

Bu arada herkese teşekkür ederim. Allah düşmanın başına vermesin insan kendini o anda çok tuhaf hissediyor.

Son düzenleme:
pişşt sus çaktırma :salut:

yaw Futbolla aram pek iyi değildir. Hangi takım birinci olursa onu tutardım güzel bi his. En son 4 -5 yıldır hiç takip etmemekle birlikte gs tutuyordum.

Neyse konuyu dağıtmayalım yastayız :)

Bu arada herkese teşekkür ederim. Allah düşmanın başına vermesin insan kendini o anda çok tuhaf hissediyor.

Müsetehak olmuş sana o kask olayı :p
şaka tabiki :p

Sırf ben onun için bisiklet kilitlerinden aldım kaskı sele demirine kitliyorum valaa:)

Geçmiş olsun,dikkatli olmak gerek sanırım Pininfarina sana uzun bir geçmiş olsun yazısı yazacaktır:bounce:

Geçmiş olsun,dikkatli olmak gerek sanırım Pininfarina sana uzun bir geçmiş olsun yazısı yazacaktır:bounce:

Teşekkür ediyorum. Onunlada özelden kaskı çalındığında uzun uzadıya konuştum ama bin nasihat bir musibet ten yeğdir dimi.

Şimi ben -aman ben yandım siz yanmayın kaskı motorda bırakmayın

diye yazılar yazsamda boş :) sihirli bi sözcük var : deneyim :cat:

peki kaskın neresine geçiriyorsun kilidi fotoğraf var mı ?

Vizöründen geçiriyorum :cat: Sonra tam kapanmıyor vizör ama ayak üstü alıp gidilmesi engelleniyor kaskın böylece.
Bi de çanta alırsam montuda ona koysam tam olacak,normal hayata aynen devam,hoş normal hayatım olmasada her ne kadar:p

gecmıs olsun arkadasım ne adamlar var don bulsalar çalacaklar

Vizöründen geçiriyorum :cat: Sonra tam kapanmıyor vizör ama ayak üstü alıp gidilmesi engelleniyor kaskın böylece.
Bi de çanta alırsam montuda ona koysam tam olacak,normal hayata aynen devam,hoş normal hayatım olmasada her ne kadar:p

Hım tabi ya.. harika bi çözüm bulmuşsun hocam tebrik ederim bundan sonra bende bu yöntemi deneyeceğim tekrar teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun durduk yerde iş çıkar işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar