Pembe Panter

fakat 20 ytl lik çin malıda olsa bi kask tak kafan beton zeminden sağlam olamaz..:cat:

Belkide sağlamdır. :queen::queen:

Şaka bir yana, gösteri olsun, trafikde sürüş olsun hiçbir insanın hayatı ucuz değildir ve kask gibi önemli bir konuda ucuzu diye bir şey söz konusu bile olmamalı kanımca.

Şirin motorun ve sana uzun kilometreler dilerim. :)

Bugün seni gördüm seleklerin önünde. :) Kaskın vardı, aferim.. :p

güzel olmuş bende çizgi filmlerini izlerdim sen motoruna taşımızsın çok etkilendin galba:)

alı resımler gozukmuyo sen bana msnden atarsın artık....bu annenın today deılmı???

kask yok, mont yok diğer korumalar yok, birde scooter ile tek tekere kalkmışsın. birde takdir mi bekliyorsun? takdir edenler de bir kez daha düşünse iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan :)
bir de kask taksan en azından daha iyi olacak. biliyorum yazın antalya insanı öldürür sıcaktan ama asfaltta öldürür :(

antalyalıya kaskı tavsıye etmeyın bız nerde ne zaman ne sekılde takıcagımızı ıyı bılırız..deılmı alim?? :)

antalyalıya kaskı tavsıye etmeyın bız nerde ne zaman ne sekılde takıcagımızı ıyı bılırız..deılmı alim?? :)

alanya sıcağında kask hiç çekilmiyor ama takmak zorundayız onunda çaresi açık kask takmak o kadarda sıkıcı olmuyor hiç takmamakdan iyidir

ben beğenmedim,yaptığın hareket yanlış yüzün görünsün diye kask takmamışsın sence doğrumu,yani motorun yanında resim çektirince kimse seni tanımayacakmı sadece tek teker yapanlarmı tanınıyor yazık ilginç bir yaklaşım

aynen.bide marüfetmiş gibi koyarlar:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden bizim kafamız kalın mı ?

tubiş sen can a aldırma kendileri kask kafalıdırda..

can olm antalyalıların adını karalama bari yavf hadi aynaya bişiy demiyolar kask a karışma kask takan torununu görür takmayanda ............ görür anladın sen onu..:queen:

bu todaylerde nasıl cıger vardır arksdaş anlamam. bır ara 50 cc suruyordum todayde 50 cc yakalıyamıyorum yolda :) honda ne de olsa.. 3kısı bınıp on kaldırarak gıdıyorduk..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar