Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

keşke vakıfbank dan ihtiyaç kredisi alsaydın 0.99 dan veriyorlardı 0 için kredi daha fazla zamanında çok araştırmıştım :)
neyse hadi hayırlı olsun bakalım

bi tur vercen demi ::winkwink::winkwink

daha fazla paraya gelıo 350 evrak masrafı + 1000 faiz alıolar 7 mılyara gelıo :) bıde almak uzun suruo honda bayınden cektık kredı bılgılerı yazıo bılgısayara 5-10dkda kredı cevabı gelıo :)

canımı isteyin motorumu ıstemeyın ula :)

daha fazla paraya gelıo 350 evrak masrafı + 1000 faiz alıolar 7 mılyara gelıo :) bıde almak uzun suruo honda bayınden cektık kredı bılgılerı yazıo bılgısayara 5-10dkda kredı cevabı gelıo :)

canımı isteyin motorumu ıstemeyın ula :)

o zaman aldığında pizza ile ıslatacaz:queen:
şöle büyük boyundan margarita (vejeteryanım o yüzden margarita yiyorm ) offf cnm çekti valla :queen::queen::queen:

Blacklove16
15-50 4T tavsiye ederim... Markası çok da önemli değil. Açık yağ olmamasına dikkat et...

o zaman aldığında pizza ile ıslatacaz:queen:
şöle büyük boyundan margarita (vejeteryanım o yüzden margarita yiyorm ) offf cnm çekti valla :queen::queen::queen:

pizza boyutları
küçük-orta-büyük-mega-king size king size dırek bıldıgımız baklava tepsısı ıle yapılıo :)

yarın sabah bende yola çıkıyorum afyona doğru cıbırla gidicez dönerkende yine cıbır,cıbır gelicez bakalım:):)pazartesi alıcaktım ama kısmet yarınaymış artık bi problem çıkmaz inş.dua edinya:)

hayırlı olsun şimdiden beyfa..kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah..

bu arada saolasın görkem..15-40 koyucam...castrol alıcam...

Son düzenleme:
morallim sıfırya...:(afyona gitdik motorun yanına geldık depoda kafam kadar çizik vardı hiç içime sinmedi velasıl kaldı yani başka bakıcaz artık dönüştede 70-80km yağmura yakalandık fotoraflarıda birara koyarım artık..

bugün saat 20:30 gibi cbr 125ım geldı :) test surusu yaptım ilk defa vıteslı motosiklet kullanmama ragmen iyiydi fakat cimriler içine 1 litre benzın koymuslar fazla suremedım :S

bugün saat 20:30 gibi cbr 125ım geldı :) test surusu yaptım ilk defa vıteslı motosiklet kullanmama ragmen iyiydi fakat cimriler içine 1 litre benzın koymuslar fazla suremedım :S

ooo rüyaların gerçek oldu valla süper bi duygu olsa gerek
Tekerin Düz Bassın Allah Kaza Bela Göstermesin kardeşim:rendeer:

daha once hıc kullanmamıstım :D bu arada saolun
130/70/17 lastık ayı gıbı durdu arkada :D bıde rodajla ılgılı hiç bişi yazmıo kulllanım klavuzunda sadece 500kmye kadar daha fazla ozen gosterın dıo bıde dıger cbr ler gıbı tek sag taraf yanmıo :D 2side yanıo ama sinyaller calısmııo sıgortası attı galıba :D

daha once hıc kullanmamıstım :D bu arada saolun
130/70/17 lastık ayı gıbı durdu arkada :D bıde rodajla ılgılı hiç bişi yazmıo kulllanım klavuzunda sadece 500kmye kadar daha fazla ozen gosterın dıo bıde dıger cbr ler gıbı tek sag taraf yanmıo :D 2side yanıo ama sinyaller calısmııo sıgortası attı galıba :D

dk 1 gol bir sigortayı nasıl attırdın ya :)

resimlerini beklioz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar