slm arkadaşlar benim motorda performans hava filtresi var taktıralı 3 hafta oldu ve eskisi gibi filtre sesi gelmiyor temizlemek istiyorum kendi imkanlarımla nasıl temizlerim
huceyn çok teşekkür ederim kardeşim, fakat şöyle bir durum var en son iki subap kesme olayında motoru hiç zorlamadım, bunun nedeni ne olabilir, krankmı? kavallarmı? orjinal silindir üst kapağın olmayışımı acaba nedir? biz çözemedik, başına böyle bir olay gelip çözebilmiş arkadaşlarım varsa lütfen yardım edin, soruna (arızaya) sebebiyet verebilecek hata ne olabilir fikir ve önerilerinizi bekliyorum, motoru korkudan topluyamıyoruz, acil yardım!!!
desek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim
Üst kapak orjinal değil ise üst kapaktan yapması büyük ihtimal. Peki senin orjinal üst kapağına ne oldu ?
arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum vede nakit param yok. siz aldığınız yada bildiğiniz en uygun yer taksitli peşinatı ne kadar olduğunu bildiğiniz yerler varsa çok sevinirim kapı kapı fiyat sormaktan bıktım bana ve diğer bu motoru düşünen arkadaşlara yardımcı olursanız sevinirim 2008 modelleri.şimdiden çok teşekkürler.
İlk subap kestiğinde tamir edip kullanabilmiştik ama ikinci arızada delik deşik oldu, sonra 125 cc lik kapak taktık motora bi haller oldu gaz yememe falan derken oda gümmm, orjinali bulamayınca çıkma bi 150 cc kapak bulduk oda sizlere ömür, en son yine 125 cc kapak takıldı ve oda 50. km de dayanamayıp intihar etti::: olaylar böyle gelişti, benim ne yapıp ne edip sıfır orjinaj üst kapağı bulmam lazım. :silent:
huceyn kardeşime çok çok tesekkür ediyorum, üst kapağı buluyim tamir sonrası sorunun çözülüp çözülmediği konusunda tekrar yazarım arkadaşlar
arkadaşım zamanında bana"alma,sonra para etmez,memnun kalmazsın",diye çok söylediler,ama benim gözüme çok güzel göründü,aldım.hatta o sıralar tvs apache yeni çıkmıştı,yine de bunu aldım.şimdi keşke....diyorum.sen de keşke dememek için git bir japon al.ama ille ben alacam diyorsan benimki satlık!arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum vede nakit param yok. siz aldığınız yada bildiğiniz en uygun yer taksitli peşinatı ne kadar olduğunu bildiğiniz yerler varsa çok sevinirim kapı kapı fiyat sormaktan bıktım bana ve diğer bu motoru düşünen arkadaşlara yardımcı olursanız sevinirim 2008 modelleri.şimdiden çok teşekkürler.
herkes mi hortladı kardeşim yaw:cherry:
sahi herkes de motoru satmaya merak salmış yawne olacak bu memleketin hali
ben de düşünüyorum bu yaz bir GT250R almayı ama benim motor ne olacak??? ona care bulamadım, kara kara düşünüyorum
bu arada huceyn kardeşim şu motorun yakıtı nasıl oldu biraz ölçebilsen iyi olurdu be. ortaya bi modifiyedir attın gittin. bizi meraklandırdın bari merakımızı gider
iyi seyirler...
elbette motor satılmaz kardesim ama yaz gelip de havalar ısınınca, uzun yol görününce, motor senesini doldurup da 1 yaşına gelince, hele de kendini sıka sıka 130km/h görüyorsa insan: işte o zaman ya motoru büyültmek ya da senin gibi modifiye tarzı bişeyler yapmak düşünüyor ilk olarak
silindir büyültme işini bir ara fırsat bulduğumda soracağım bizim burada. eğer kafama yatarsa ve makul bir değişiklik ise yaptırmak niyetindeyim.
bakalım nasip diyelim
sahi sen benzin sarfiyatını nasıl ölçtün yawama eger söylediğin tam doğru ise: 4-4,5lt/100km yapar. yani gt250r den sadece yarım litre az yakıyosun demektir. eger 150km/h hıza seri bir şekilde ulaşabiliyorsan gayet güzel aslında.
abi,hırdavatçılarda bulunuyor(elmacı pazarı civarı).araba için dersen,iyisini verirler.bende kalmadı olsa canın sağolsun.VALLAH iyi olur.seninle görüşüp şu titremeyi bir halletmemiz lazım!HUCEYN sordun mu dostum yedek parçayı?Kemalettin bu radyatör sacını nereden aldın? Bak bundan bende istiyorum ona göre sen bana radyatör sacı ayarla bende motorunun titremesinde %40 düşürme sözü veriyorum.
![]()