Aslında bazı zamanlarda insanları kötü kalite makinelerden çaydırmak doğru
3000 e şunu alacağına 5000 daha koy üstüne bunu al gibi yada o motora beş para vermem gibi yardımlardan ziyade..
Yardımcı olmak adına bütçe ve tecrübeler dahilinde 2. ele sevk saglanabilir...
İnsan doğası gereği bu var. Uzun zamandır arkadaşım ve uzun zamandır bu siteye
üye olan bi dostumun 600rr gibi bi makına aldıgında ona gelen mesajları
ve msn eklemelerıne hayretle bakmıştık..
Diyeceğim ben çinliden alacagımı aldım 3-5 sağlam arkadaş 3-5 güzel gezi macera
ve en önemlisi TECRÜBE yetmez mi ??
İyisi varken durum varken,kimse gidip kötüsünü almaz..:cat:
kanka sana hep söylüyom anlamıyon..makinanın üzerine 50.000 gayme daha koy Goldwıng al...
ha oda kesmezse 1 milyon dolar koy Cesna özel tip uçak al...
oda sarmıyosa 20 milyon dolar koy uzaya çık...
daha ne diyim haco sana...:cherry:
paramızla rezil oluyoz anasını satayım...Boeınge sipariş verdik en erken uçak 2010 a teslim...of ya...yaşanmaz bu dünyada...saygı kalmamış...
başlık sahibi siteminde yar haklı yarı haksız...ama pahalı makineye binenlerin daha öngörülü ve aklıbaşında tipler olduğunu söyleyebilirim...çünkü 35-40 yaşından sonra o makinaya sahip olup tecrübe kazanmıştır...size ahkam kesmeden bazı şeyleri anlatabilir...mesela alp tunay olgun adamdır sana doğru yolu gösterecek yecrübededir...onun alma dediği makinayı almak içinde 3 defa düşünmek gerekir ..
ukalaca ahkam kesenlerin kendi ahlaksızlığıdır diyim...
aynı eleştirileri bende çok yaptım...ama iyiliğini istemişimdir insanların...bu forum paylaşım forumu...herkes düşünmekde yazmakda dibine kadar(hakaret etmeden) haklıdır...arkadaşın isyanım dağlara formatına girmesi için bir örnek vermesini rica ederim...kim bunu yaptıysa onu eleştirelim...
ama benimde en uyuz olduğum şeyy(bazen bende yaparım ama) üstüne 5 daha koy Ferrari al muhabbeti...yaa garibin zaten elinde 3 kuruş var nası zorlasın...oda borç harc..
site üye arkadaşlarının çoğu motördan bihaber...bütçeye göre makina seçiminde duygusal davranıyorlar...halbuki mantıklı davranılması gerekir...
bana Asyamı alayım Kanunımı alayım diye sorana bunları önerirsem kendi bildiğim yolu tarif etmezsemde en garagtersiz insan ben olayım...