iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKI bende

D & G marka iddianı bilemem ama fikir çok önce yer yüzünde hayata qeçirilmiş...ehueheueehuehueeue :)

kask.jpg

.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wauwww harika olmuşşşşşşşşşş bu ya. ürüne yoğun talep var ,hemen bu olayı noterden adına tescillettir derim. :)

D & G marka iddianı bilemem ama fikir çok önce yer yüzünde hayata qeçirilmiş...ehueheueehuehueeue :)

kask.jpg

.

yapmıslar bile :p.........................

Son düzenleme:
arkadaslar bu kask yeryüzündekı dolce&gabbana marka lı tek kask :queen:ben yaptım

tarifi veriyorum önce bu işlem için kendınıze gözden çıkartabılecegınız bır kot pantolon bulun.. daha sonra pantolonun bel kısmını alt dıkıslerınden kesın ve kaskın alt cevresıne yapıstırın. daha sonra pantolonunuzun dız ustu kısmından ölçü alarak (kaskın tamamına) pantolonu kesın muhtemelen bu işlem sırasın da pot yapacaktır.Pot yapan yerlerın fazlalık larını kesın.ve daha sonra pantolonun bacak sıkmının iç tarafındakı kalın dıkıs fıtılını sökün. pot yapan yerlerı kestıgınızde acıklık kalacaktır. bu acıkları kapatmak ıcın bu fitiller kullanılacak ve yapıştırma işlemıne baslayın. dha sonra acık kalan yerlerı ıstedıgınız sekılde dekore edın. bu işlem yaklaşık olarak benım başından kalkmadan 7 saatımı aldı.

En iyisimi siz bunlardan isterseniz bana kaskı yollayın yeter fiyatta anlaşırız ben yakında seri üretime geçicem

fake ama harika olmuş:cat:
peki kaç derecede yıkayacağız? türkiyede malum yağmur temiz yağmıyor:pale:
toprak çamur,sift vs vs vs akıyor havadan....
çamaşır makinesine atılırmı?
sıkma,kurulama yapılabilirmi:wiinkk::rendeer::queen:

arkadaslar bu kask yeryüzündekı dolce&gabbana marka lı tek kask :queen:ben yaptım

tarifi veriyorum önce bu işlem için kendınıze gözden çıkartabılecegınız bır kot pantolon bulun.. daha sonra pantolonun bel kısmını alt dıkıslerınden kesın ve kaskın alt cevresıne yapıstırın. daha sonra pantolonunuzun dız ustu kısmından ölçü alarak (kaskın tamamına) pantolonu kesın muhtemelen bu işlem sırasın da pot yapacaktır.Pot yapan yerlerın fazlalık larını kesın.ve daha sonra pantolonun bacak sıkmının iç tarafındakı kalın dıkıs fıtılını sökün. pot yapan yerlerı kestıgınızde acıklık kalacaktır. bu acıkları kapatmak ıcın bu fitiller kullanılacak ve yapıştırma işlemıne baslayın. dha sonra acık kalan yerlerı ıstedıgınız sekılde dekore edın. bu işlem yaklaşık olarak benım başından kalkmadan 7 saatımı aldı.

En iyisimi siz bunlardan isterseniz bana kaskı yollayın yeter fiyatta anlaşırız ben yakında seri üretime geçicem

fake ama harika olmuş:cat:
peki kaç derecede yıkayacağız? türkiyede malum yağmur temiz yağmıyor:pale:
toprak çamur,sift vs vs vs akıyor havadan....
çamaşır makinesine atılırmı?
sıkma,kurulama yapılabilirmi:wiinkk::rendeer::queen:

sen orjinalini yapta bi görelim arkadaş nasıl oluyo feyk olmayanı.bu arada bu kask güzel havalarda kullanmak için tasarlandı sen kışliğını yaparsın artık

Eline sağlık kardeşim çook güzel olmuş çook beğendim.:)

teşekkür ederim abi sağolasın :queen:

Son düzenleme:
bu arada fuarda MT standında qörmüş olduğunuz D&G kaskı "tanrinin_kirbaci57" nickli arkadaşım yapmış olduğu we bu topicte yer alan aynı kasktır...bilqilerinize rica ederim... :)

abi bende gordum kendı yaptıgını fotolarıda var ben kendı fıkrımı soledım

saol canım tesekkur ederım :cat:

bu arada fuarda MT standında qörmüş olduğunuz D&G kaskı "tanrinin_kirbaci57" nickli arkadaşım yapmış olduğu we bu topicte yer alan aynı kasktır...bilqilerinize rica ederim... :)

saol kanka yenı basın danısmanımsın işe aldım senı :p:queen::queen::queen:

süper si abiii kaska ta cok cikis olmuşşş

tesekkur ederım saolasın:queen:

ati bana kamuflaj yapsana :)

tamam kanka sen bana kamuflajı ayarla kaskı ayarla gerisi kolay:rendeer:eek:ooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan. yaratıcı bir çalışma olmuş.. hatta bi kaç seferden sonra çok daha mükemmel şeyler çıkarabilirsin ortaya. lakin metal parçalar kaska zarar vermez mi bi kaza sırasında? bir de kotu yapıştırdıysan.. söz konusu yapıştırıcı kaskın ömrünü kısaltır mı? bun sorular dışında aklımdaki tek kelime tebrikler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar