öyle tabi zorla güzellik olmaz kinayeci seni![]()
arkadaslar yorum sizin bu iki motor arasında kalmıs bulunmaktayım içimden inovva geciyor ama sizinde fikirlerinızı alırsam ıyı olur saygılar..![]()
celil kardeş
honda ile mondiali nasıl karşılaştırabiliyorsun hayret:silent:
cevabın ne geleceğini baştan tahmin etmişsindir![]()
haco ben bugün Altunizadeden Bulgurluya geçtim...ordan karşıa geri döndüm...niye sana uğramadım acep...:silent:bi züprüz yapıcam ama kısmet artık...![]()
dostum bu İnnova 9000 de ..fiyatı 2250...pazarlıkla 2100 yapılabilir tahminen...Sarıyerde..en önemli detay ise 2007 model olması...buna bakıp senin Ümraniye girişinde Bulgurluda honda D&B motora gösterelim...benim ustam 24 yaşında adı Ergin...kendi motoruda İnnova işin aslı...o görsün bi...şasidende değişeni meğişeni varmı diye baksak kafi...bak önemli olan burda 2007 olması garanti kapsamının uzun olması senin açından iyi...diğer Mondıalden falan bahsetmiyorum bile...
yada bütçenide söylede ona göre bakalım makina...devir işleminede bir 250 gaymeyi hazırla ...yani +250 bütçe ayarla...
dostum bu İnnova 9000 de ..fiyatı 2250...pazarlıkla 2100 yapılabilir tahminen...Sarıyerde..en önemli detay ise 2007 model olması...buna bakıp senin Ümraniye girişinde Bulgurluda honda D&B motora gösterelim...benim ustam 24 yaşında adı Ergin...kendi motoruda İnnova işin aslı...o görsün bi...şasidende değişeni meğişeni varmı diye baksak kafi...bak önemli olan burda 2007 olması garanti kapsamının uzun olması senin açından iyi...diğer Mondıalden falan bahsetmiyorum bile...
yada bütçenide söylede ona göre bakalım makina...devir işleminede bir 250 gaymeyi hazırla ...yani +250 bütçe ayarla...
Kaçarmı o motor be abii?dostum bu İnnova 9000 de ..fiyatı 2250...pazarlıkla 2100 yapılabilir tahminen...Sarıyerde..en önemli detay ise 2007 model olması...buna bakıp senin Ümraniye girişinde Bulgurluda honda D&B motora gösterelim...benim ustam 24 yaşında adı Ergin...kendi motoruda İnnova işin aslı...o görsün bi...şasidende değişeni meğişeni varmı diye baksak kafi...bak önemli olan burda 2007 olması garanti kapsamının uzun olması senin açından iyi...diğer Mondıalden falan bahsetmiyorum bile...
sabah çıktım nöbetten
çok şey kaybetmemişsin:cat:
metehan hoca daha önceden innova kullanmış biri olduğundan görüşleri önemli bence.:cat:İnnovayı çok övüyorduBende oyumu inovadan yana kullanıyorum.Satıcağın vakiite hem rahat ve değerinde satarsın.Fazla zararın olmaz :cat:
tamam metehan abi motoru tahminen yazın ortasında alırım db motoru bılıyorum bana yakın bende umranıyede oturuyorum motoru alırken senınle ırtıbata gecerım cok saol:rendeer:
Kaçarmı o motor be abii?
Celil bak sende İstanbul'da sın o motora bir gözat derim....
O fiyata çok uygun.........
Saygılar...