- Konu Yazar
- #5,621
günaydın millet.dün gece yağmur mahvetti ya varmıydı dışarda olan?bide ben gecve 1.30'a kadar gezdimdonuma kadar ıslandım valla
![]()
Tühh yanına şemsiye alsaydın keşke
günaydın millet.dün gece yağmur mahvetti ya varmıydı dışarda olan?bide ben gecve 1.30'a kadar gezdimdonuma kadar ıslandım valla
![]()
digi_boy26 o dağıtımını yaptığın malzeme nedir bilmiyorum ama Anadolu yada yapıyorsan aynı dağıtımı mutlaka karşılaşmışızdır.
evet Sinan adım Ali. ben tepebaşında oturuyorum ama halısaha nerdedir falan bilmiyorum malum Eskişehirdede yeniyim zaten. biz her hafta maç yapıyoruz ama anadolunun sahasında.ali miydi isim ? :mrgreen: ben kredi kartı dağıtıyorum rokko'yla. :cherry: ama anadolu ünv.ne diğer motorlu arkdaş gidiyor. ben ogü'deyim öğleden sonraları.
ahanda halı saha maçı için liste yapıyorum.ama sahayı da tepebaşına yada mutalıba giden arkadaş olursa o ayarlarsa iyi olur. ben bu hafta büyükdere ile dağıtım yapcam o tarafa çıkmıcam. :cat:
1.digi_boy26 (sinan)
2.(mterayes26)
3.setwkan(hakan)
4. as_doper (durmuş)
5.viravira26 (ali)
6.woxter (taha)
7. sen geliyomusun ? :queen:
varmı artıran ? alıntı yaparak kendini eklesin son mesaja . maç c.tesi günkü hava durumuna göre c.tesi ya da kütahyalı arkadaşlar gelirlerse iptal aderiz:bounce:
plaka çıktı nihayett
26 PU 277 .....
3 TF'cilerden Sonra Bizde Seninle 2 PU'cular olabilirdik :mrgreen: Ama Motor Ne Yazık Ki Bahçede Öyle Dikmeleri Bükük Yatıyor :salut: Hayırlı Olsun Bakalım Güle Güle Kazasız Belasız Kullan İnşallah:rendeer:
plaka çıktı nihayett
26 PU 277 .....
Kusura bakmayın arkadaşlar, halı saha maçı muhabbetinizi bölüyorum ama ay sonu cumartesi günüm tatil olduğu için bu akşam Eskişehire geliyorum :bounce:
Hafta sonu hava güzel olursa ve siz bir yerlerde çekirdek çitleme, balık ekmek yeme, yollara akma gibi planlar yaparsanız haberim olsun :wiinkk:
Evdeki eşyalarımı Ankaraya taşıdığım için malum bilgisayarımda artık Ankarada. O yüzden hafta sonu sizi internetten takip edemeyeceğim :salut:
Cepten mepten ulaşırsanız sevinirim. Tamam mı Volkannnnn :mrgreen:
3 TF'cilerden Sonra Bizde Seninle 2 PU'cular olabilirdik :mrgreen: Ama Motor Ne Yazık Ki Bahçede Öyle Dikmeleri Bükük Yatıyor :salut: Hayırlı Olsun Bakalım Güle Güle Kazasız Belasız Kullan İnşallah:rendeer:
slayer ben faruk ve gökhan abi 100 km yaptık yağmur altındanormaldir donuna kadar ıslanman.benim ve gökhan abinin belden aşağısı ıslaktı.faruğunda üst tarafı
yağmur zevkli oluoda bide rüzgar olmasaa
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Valla bakmayan bin pişman haaaa :mrgreen: Bence hiç vakit kaybetmeden siteye girin...Ben girdim çokta eğleniyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ah Volkan Abi Ahhhhh :mrgreen::mrgreen: Anladın Sen Onu :mrgreen::mrgreen:viper_1' Alıntı:www.bakmayanbinpisman.tr.gg :mrgreen: