[Eskişehir - MT]

slayer ben faruk ve gökhan abi 100 km yaptık yağmur altında:pnormaldir donuna kadar ıslanman.benim ve gökhan abinin belden aşağısı ıslaktı.faruğunda üst tarafı:pyağmur zevkli oluoda bide rüzgar olmasaa

he yaa rüzgarda çoktu.nerelerde gezdiniz?olm tarçına tıkılıp kalıyonuz ya ben günde 3-4 şehir turu yapıyorum :p

digi_boy26 o dağıtımını yaptığın malzeme nedir bilmiyorum ama Anadolu yada yapıyorsan aynı dağıtımı mutlaka karşılaşmışızdır.

ali miydi isim ? :mrgreen: ben kredi kartı dağıtıyorum rokko'yla. :cherry: ama anadolu ünv.ne diğer motorlu arkdaş gidiyor. ben ogü'deyim öğleden sonraları. :)

ahanda halı saha maçı için liste yapıyorum.ama sahayı da tepebaşına yada mutalıba giden arkadaş olursa o ayarlarsa iyi olur. ben bu hafta büyükdere ile dağıtım yapcam o tarafa çıkmıcam. :cat:
1.digi_boy26 (sinan)
2.(mterayes26)
3.setwkan(hakan)
4. as_doper (durmuş)
5.viravira26 (ali)
6.woxter (taha)
7. sen geliyomusun ? :queen:

varmı artıran ? alıntı yaparak kendini eklesin son mesaja . maç c.tesi günkü hava durumuna göre c.tesi ya da kütahyalı arkadaşlar gelirlerse iptal aderiz:bounce:

Son düzenleme:
ali miydi isim ? :mrgreen: ben kredi kartı dağıtıyorum rokko'yla. :cherry: ama anadolu ünv.ne diğer motorlu arkdaş gidiyor. ben ogü'deyim öğleden sonraları. :)

ahanda halı saha maçı için liste yapıyorum.ama sahayı da tepebaşına yada mutalıba giden arkadaş olursa o ayarlarsa iyi olur. ben bu hafta büyükdere ile dağıtım yapcam o tarafa çıkmıcam. :cat:
1.digi_boy26 (sinan)
2.(mterayes26)
3.setwkan(hakan)
4. as_doper (durmuş)
5.viravira26 (ali)
6.woxter (taha)
7. sen geliyomusun ? :queen:

varmı artıran ? alıntı yaparak kendini eklesin son mesaja . maç c.tesi günkü hava durumuna göre c.tesi ya da kütahyalı arkadaşlar gelirlerse iptal aderiz:bounce:
evet Sinan adım Ali. ben tepebaşında oturuyorum ama halısaha nerdedir falan bilmiyorum malum Eskişehirdede yeniyim zaten. biz her hafta maç yapıyoruz ama anadolunun sahasında.

buarada pencereden bakıyorumda acayip yağmur geliyor. ama belli olmaz eskişehir havası nasıl olur siz daha iyi bilirsiniz.

eğer yağarsa yine 3ten sonra yağsın o zamana kadar işim biter:cherry:. ben işe devam etcem kaldığım yerden. öğle molası bitti.caddelerde görüşmek üzere. kazasız sürüşler arkadaşlar. :cat:

güzel bi saha bulup abone olalım beyler akşamcılarda girdiklerinde göz atsınalar listeyi 14'e yükseltsinler:cat: cumartesi akşamları çiğerleri açalım benim için fark yapmaz yağmur, çamur, kar, kış oynarım top olmasın kaskla bile oynarım:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kusura bakmayın arkadaşlar, halı saha maçı muhabbetinizi bölüyorum ama ay sonu cumartesi günüm tatil olduğu için bu akşam Eskişehire geliyorum :bounce:

Hafta sonu hava güzel olursa ve siz bir yerlerde çekirdek çitleme, balık ekmek yeme, yollara akma gibi planlar yaparsanız haberim olsun :wiinkk:

Evdeki eşyalarımı Ankaraya taşıdığım için malum bilgisayarımda artık Ankarada. O yüzden hafta sonu sizi internetten takip edemeyeceğim :salut:

Cepten mepten ulaşırsanız sevinirim. Tamam mı Volkannnnn :mrgreen:

plaka çıktı nihayett:)

26 PU 277 .....

neden pu seçtinki ? Polat Ulemdar mı yaptın yoksa :queen::queen::queen: benimki de 266 :wiinkk:

Kusura bakmayın arkadaşlar, halı saha maçı muhabbetinizi bölüyorum ama ay sonu cumartesi günüm tatil olduğu için bu akşam Eskişehire geliyorum :bounce:

Hafta sonu hava güzel olursa ve siz bir yerlerde çekirdek çitleme, balık ekmek yeme, yollara akma gibi planlar yaparsanız haberim olsun :wiinkk:

Evdeki eşyalarımı Ankaraya taşıdığım için malum bilgisayarımda artık Ankarada. O yüzden hafta sonu sizi internetten takip edemeyeceğim :salut:

Cepten mepten ulaşırsanız sevinirim. Tamam mı Volkannnnn :mrgreen:

heh işte tezahüratcı da lazım yayaya şaşaşa mt mt çok yaşa :queen::queen::queen:

3 TF'cilerden Sonra Bizde Seninle 2 PU'cular olabilirdik :mrgreen: Ama Motor Ne Yazık Ki Bahçede Öyle Dikmeleri Bükük Yatıyor :salut: Hayırlı Olsun Bakalım Güle Güle Kazasız Belasız Kullan İnşallah:rendeer:

hehee ama eksiğiz uzun zamandır hamza biliyosun demi ah cbf150 aah.:salut::salut:. al bi kt bak işine hamza ne güzel işte. ben para biriktirmeye başladım yeniden. daha 500ytl anca oldu yaa:pale::pr::pr:

slayer ben faruk ve gökhan abi 100 km yaptık yağmur altında:pnormaldir donuna kadar ıslanman.benim ve gökhan abinin belden aşağısı ıslaktı.faruğunda üst tarafı:pyağmur zevkli oluoda bide rüzgar olmasaa

Hiç unutamayacağım bir gündü resmen belden aşağım turşuya döndü ilginç ki üzerimizde tekrar kurudu ama felç oldum sandım yinede herşeye rağmen zevkliydi şeker değiliz yamur çamur dinlemeyiz:cat::queen::mrgreen::):cherry:

muttalıbın sahası cogı sahalara tas çıkartır valla , ben bu gece tırstım gezmeyecem gözümde mikrop kaptı zaten onümü gormuyorum

ahnda hoca ilk onbirde yervermişsın sagol ne zaman yapıyık macı ve macın ardından bişeyvarmı yada kütahyalılar gelirse napçaz???

Kızılcıklı Logosuna Birazcık Edit Ve Sonuç :cherry:
motorize26so9.gif

viper_1' Alıntı:
www.bakmayanbinpisman.tr.gg :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Valla bakmayan bin pişman haaaa :mrgreen: Bence hiç vakit kaybetmeden siteye girin...Ben girdim çokta eğleniyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ah Volkan Abi Ahhhhh :mrgreen::mrgreen: Anladın Sen Onu :mrgreen::mrgreen:

Slm millet.

Takım için güzel bir sayı çıkarın, headhunter (Ahmet) de oradan rakip bir takım kursun.
Artık kendi hangi tarafta oynamak istiyor, sormak lazım :p

Önce deplasmana gideriz, sonra gelir burada ağırlarız fln :cherry:

Bende hakem olurum :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar