adana,gaziantep,hatay motokros kardeşliği.

kadir abi bendeki resimleri atayım dedim hadi bakalım resimlere :D

img0347jw6.jpg

By abcgrafik, shot with Canon PowerShot A560 at 2008-04-01

img0351qv5.jpg

img0352bm6.jpg

img0353mb6.jpg

img0354aj8.jpg

img0356ts2.jpg

img0357ei9.jpg

By abcgrafik at 2008-04-01

img0357ei9.jpg

img0361lc7.jpg

img0362hl3.jpg

img0363wc1.jpg

img0364nt9.jpg

img0365ld8.jpg

img0366xh6.jpg

img0367cv9.jpg

Son düzenleme:
geziyi gerçekleştirenler bayağı efor sarfetti sanırım. çamur,kar, yağmur ve su geçişleri gerçek bir kros ve off-road sevdalısı daha ne isterki. tatlısu kroscusu değilsiniz bunu birkez daha gördük. :wiinkk:

geziyi gerçekleştirenler bayağı efor sarfetti sanırım. çamur,kar, yağmur ve su geçişleri gerçek bir kros ve off-road sevdalısı daha ne isterki. tatlısu kroscusu değilsiniz bunu birkez daha gördük. :wiinkk:

doğru söze ne denir 1seni kroscu yapamadık boracım.

Helal olsun harbiden çok güzel bi organizasyon olmuş :)
Hastayım şu crosslara ya :)

bu moto kros işi beni sarmaya basladı ama suda surusu gorunce üşüdüm cok guzel bir gezi olmus tekerinize ve yüreginize saglık

bu moto kros işi beni sarmaya basladı ama suda surusu gorunce üşüdüm cok guzel bir gezi olmus tekerinize ve yüreginize saglık

emin ol o zevki 1 tattınmı 1daha başka motorsiklet kullanmak istemessin hele su geçişleri süper zevkli adanadan selamlar.

Kadir kardeş sana ve tüm adanalı krosçu dostlarıma teşekkür ederim.ömrümde yaşadığım en güzel gezi oldu hatayda gelemiyenler çok üzgün bir başka kadir abi gezisinde telafi ederiz dedik misafirperverliğiniz den çok etkilendik işte kardeşlik budur dedik allah hepinizden razı olsun.arazi çok güzeldi allaha nekadar şükretsek az one güzellik sanki cennet.fotolar için teşekkürler:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::):)

maşşallah Allaha nazardan korusun iyi kros yapmışsınız

Kadir kardeş sana ve tüm adanalı krosçu dostlarıma teşekkür ederim.ömrümde yaşadığım en güzel gezi oldu hatayda gelemiyenler çok üzgün bir başka kadir abi gezisinde telafi ederiz dedik misafirperverliğiniz den çok etkilendik işte kardeşlik budur dedik allah hepinizden razı olsun.arazi çok güzeldi allaha nekadar şükretsek az one güzellik sanki cennet.fotolar için teşekkürler:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::):)

abi allah allah diyenden razı olsun biz yeterince ilgilenemedik diye üzülüyoruz bazı aksaklıklar oldu biraz geciktik kusura bakmayın 1dahaki sefere daha iyi olur inşallah.

maşşallah Allaha nazardan korusun iyi kros yapmışsınız

hepimizi allah nazardan saklasın.

Son düzenleme:
naapmışsınız arkadaşlar ya.. vallahi tebrik ediyorum.. cok keyifli oldugu kesin. o çorap üstüne poşet cok iyi olmuş... yoksa sağlığınızı cok zorlardı.. Süpersiniz.. ::alkiis::

çok güzel bir gazlama olmuş bende az gazlamadım çamurlarda ayrı bi heyacan yaşamanın tadı benim kanımca

çok güzel kareler emeğinize sağlık teşekkürler paylaşımınız için

bu arada MURDİSTAN neresi??? hiç duymadığım için sormak istedim ??

süpersiniz ekip :cat: tebrik ettim yine tebrik tebrik :wiinkk:

içim erio içim :pale:
çok hevesliyim ama istediğim makinelere boyum yetmio :pr:

(belime gelen sele yüksekliği, otursam da çökmüo) :mrgreen:

şimdi diceksiniz ki, yetmese de olur,
biliom, olur da --> ayağım yere basmazsa rahat edemem, konsantrasyonum kaçar falan :p

xt660 için bir kez daha hayal kurdum şimdi :)

xt 660 endurodur.

bunlar için cross daha idealdir :bounce:

Süper Süper Süpeeeeeerrrrr
Başka bi kelime yok tarif için

doğru söze verecek cevapta yok sağol.

çok güzel olmuş hayran kaldım

sen makinayı değişirsen olayın içinde olursun.

naapmışsınız arkadaşlar ya.. vallahi tebrik ediyorum.. cok keyifli oldugu kesin. o çorap üstüne poşet cok iyi olmuş... yoksa sağlığınızı cok zorlardı.. Süpersiniz.. ::alkiis::

biz bunu hep yapıyoruz çorap üstü poşette gerçekten çok iyi oluyor yoksa ayaklar donardı.

çok güzel bir gazlama olmuş bende az gazlamadım çamurlarda ayrı bi heyacan yaşamanın tadı benim kanımca

çok güzel kareler emeğinize sağlık teşekkürler paylaşımınız için

bu arada MURDİSTAN neresi??? hiç duymadığım için sormak istedim ??

dostum ilgin için sağol gerçekten çok zevkli murdistana gelince o bölgenin dağlarında bol miktarda murt adında 1meyve yetişir bundan dolayı oraya murdistan diyorlar bu meyve çalı şeklinde ve her mevsim yaprakları yeşil olur bölgede cenaze yıkama suyuna onun yapraklarından atarlar çok harika kokar o kokuyu içine çeken kişi inan ölüyü kıskanır o kadar hoş 1 koku.bölgenin asıl adı karaisalı dır adanadan selamlar.

süpersiniz ekip :cat: tebrik ettim yine tebrik tebrik :wiinkk:

içim erio içim :pale:
çok hevesliyim ama istediğim makinelere boyum yetmio :pr:

(belime gelen sele yüksekliği, otursam da çökmüo) :mrgreen:

şimdi diceksiniz ki, yetmese de olur,
biliom, olur da --> ayağım yere basmazsa rahat edemem, konsantrasyonum kaçar falan :p

ablam sana haber vermeyi düşündüm fakat aracının olmadığını bildiğim için haber vermedim ayrıca 660 ta orda rahatlıkla gidiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar