uçak bwnzizinden şaşmıyacan en iyi onla kaçar bu motor
Uçak Benzini denen yakıt Motorindir

Yani benzinden daha parlayıcı değildir. Sadece, uçak gibi riskli makinelere verildiğinden üretim ve satış aşamaları farklı denetim mekanizmalarına sahiptir. Arabanıza içinde müsaade edilen miktardan fazla su taşıyan bir motorin koyarsanız, araç stop eder yolda kalırsınız. Ama bu tip bir yakıtı uçakta kullanırsanız HAVADA KALAMAZSINIZ
Bu yüzden uçak yakıtı denmesi daha doğru olacaktır zira Benzin değil Motorindir.
Sonuçta, yokyaw arkadaş doğru demiş, Uçak Motorini ile daha iyi Kaçabilir
Bendeniz daha önce yazdığım gibi, Benzini Motorinden daha İYİ bir yakıt olarak görülmesi yanlışını düzeltmemiz gerektiğine inanıyorum. Hele egzost sesi denen şeye takılan arkadaşlara bunun sadece egzostun dizaynı ile alakalı olduğunu bir daha belirtmek istiyorum
Yarın benzinli motor teknolojisi bittiğinde ki birçok makine üreticisi Dizel ile uğraşmaktadır artık, biz motorcular eski kafalı kalmayalım:mrgreen:
Küçücük bir örnek, bu tip kanıtlara ihtiyaç duyan arkadaşlarıma: Honda hiçbir zaman Diesel Araç Üretmemişti! artık Honda' da bütün yatırımını ''Alternatif Yakıt Motorları'' adı altında, (Birazda utanıp gizlemeye çalıştığı buradan belli..) Diesel Motorlara yönlendirimiş bulunmaktadır. '''Piyasadan''' bilgi öğrenmeye kalkanlar için bakınız Honda Civic Turbo Direct Diesel Engine:cat: