VINVIN(Hande)Kardeşimize Geçmiş Olsun Ziyaretine Davet!

aha biz çevrimdışı olduk bi an...neyse öle olsun...çok konuşan az sevilirmiş...:pdoru valla...:p

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

Ben yaklaşık 1 ay daha evdeyim 30 Nisanda da beklerim:wiinkk:

Metehan 30 nisana misafir kabul etme bekliyorum bak ona göre :queen:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

Ben yaklaşık 1 ay daha evdeyim 30 Nisanda da beklerim:wiinkk:

Metehan 30 nisana misafir kabul etme bekliyorum bak ona göre :queen:

aaa vinnoş beni seviyomuş..:pinşallah maşallah...:cat:eğer kısmet olursa kızımla gelicem...ya ismet ya kısmet artık...

Bu ziyaretimize bizlere eşlik eden Başta Ümmet Abimize ve sırasıyla İhsanhakan,Pınar,Sunedazzz,Gökhan,efedrin,marv ve ben jameika34 teşekkür ediyorum.(Kendimede bu arada teşekkür etmiş oldum:))
Rahatsız olmalarına rağmen bizleri evlerine davet eden, ikramlarda bulunan
Vınvın(Hande) ve Kırmızı(Özge) kardeşlerimede biran önce eski sağlıklarına geri dönmelerini temenni ediyorum. Biran önce iyileşip aramıza katılmanızı bekliyoruz haberiniz olsun.
Not: Biz Hande'ye geçmiş olsuna gittiğimizde Özge'ninde bir rahatsızlıkdan dolayı ameliyat olduğunu öğrenmiş olduk fakat o hemen iyileşmiş allahtan herikisinede geçmiş olsun dileklerinde bulunduk sizler (gelmek isteyipte gelemeyenler ve geçmiş olsun dileklerinde bulunanlar) ve kendi adımıza.:)

Super Moderator
geçmiş olsun kardeşlerimize
inş. en kısa sürede aramızda görmek istiyoruz sizleri:rendeer:

kendisini tanımıyorum ama bende ankaradan geçmiş olsun diyorum acil şifalar diliyorum.:rendeer:

Hande'cim geçmiş olsun.Motorum olmadığı için etkinliklere katılamıyorum.
Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

Tekrardan Geçmiş olsun ıkınızıde :rendeer: tabi banyodakı kombı ıcın benı uyarmadıgınızdan ufak bi sarsıntı gecırdım :queen:

Kahvede Yapamadım Zaten GKN abi :salut: Kısmet Bidahaki Sefere Ama Elimden Geldiğince Çay Tazelemede Problem Olmadı. İhsan abi Beni Cok Azarladı Ama:queen:

tabi banyodakı kombı ıcın benı uyarmadıgınızdan ufak bi sarsıntı gecırdım :queen:[/QUOTE]

:pr:kombi olayı nedir ben anlamadım hımmm yoksa kombiye kafayımı çarptın yoksa elektrik kaçağımı vardı:pale:

tabi banyodakı kombı ıcın benı uyarmadıgınızdan ufak bi sarsıntı gecırdım :queen:

:pr:kombi olayı nedir ben anlamadım hımmm yoksa kombiye kafayımı çarptın yoksa elektrik kaçağımı vardı:pale:[/QUOTE]

Kafayı Çarpmak Demeyelimde :farao:Daha cok kombiye kafa atmak:pr::queen:

:pr:kombi olayı nedir ben anlamadım hımmm yoksa kombiye kafayımı çarptın yoksa elektrik kaçağımı vardı:pale:

Kafayı Çarpmak Demeyelimde :farao:Daha cok kombiye kafa atmak:pr::queen:[/QUOTE]

Kafaya birşey olmadığına göre sorun yok ozaman.. sanada geçmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar