[MT İZMİR]SUBAŞI ( boğazda savaş var ZAFERİ )

gittik,gördük,yedik,içtik :queen:

boğazda savaşa hazırlık:mrgreen: eline sağlık abla :rendeer:

komutan savaş öncesi mühimmat hazırlıyor :cat:

müttefikten tam destek hep destek :cat:

ve kaçınılmaz son boğazda SAVAŞ başladı :queen:

SİZCE BU NE :silent:

mevzideki KAHRAMAN askerimiz :mrgreen:

işte bu savaşı biz böyle kazandık :wiinkk:

işte komutanlarımız :rendeer:

işte ZIRHLILARIMIZ :cat:

VE ŞANLI SÜVARİ BİRLİĞİMİZ :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amma çıkmışım motorumun tepesine haaa.... Tam komutan edasıyla......

Yürüyün aslanlar... İlk hedefiniz ZEYTİN...... :queen::queen::queen:

kamuflaj çok iyi olmuş ya gece gece iyi güldüm, raid yokmuydu :mrgreen:

way way waaaaaaaaaaay demek gidiliyo ve haberimiz olmuo öyle olsun bakalım :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
acil yapıldı PRENSES yoksa seni unuturmuyuz :queen: bak kaç kişilik grup sen hiç bu kadar az olduğumuzu gördünmü :cat:

Lam ben ne söylüyonm sen ne söylüyon.... Çaktırma..Dedik de işte.... :cherry::cherry: Ne yalancı çıkarıyon hemen?... :pr::pr::pr:

Demiştirikde olabilirik olmayabilirikde aslında ama kem küm.... :cherry::cherry::cherry:

APV41 CENGİS abem :)
ne kadarda güzel savaşmışınız bee:cherry:

bi dahaki savaşın zamanı ve koordinatlarını ben şimdiden alim mümkünse :bounce:
sonra kaçırıyom savaşı ölece ağzımın suyu aka aka fotolara bakıyom yaw :queen::queen::queen:

bu arada bu savaşın komutanlarını vede bir fiil can hıraş savaşan süvarilerini en içten dileklerimle kutluyorum:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Ne güzel bişi olmuş öle.. Mevzideki askerler,süvariler,mangal başında savaşanlar falan :p:p:p..Üzüldüm walla kaçırdığıma şimdi,şu okulun gözü kör olsun bea :pr::pr::pr::pr:...

Lam ben ne söylüyonm sen ne söylüyon.... Çaktırma..Dedik de işte.... :cherry::cherry: Ne yalancı çıkarıyon hemen?... :pr::pr::pr:

Demiştirikde olabilirik olmayabilirikde aslında ama kem küm.... :cherry::cherry::cherry:

:queen::queen::queen: puhahaaaaa işte yalan böyle çıkar ortaya:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen::queen::queen: puhahaaaaa işte yalan böyle çıkar ortaya:queen::queen:
Zuhahahaha.... Evet ben bir yalancıyım..Ama Cengizin yalancısıyım... O dedi sakın söylşemeyin haberi olmasın diyeeeee..... :queen::queen::queen::queen:

Ne bilelim tanımıyoz etmiyoz.... :queen::queen::queen: Bişi mişi yapar diye korktuk....:queen::queen::queen:

Zuhahahaha.... Evet ben bir yalancıyım..Ama Cengizin yalancısıyım... O dedi sakın söylşemeyin haberi olmasın diyeeeee..... :queen::queen::queen::queen:

Ne bilelim tanımıyoz etmiyoz.... :queen::queen::queen: Bişi mişi yapar diye korktuk....:queen::queen::queen:

kim bişi yapçak ben mi :queen::queen: doğruu daha önce bi kaç kişiyi yemiştim:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kim bişi yapçak ben mi :queen::queen: doğruu daha önce bi kaç kişiyi yemiştim:queen::queen:

Ne biliim...İstanbullardan bile uyarı geldi yaklaşmayın diye.... :queen::queen::queen:

Onlar da hiç yaklaşamamış sana..... :queen::queen::queen::queen:

ne güzel gezmişsiniz yahu...insan bi haber verir...boğazınızdan nasıl geçti o uscuklar :p

Çeliühh atumm tez getürülee şehre iniyoz :queen:
Yine bol sucuklu bi gündü:)

Afiyetler olsun...

Alp_tunay, abi o nedir öyle yahu... sen değil, at kalkacaktı şaha... :)

Sizin zaferden sonra Subaşı ve çevre muhitin cevabı :

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER
:queen::queen::queen:

:rendeer::cat::wiinkk::rendeer:

:pr:Valla ne diyim bilmiyorum, dün benim atım çok yalvardı çöz beni akarın soğuk suyundan içmek istiyorum diye. Ama Semoş grip olmuş yatıyordu o yüzden atımı çözemedim. Gazanız afiyet olsun mu desem mübarek olsun mu desem siz bilirsiniz gari :pr:

way way waaaaaaaaaaay demek gidiliyo ve haberimiz olmuo öyle olsun bakalım :salut:

Burcu siteyi takip etseydin sende görürdün banada kimse bişey demedi ama ben biliyordum. neyse bidahaki sefere :)

ne güzel gezmişsiniz yahu...insan bi haber verir...boğazınızdan nasıl geçti o uscuklar :p

Aykut sende öyle gazilere iftira atma kardeşim. Siteden haberimiz oldu asker toplandı ama biz savaştan korktuk ganımet paylaşımınada katılamayız:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar