mesaj eleştirisi

Mete abi ne hemen Asya yı karıstırıyon yaa anlasmadık mı senle hanı Asya kotulemıcektın bundan sonra hanı yarısı pesın yarısı ıs bıtınceydı ohhooo :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar,
onun arabası var ama yüreği yok muhabbetine dönmeden bir şey anlatayım..

başka bir siteden sevdiğim bir abim var. dürüstçe söylemek gerekirse burada laflamayı ne kadar seviyorsam oradaki bikaç kişi ile gezmeyi de o kadar seviyorum. bi akşam gene toplandık 20 30 kişi.. tam yola çıkacağız benim ihtiyar hiç yapmadığı bişi yaptı debriyaj takıldı kaldı.. onca vatandaştan yolda durup beni bekleyen tek bir kişiydi. sende 18 senelik makina var bende fazer var muhabbeti, yada eski motosiklete binersen böyle olur muhabbeti de yapmadı (hoş yapacak tiyniyette biri olsa onla sohbeti de o kadar sevmezdim zaten). birlikte sorunu bulduk çözdük düştük yola.

muhabbetin kişiliğin parayla artmadığını hepimiz biliyoruz.
ama gerçekten çoğumuzda var bu. şahini olan ve mercedesi olan iki farklı insan düşünün. gerçekten ikisine de göz hizanızdan mı bakıyorsunuz, ikisinin de gözünün içine mi bakıyorsunuz? ilkönce dürüstce kendinize (sadece kendinize) cevap verin. sonra buraya yazı yazın.

söylediklerim size doğru gelmeyebilir. haklı olabilirsiniz bunlar benim doğrularım. ama lütfen yukarda sadece kendinize vereceğiniz gerçek cevabı düşünün. herkes yazmış doğru olanları. ama ben herkesin kendi doğrusunu yazdığına inanmadım.

hepimiz dürüstüz gibi olmuş bu topik. iyide sokakta o kadar dürüst düzgün adam yok ki.. bizde sokaktan bir avuç insanız.

konuyu açan sevgili arkadaşım ve onun gibi üzülen arkadaşlarım, bu konu için yazdığım son cümlelerim size. lütfen canınızı sıkmayın. inanın değmez. üç kuruşluk insan için beş kuruşluk üzüntü çekilir mi? yapmayın arkadaşlar. en azından kendinize ait bir motosikletiniz var. ne kadar zamandır onu hayal ettiğinizi, almak için nelere katlandığınızı, aldığınızdaki sevincinizi düşünün. değer mi onca umudu onca sevincinizi, birkaç hıyarağası yüzünden gölgelemeye?

ya arkadaşlar,
onun arabası var ama yüreği yok muhabbetine dönmeden bir şey anlatayım..

başka bir siteden sevdiğim bir abim var. dürüstçe söylemek gerekirse burada laflamayı ne kadar seviyorsam oradaki bikaç kişi ile gezmeyi de o kadar seviyorum. bi akşam gene toplandık 20 30 kişi.. tam yola çıkacağız benim ihtiyar hiç yapmadığı bişi yaptı debriyaj takıldı kaldı.. onca vatandaştan yolda durup beni bekleyen tek bir kişiydi. sende 18 senelik makina var bende fazer var muhabbeti, yada eski motosiklete binersen böyle olur muhabbeti de yapmadı (hoş yapacak tiyniyette biri olsa onla sohbeti de o kadar sevmezdim zaten). birlikte sorunu bulduk çözdük düştük yola.

muhabbetin kişiliğin parayla artmadığını hepimiz biliyoruz.
ama gerçekten çoğumuzda var bu. şahini olan ve mercedesi olan iki farklı insan düşünün. gerçekten ikisine de göz hizanızdan mı bakıyorsunuz, ikisinin de gözünün içine mi bakıyorsunuz? ilkönce dürüstce kendinize (sadece kendinize) cevap verin. sonra buraya yazı yazın.

söylediklerim size doğru gelmeyebilir. haklı olabilirsiniz bunlar benim doğrularım. ama lütfen yukarda sadece kendinize vereceğiniz gerçek cevabı düşünün. herkes yazmış doğru olanları. ama ben herkesin kendi doğrusunu yazdığına inanmadım.

hepimiz dürüstüz gibi olmuş bu topik. iyide sokakta o kadar dürüst düzgün adam yok ki.. bizde sokaktan bir avuç insanız.

konuyu açan sevgili arkadaşım ve onun gibi üzülen arkadaşlarım, bu konu için yazdığım son cümlelerim size. lütfen canınızı sıkmayın. inanın değmez. üç kuruşluk insan için beş kuruşluk üzüntü çekilir mi? yapmayın arkadaşlar. en azından kendinize ait bir motosikletiniz var. ne kadar zamandır onu hayal ettiğinizi, almak için nelere katlandığınızı, aldığınızdaki sevincinizi düşünün. değer mi onca umudu onca sevincinizi, birkaç hıyarağası yüzünden gölgelemeye?

dostum birde şu var...kimse kimsenin umrunda pek değil...benim sitedeki en samimi dostlarımdan birinde KINROAD var...ne idüğü belirsiz bi makina...birinde Zongi var...neler demedim yüzlerine...ama dostluğumuz baki...aha kankamız bilonun fazeri var...ne oldu başımız göğemi erdi...gönüller bir olsun yeter...

yıllarca mobilete binmiş adamım...bisikletin bile kıymetini bilirim çok şükür...bilmeyenler utansın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ecemle ecele giderim.

hadi gidelimm .

Fecre dal!.. fedai cembiyeleri ile cenkte kaldı, surlarımda kahpe uyuya daldı.
suretim şarap misali eskidikce değeri arttı. serserim,serim giotin altı.
kalbimde senede kaç kez birisi idam aldı ha !?
şaibelerim şairimdi, şakacı mecburi sıfattı.
rıhtımlarımdan gemiler kalktı, yolcular ağırladım ağır ağır.
revanlarım.. güneştim bir ara yağmur, oldum.
kendi deryalarımda kendimi zorla boğdum

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bi başlıkta msn e çevrilmesin be kardesim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben, motorculuk hayatını artık külüstüre dönmüş mobileti ile geçiren Zekai Dede'nin hepimizden daha fazla motorcu olduğunu savunanlardan biriyim. Bu sebeple hiç gocunmadım bu isyandan.

İlk sayfada şöyle bir hikaye anlatılmış:
çok güzel yazı dostum seni destekliyorum. :) daha geçenelrde ben mesaideyken (kuryeyim) benim motoruma benzer bi motosiklein rs151 yol kenarında kaldıgını gördüm. yapım gereği ve insanlık namına durdum yardım etmek için.

aramızdaki diyalog şu şekildeydi

ben: abi hayırdır. (30lu yaşlardydı abimiz)

abi: çalışmıyo kardeş anlıyormusun bundan ?

ben: abi sağdan soldan kulaktan dolma bilgim var biraz. bakalım bi

abi: Allah razı olsun kardeş. ben kenan.

ben: bende sinan abi memnun oldum.

kenan abi: nesi var anlıyamadım. bianda stop etti çalıştıramadım tekrar.

ben:halletcez abi emrak etme :)

biyandan muhabbet ediyoruz biyandan da ben koltugu bagajı soküyorum. mesaimin bitmesine 2-3saat var saat 14 suları.

ben: abi akü yenimi eskimi

kenan abi: motorun ilk aküsü (motor 3600lerde.)

neyse ben koltgu bagajı söktüm.:

kenan abi: len naptın dağıttın motoru :queen:

ben: abi ben seyyar tamirciyim :p

kenan abi: allah razı olsun kardeşim senden. ev taa tebebaşında. (bulunguumuz yere yaklaşık 15km)

ben: bujiyi söktüm. marşa bastırdım kıvılcım atmıyor. islenmiş kararmış ama çaktırmıyorum. buji pert yani.

ben: abi zımpara varmı motorda ?

kenan abi: olması lazım sinan bi parça.

ben: ver abi. araya bi zımpara. bidaha marş. tamam kıvılımı gördüm. daha fazla basmadan taktım bujiyi. 2. marşta çalıştımotor. bendeki yardım etmiş ve sorunu halletmiş olmanın sevincini anlatamam zaten.

kenan abi: adresimi ve telefonumu veriyorum kardeşim. şurda dükkanım var yani orda çalışıyorum. çay içmee mutlaka gel yoksa hakkın kalır bende bak :p

ben : tamam abi mutlaka gelicem.

olay budur bende. tahminim 15-20 dk sonra tekrar topladım söktüğüm parçaları. abimiz bindi korna çalarak gitti :):):):):):)

Kafama takıldı işte ;
Bu Kenan denen arkadaşın motosikletinde zımpara bulunması, mucize gibi bir şey olmalı... Bir yerlerde bir hata var ya neyse... :bounce:

umarım hakaten şakadır

eftelya umarım hocanda şaka yapmıştır çünkü hakkkaten hoş bi kelime değil
sevgiyle kal

Forumdan Uzaklaştırıldı
eftelya umarım hocanda şaka yapmıştır çünkü hakkkaten hoş bi kelime değil
sevgiyle kal

Ya şaka yapıyor hocamız, tabiki hoş bir kelime değil. 1 ay kadar önce derste sıkılmıştık, hocamız da bi konu açalım tartışalım dedi. Bizim muzip arkadaşlar da '' para ne kadar önemlidir ? '' diye bir laf attılar ortaya.En az yarım saat boyunca bunu konuştuk , her kafadan farklı ses çıktı tabi . Hocamız da ben konuyu toparlayım o zaman dedi ve bu sözü söyledi . Ama adam gerçekten haklı. Artık insan piskolojisi haline gelmiş bu. Herkese söylüyorum şimdi. sizin kapıcı recep abiyle konuşma tarzınız ve üst kattaki komşunuz doktor vedat beyle konuşma tarzınız aynı mı ? işte bu size en basit örnek. bakın ben bile yazarken recep abi , vedat bey yazdım ve inanın farkında olmadan yazdım bunu.
bu söz de dikkat çekilmek isteniyor, mübalalı biraz ; parasız adam şerefsiz adam

Ya şaka yapıyor hocamız, tabiki hoş bir kelime değil. 1 ay kadar önce derste sıkılmıştık, hocamız da bi konu açalım tartışalım dedi. Bizim muzip arkadaşlar da '' para ne kadar önemlidir ? '' diye bir laf attılar ortaya.En az yarım saat boyunca bunu konuştuk , her kafadan farklı ses çıktı tabi . Hocamız da ben konuyu toparlayım o zaman dedi ve bu sözü söyledi . Ama adam gerçekten haklı. Artık insan piskolojisi haline gelmiş bu. Herkese söylüyorum şimdi. sizin kapıcı recep abiyle konuşma tarzınız ve üst kattaki komşunuz doktor vedat beyle konuşma tarzınız aynı mı ? işte bu size en basit örnek. bakın ben bile yazarken recep abi , vedat bey yazdım ve inanın farkında olmadan yazdım bunu.
bu söz de dikkat çekilmek isteniyor, mübalalı biraz ; parasız adam şerefsiz adam

Valla benim (kendi adıma konuşuyorum) kapıma gelen dilenci ile de mahhalle bakkalım ali abiyle de üst katımdaki eski bürokrat mithat beyle de konuşma tarzım aynı. aynı uslüb aynı saygı çerçevesinde . özür diliyorum senden amacım bu sözden dolayı seni kınamak değil sadece o yazıyı görünce cevap verme ihtiyacı hissettim çünkü sende kabul ediyorsun hoş bir uslüp değil
bu arada galiba hemşeriyiz aslen bucalıyım bende..
dostça kal

vallahi ellerine sağlık bu yazıyı paylaştığın
kimse kötülüyemez beni:bounce: çünkü daha yaş 18e gireli bi kaç gün olmus bundan 2 sene önce 50lik motor aldım halada biniyorum 1 yaşımda suzuki hayabusa alabilirmiydim hayırr demekki çin malı kullananları aşağılayamassınız:cat:

paramız yok diye binmeyelimmi motosiklete.:pale:
çinliler haksızlığa karşı birleşin.:cat::cherry:

Son düzenleme:
Bundan böyle arkadaşımızın dediği gibi insanları burda değil, başka konularda eleştireceğiz, bir daha cin malı motorları kötüleyen biri karşısında beni bulur, adamın parası ona yetiyorsa, o motor onun için bir numaradır....

bu lafı söyleyenler "benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir olur mu?" diyen aysun kayacı ve onun gibilerle aynı zeka seviyesine sahip kişilerden olduğu için kaale almaya lüzum yok bence :)

Selamlar
Arkadaşlar bırakın kızmayı yahu...
Ne derlersedesinler ...
memleketim insanı ne zaman ögrenecek kendi hayatını yaşamayı ...
ben moorsiklet alamadıgım zamanlarda BİSİKLETE bindim hicte gocunmadim ...
soylenenleride hic ama hiccc takmadım ..
önemli olan benim ikitekere binmemden aldıgım zevkti ...
cbr 900 rr dan bisan art920 bisiklete
:)
ama işte önemli olan ruzgarı yuzumde hissetmek
kalın saglıcakla
:))

bu lafı söyleyenler "benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir olur mu?" diyen aysun kayacı ve onun gibilerle aynı zeka seviyesine sahip kişilerden olduğu için kaale almaya lüzum yok bence :)

ulen varoş şu Gaziosmanpaşa Eyüp kısmını değiştir...benim gibi Levent Nişantaşı Ulus falan yazda insan yerine koyak...:pişte senin oyunla benim oyum bir ona yanarım...pis herif...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar