Merhaba Evlilik :)

Evet; Başlıkta okuduğunuz doğru. Evlilik, yaklaşık 10 yıldır motor kullanıcısıyım. ve MoToSiKLeT.NeT sitesini bir tesadüf üzeri buldum. İyiki de bulmuşum. :) Kısaca başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Geçen sene izmir'de bir akşam üzeri telefonum çalmaya başladı, tanımadığım bir numara; Cevap verdim. İstanbuldan aradığını söyleyen bir bayan. İzmir'de bir arkadaşının babasına acele kan lazımmış, beni üye olduğum MoToSiKLeT.NeT sitesinde kan gurupları olan yerden bulmuş, aradığı kan grup A rh(+) ben B rh (+) anlatmaya başladı. :) neyse ben kendi grup dışında başka kan bağışında bulunsak istediğimiz kanı alabilirmiyiz diye sorduğum da olabileceğini söyledi. Bu arada ben ziyaret'e gittim baktım ki Karşımda ki İzmirde olan arkadaşı engelli, sevinmiştim. Hem iyilik yapıyordum ama karşımda olan bir engelli olduğu için daha çok mutlu olmuştum, daha sonra istanbulda olan beni arayan arkadaşla konuşmaya başladım, msn'de webcam açtığım da ne göreyim: Tekerlekli sandalyeli şirin bir bayan. Daha sonra bu engelli olan ama asıl engelsiz olan bir yaşamın başlangıcı olacaktı. Sonra istanbul'a geldim ve şimdi o engelli bayanla bu mayıs'ta nişanlandım ve 2009 da nasipse evleneceğiz. Çok mutluyum, Teşekkürler MoToRSiKLeT.NeT, bizim bu sitemiz de evlenmeme vesile olacak. Teknoloji doğru alanda kullanıldığın da çok yararlı birşey yeniden anladım. Bu mutlu olayı paylaşmak istedim, bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim. Saygılarımla

türk filmi gibi olmuş be inşallah sonu mutlu biter:rendeer:

nişanlınızla bir ömür boyu mutluluklar dilerim:rendeer:

Mutluluğa bak ya.
Bak benide mutlu ettin şimdi.:rendeer:
Allah tamamını erdirsin :rendeer:

çok ilginç bir tanışma olmuş, Allah sonunuzu getirsin:rendeer:
amiin:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öenmli olan hayat yolunda birbirini tamamlayıp destek olabilmektir. umarım başarılı ve mutlu olursunuz. allah tamamına erdirsin :)

vayy be süper film gibi valla allah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Böyle güzellikleri gördükçe,Aşkın ve aşka değer vermenin sınır tanımadığına kendimi daha çok inandırıyorum,bu kadar güzel bi birlikteliğin size nasip olması çok sevindirici,kişilerin bazı rahatsızlıkları olması duygusal açıdan bişeyi değiştirmiyo,önemli olan hastalıklı bi düşünce tarzına vede hastalıklı bi yaşayışa sahip olmamaktır,verdiğiniz bu kararın nişanlınıza ve size hayırlı olmasını dilerim ve yaşayışıyla ve düşünceleriyle hastalıklı bi durum sergileyen herkese örnek teşkil etmesini isterim,kişilerin fiziki engelleri önemli değildir önemli olan düşüncelerinin engelli olmamasıdır,tekrardan tebrik ediyorum sizi Allah sonunu getirsin SAYGILAR

Son düzenleme:
dostum allah tamamına erdirsin ,sizi bir yastıkta kocatsın umarım mutlu olursun allah her daim sizi mutlu ersin emin ol seni cok iyi anlıyorum gönlünün sesini dinle kimin ne dedigi önemli degil kalbinin götürgügü yere git.........
:rendeer:tebrikler:rendeer:

Böyle güzellikleri gördükçe,Aşkın ve aşka değer vermenin sınır tanımadığına kendimi daha çok inandırıyorum,bu kadar güzel bi birlikteliğin size nasip olması çok sevindirici,kişilerin bazı rahatsızlıkları olması duygusal açıdan bişeyi değiştirmiyo,önemli olan hastalıklı bi düşünce tarzına vede hastalıklı bi yaşayışa sahip olmamaktır,verdiğiniz bu kararın nişanlınıza ve size hayırlı olmasını dilerim ve yaşayışıyla ve düşünceleriyle hastalıklı bi durum sergileyen herkese örnek teşkil etmesini isterim,kişilerin fiziki engelleri önemli değildir önemli olan düşüncelerinin engelli olmamasıdır,tekrardan tebrik ediyorum sizi Allah sonunu getirsin SAYGILAR
dostum efendim kankam seninde aklın yavaş yavaş başına gelmeye başlıyo evrensel düşünüyosun bakıyorumda:cat:

Son düzenleme:
Kader insana bazen böyle güzel oyunlar oynuyor.Allah tamamına erdirsin , mutluluğunuz , sevginiz saygınız hiç bitmesin.

Artık düğün tarihi belli olunca başlık açarsın.Düğün konvoyunda motorlu kortej olması fena olmaz:)

Süper Moderatör (BBRR)
ben bu kan başlığını açarken hiç bunları düşünmemiştim. nerden bilim milletin başını yakacağımı :p.. bekarlığının kıymetini bil adamı hasta etme :p..

Şaka bir yana Allah tamamına erdirsin diyelim ...:rendeer:

Ay tuhaf oldum:)
Şuraya bak ya nerden nereye ....
Hayırlı olsun, size mutluluklar dilerim...

vay bee... nerdeen nereye..

tebrikler, mutluluklar:) allah bir yastıkta kocatsın:):rendeer::rendeer::rendeer:

vay bee... dedim ilk okuduğumda...

mutuluğunuz daim olsun... tebikler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALLAH tamamına erdirsin darısı basıma..:rendeer:

Allah tamamına erdirsin, herşeyin hayırlısını nasip etsin..
Kuzu benle evleneceğinde bende topic açıcam teşekkürler MT diye :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar