[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar güzel bir doğumgünü geçirttirdiniz ki emeği geçen,bizim ile olan,bizimle olamayıp yüreğini yanımızda hissettiren herkese çok çok teşekkür ederim :rendeer:iyi ki varsınız....::thanks:
AŞKIM NİCE MUTLU "BENLİ" SENELERE... E::kalbim::T

Bir sürü resimler çektim arkadaşlar ama yarın hepsini eklemeye çalışıcam...

1001778qy4.jpg

1001747wo6.jpg

1001754dv3.jpg

oooooo sağdece cıftlerın resımlerını basmışsın bu ne demek oluyo sımdı??:cyclopsan:cyclopsan

anlayan anlatabılırmı acaba yada ebushh hanımdan da dınleyebılırız:cherry:

walla çok eğlendim:) bi dahaki bornova buluşmasında görün siz beni yeni yeni tanıyorum ya insanları o yüzden de biraz çekingenlik vardı üstümde

yaz gelıyo bornova sarmamaya baslıcak mılletı haberın olsun:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
biz yarımız demek oluyo sanırım,
bi de tekleri gaza getirmek için bööle yaptı sanırım

yaz gelıyo bornoza sarmamaya baslıcak mılletı haberın olsun:cherry::cherry::cherry:

sıcakda güneşlemi kuruyacaz yani,
burda anlatılacak şeymi bu şimdi, :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
walla çok eğlendim:) bi dahaki bornova buluşmasında görün siz beni yeni yeni tanıyorum ya insanları o yüzden de biraz çekingenlik vardı üstümde

Allahtan yeni tanıyordun da çekingendin.... Bide evvelden tanısan tamam.... :cherry::cherry:

Havalar ısındı..Bornova buluşmaları artık mazi oldu.... Parklarda bahçelerde kırlarda buluşuruz artıkın.... :bounce::bounce::cat:

karakız kim özdü seni küstün galiba hep şu bekirin yüzünden :bounce:

Son düzenleme:
yok yok kimse beni üzmedi de hani uzak yerlerde toplantı yapacaksınız ya ben o yüzden ara vericem

bekir benide motorunla dukkandan alıp toplantılara götürürmüsün? geceleri korkuyorum ben :p

çok yoğun bir toplantı trafiğim vardı cuma günü. hatta cuma gecesi saat 00 gibi bir toplantıyı da teras kafede yapmak zorunda kaldım. Geç geldim pasta kesilmiş ama hakkım ayrılmıştı. işte budur grup olmak. Tarık canım kardeşim nice mutlu yıllara hep beraber gireriz inşalllah.

ayrıca toplantı 11-12 arası gayet verimli geçti güzel konular konuşuldu. Sonuçların bir kısmını izmir sayfasına özetledim. eksik varsa lütfen ekleyin.

Chengüzz yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar