Eyvah Benzin Bitti Yolda Kaldınız Naparsınız (Kücük bir ipucu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ummadığınız bir anda dalgınlığınıza geldi ve benzininiz bitti motorda ağar kardesim itilmeski şimdi hiç depoya işemeyi denedinizmi :queen: ben denedim ve inanırmısınız 3 km yol gittim .KÜCÜK BİR TAVSİYE ARKADASLAR BİLMEYENLERİN AKLINDA BULUNSUN..

Güncel arkadaşlar eğer benzininiz biterde yolda kalırsanız CHOZEN i çağırım deponuza işeyecek ve yolda kalmış olmaktan kurtulacaksınız :cherry::queen:

şimdi bişey derdim ya ,tdm 850 yemi yaptın bunu ...

senin sıvıyla gittiğini hiç sanmıyorum hortumlarda kalan lar seninkinin yardımıyla ilerlemiştir anca ...:p

Bi Kereden Bişi Olmaz Merak Etme Bosuna Kimyacı Değiliz Sidikte Asit Olduğu Için Yanıcıdır Ve Motora Zararı Olmasssssss

ben depoyu uflerim kısmen birazdaha ınsalcıl chozen işerken neye dikkat etcez kenerlara damlatmamak dısında

puha ha ha ha.....:queen:
o ne ya senin torbalardan petrol çıkıyo sanırsam,kaç oktan çıkarıyon:D :queen::queen:.

ben genede benzin istasyonundaki pompayı tercih ederim:queen:

walla ya yalanmı sölicez mantıklı ama dimi denemesi bedava yolda kalıonda görim ben sizi :) denemesseniz bende chozen deilim

asm

Bende bu konuda epey kas yapan biriyim.

Motor ile inatlaşıyoruz.(daha doğrusu benzin göstergesi ile :p) Ben ona güvenmeyince o da "al kardeş bende seni burada şak diye koyarım" diyor. :)

10 senedir motorun üstündeyiz her yol paris tecrübe sart eğitim sart

ya depo deliği küçükse ve de bizimki oraya takılırsa ne yapacağız????depoya işiye bilmek dahi bi yewtenek gerektirir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bi Kereden Bişi Olmaz Merak Etme Bosuna Kimyacı Değiliz Sidikte Asit Olduğu Için Yanıcıdır Ve Motora Zararı Olmasssssss

bildiğim kadarıyla sidikte asit kadar su da var,sidiği kaynatıp su buharını attıktan sonra sadece asiti koyman gerekmiyormu,sen direk içine yapmışsın motorun,(sonuçta suda zararlı):queen:

az yakıyor bılader..markatten 1lt su alıosun 1 lıraya hemen benzıne cevırıosun..ekonomık dusunemedık bız!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar