Klasik Motor Severlere Selam Olsun

Herkese merhaba, yeni üye oldum. Herkese selam ve saygılarımı sunarım. Her türlü klasik motor tamir, bakım ve yeniden toplama işleri itina ile yapılır. Boya, kaporta,nikelaj, elektrik aksamı, motor revizyon. Bmw, Bsa, Norton, Junak, Ural. İhtisasımız Bmw olmakla birlikte, her çeşit klasik motorunuz toplanır. Yedek parça konusunda çok geniş bir ürün yelpazemiz mevcuttur.

Arkadaşlar merhaba aslında foruma yeni üye olmuş değilim ama çok sık girmediğimden daha yeni tanışma mesajı atmaya fırsat bulabiliyorum!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olursun umarım........

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaşlar merhaba aslında foruma yeni üye olmuş değilim ama çok sık girmediğimden daha yeni tanışma mesajı atmaya fırsat bulabiliyorum!

Hosgeldiniz. Merhaba demek icin bir konu basligi acilmasini beklemenize gerek yoktu. :mrgreen:

sadece klasik motor severleremi selam:p aramıza hoş geldin.:rendeer:iyi forumlar

Herkese merhaba, yeni üye oldum. Herkese selam ve saygılarımı sunarım. Her türlü klasik motor tamir, bakım ve yeniden toplama işleri itina ile yapılır. Boya, kaporta,nikelaj, elektrik aksamı, motor revizyon. Bmw, Bsa, Norton, Junak, Ural. İhtisasımız Bmw olmakla birlikte, her çeşit klasik motorunuz toplanır. Yedek parça konusunda çok geniş bir ürün yelpazemiz mevcuttur.

Öncelikle hoşgeldin aramıza kardeşim...:rendeer:

Benim için gerekli olan bir parça vardı..Çok aradım fakat bir türlü bulamamıştım..

R26 nın gaz kolu ve gaz halatının takozu...Var mı elinizde acaba.:wiinkk:

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olursun umarım........

Hoşbulduk dostum, elimden geldiğince paylaşımcı olurum. Özellikle klasik motorlar konusu benim en büyük hobim. Selamlar

sadece klasik motor severleremi selam:p aramıza hoş geldin.:rendeer:iyi forumlar

Olurmu öyle şey kardeş, lafın gelişi öyle yazdım . Herkese çok selamlar. Klasik motor konusunda her türlü bilgi alışverişine açığım.

Öncelikle hoşgeldin aramıza kardeşim...:rendeer:

Benim için gerekli olan bir parça vardı..Çok aradım fakat bir türlü bulamamıştım..

R26 nın gaz kolu ve gaz halatının takozu...Var mı elinizde acaba.:wiinkk:
Hoşbulduk dostum, sıcak karşılaman için teşekkürler. Aramış olduğun parça çok zor bulunan bir parça, bende motorumu toplarken çok uğraştım 3 parçayı bir araya getirmek için. Hatta farklı yerlerden temin ettiğimi söyleyebilirim, genelde bulunan parçalar arızalı veya çok deforme olmuş oluyor, genede aklımda olsun temiz bişey bulursam haber veririm. İyi forumlar...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin....:rendeer: klawyen dert görmesin...

aramıza hoşgeldiniz.benim aradığım bir marka var siz işin olduğunuz için bilirsiniz.

Matchless marka motosiklet arıyorum.aklınızda bulunsun bildiğiniz varsa yada görürseniz bir haber vermeniz yeterli.

tekrar hoşgeldiniz.

Merhabalar :) Hoşşgeldiniz :)

Hoşbulduk, teşekkür ederim.

aramıza hoşgeldiniz.benim aradığım bir marka var siz işin olduğunuz için bilirsiniz.

Matchless marka motosiklet arıyorum.aklınızda bulunsun bildiğiniz varsa yada görürseniz bir haber vermeniz yeterli.

tekrar hoşgeldiniz.

Teşekkür ederim HOŞBULDUK, bulunması çok zor bir makina genede aklımızda olsun. Kemer tarafında var bu tarz motorlar, bakarız. İyi forumlar

hoşgeldin....:rendeer: klawyen dert görmesin...

Hoşbulduk, teşekkür ederim. İyi forumlar...

Son düzenleme:
selam dostum, ne iyi ettin de geldin :flower:...
ben, 52 model R-51/3 sahibiyim. ve sana çok işim düşecek...
görüşmek üzere.

merhaba
denizkc sizde klasik motorların parcası bulunurmu bende 1937 model harley davıdson-birde 47 model ingiliz panther var.ama bazı parcaları eksik..benim msn adresimi vereyim paslasalı[email protected]

hoşgeldin arkadaşım nice paylaşımlara..

Hoşbulduk, teşekkür ederim. İyi forumlar

merhaba
denizkc sizde klasik motorların parcası bulunurmu bende 1937 model harley davıdson-birde 47 model ingiliz panther var.ama bazı parcaları eksik..benim msn adresimi vereyim paslasalı[email protected]

Merhaba Ahmet kardeş, söylemiş olduğun iki motor konusunda malesef yardımcı olamıyorum. Bunlar çok nadide parçalar o bakımdan çok zor, genede aklımızda olsun. İyi forumlar.

selam dostum, ne iyi ettin de geldin :flower:...
ben, 52 model R-51/3 sahibiyim. ve sana çok işim düşecek...
görüşmek üzere.

Teşekkür ederim , ben burdayım ne zaman bir sorun olursa yazıver, gerisi kolay. İyi forumlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar