[Muğla - MT]

Muğlada son haftalarda havanın oldukça düzeldiği duyumunu aldım,geriye 2 ihtimal kalıyor; ya ekip sezonu açmadı,ya da bildiğin tembellik ? :silent: Lütfen arkadaşlar faaliyetlere hız verin,yenilere tanışma fırsatı doğsun:p

o zaman nisanın ikinci haftasıoradayım can abi yap bir kıyak hadi toplayalım tayfayı...güzel bir gezi yapalım.cüneyt bizde kavuşalım artık:pben regalin bakımlarını yaptırır yola çıkarım gittiği yere kadar.şöyle marmaris datça açılalım

ağustos sonu 20 günlük bir karadeniz planım var gelmek isteyenler ayarlasın işlerini....planı yakında nete veririm.ne dersin cüneyt

Son düzenleme:
herkeze selam ,
Hava tam bir gezi havasına girdi,inşallah en kısa zamanda tekrar gezilere başlarız...
bu arada yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,şahin abi senide çok özledik,ah ah alper abide askere gitti onada allah kolaylık versin diyorum.

selim senle bişeyler konusmam lazım aklımda çok motor var karar veremiyorum:bu tdm 850 li nası yada suzukı freewin xf650 ??? kafaya koydum sezon ortası alıyorum,motorum satıldı satılacak artık bende japon motorlarına binecem:),bide bu yamaha virago 535 hakkında bilgis olan varmı oda çak tatlı motor..

nillet 22sinde ortacadayım 22 martda burdurda yemin törenim var saat 09:30 da başlıyor. herkezi beklerim! :)

Yarın yola çıkıyorum nihayet,umarım yol da,hava da iyi olur.Sonunda İstanbul trafiği yerine orman,deniz manzaralı yollara kavuşucam.

Şahin inanmazsın bu yaza benimde bir karadeniz gezi planım var ama annanemler sıkıştırıyo otomobille git bizide götür diye.Bakalım bir iki kafadar daha toplayıp aklı başında olmayan bi grup kurarsak neden olmasın !

Bu arada "bigboy48" tdm hayranı bir fazer kullanıcısı olarak ben tdm 850 derim.Çoook ciddi ve farklı bir makina.Duruşu bile farklı.Ayrıca kullanan kimseden kötü yorum duymadım.Sen yinede üzerine bin hepsinin.

mugla mt selamlar herkese ...

bi yazim dedim biizm mugla mt düşmüş 2. sayfalara bugunlerıdemı gorecektık neler oluyor bizee :queen::queen::queen:

Çine ve piyaz köfte diyorum.Katılım olmazsa bile ben gidiyorum bu hafta.(yağmurda olmazsa tabii) Saat 10 Gökova sonra Çine .

Emre bir ara uğraya da benim makineye bir el atalım
herkese selamlar bu arada :cat:
hain şahin hani eylüldü ?
neyse sen bir gel de ayarlayalım bişeyler

slm bu hafta hava kötü gözüküo inş. açılır bende gezmek istiyorum...

selim ben uğruyacam hava açılsın,gelcem senle daha konuşacaklarım var yanına gelirken bir iki eşyada alcam seninkini bi inceleme ve bakım yapalım...

bu arada haftaya gezi planı taklif ediyorum:
_göcekten yada dalaman dalgakıran veya günlüklü gibi bir sahil de mangal teklifi ediyorum hem bir yandan da oltası olanlar da oltalarını hazır etsin belki balık çekeriz belli olmaz...

ayriyetten sizden yardım istiyorum,yaza yeni motor planlıyorum bana yardımcı olurmusunuz benim aklımdaki top 5:
1_yamaha tdm 850
2_suzukı srad 600-750
3_hysoung gt 250r
4_hysoung gt 250
5_honda twister250
bana tavsiyeniz hangisidir...yorum ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum

Bigboy ben Çine'ye köfte yemeye gidiyorum.Yarın hava iyi olacak inşallah. Gelen olursa saat 9'da Dalaman'dan yola çıkıyorum. Saat 10 Gökova sonra Çine.Bu sefer kararım kesin,Çine köftesi yemeden dönen tatlısu motorcusu olsun.::evil::

Selam...
Mesajını aldım Banro, Gripten kötü halde etkilendim.İnşallah diğer gezilerde görüşmek üzere. Çine gezisi çok iyi olacaktı ama elden bir şey gelmiyor...:bounce:

Geçmiş olsun yorgun. Hava iyi, yol tenha, yemek mükemmeldi. Resimler yarın.

haftaya cuma cumartesi pazar herhangibr gü,nizindeyim bir şeyler planlıyalım artık:)

20 Nisanda Buluşalımmmmmm

20 Nisan pazar günü Bodrum düzenlenen 1. ayak kross yarışlarına hep birlikte gidelim gelcek olan arkadaşlar la biz konumumuz gereği milas kavşağında bekleriz kuşadası ekibinde arkadaşlar gelcek hep birlikte olup tanışmak amaç kross yarışı bahanee:cherry::queen::queen:

20 Nisan pazar günü Bodrum düzenlenen 1. ayak kross yarışlarına hep birlikte gidelim gelcek olan arkadaşlar la biz konumumuz gereği milas kavşağında bekleriz kuşadası ekibinde arkadaşlar gelcek hep birlikte olup tanışmak amaç kross yarışı bahanee:cherry::queen::queen:

Sevgili Mustafa aslında güzel bir buluşma olurdu ama daha önceden söz verilmiş bir gezi programımız var. 19/20 Nisan da Didim de buluşacaz. Eğer gelmek isteyen arkadaşlar olursa burdan haberleşelim ... Selamlar...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar