Sport Touring ve Şanzıman

Merhabalar.

Yarı zamanlı otomatik touring motorlardan bildiğim bir tanesi Yamaha FJR 1300.

Sport Touring kategorisinde aynı nitelikte başka bir motor var mı? Örneğin Honda VFR 800 bu tarz bir motor mu?

Tşkr.

yanlış olabilirim ama FJR1300 tiptronic vites. VFR800 ise manuel 6 ileri şanzıman. yani sizin tabirinizle otomatik değil. yarı zamanlı derken ne demek istediğinizi anlamadım, motor bilgim yeterli değil sanırım.

Yarı zamanlı degıl sanırım yarı otomatık falan demek ıstdı arkadas :) Evet FJR1300 Triptonık ve yarı otomatık vıteslı bı makına VFR ise Manuel vıteslı bı makına.

Yarı zamanlı degıl sanırım yarı otomatık falan demek ıstdı arkadas :) Evet FJR1300 Triptonık ve yarı otomatık vıteslı bı makına VFR ise Manuel vıteslı bı makına.

MCSE kardeşim :) Arkadaş aynen öyle söylemek istedi. Yarı otomatik ya da triptronik demek istedi.

Triptronik başka touring ya da super bike (yok biliyorum, olması tuhaf olabilir) var mı?

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo çok para çok gençliğimde azmı kullandım bunları yaşım 15

amanin

baba o cok buyuk bir arac... (burgman 650)

triptonik sanzimana taktim cunku vitesliyi ogrenmek zor mu bilemedim. korkutuyor beni.

benim bildiğim tam otamatik dn-01 var o da Türkiyede yok yarı otomatik olarak ta aprilia mana var o da Fuarda vardı ama ne zaman gelir kaça gelir ben bilmiyorum

baba o cok buyuk bir arac... (burgman 650)

triptonik sanzimana taktim cunku vitesliyi ogrenmek zor mu bilemedim. korkutuyor beni.

Vites korkutuyorsa triptonik vitesi ne yapacan, tam otomatik scooter al vites derdinden kurtul.(150 cc yi ve 70km/h hızıda geçme)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda VFR800 Sport touring bir motosiklettir,4 silindir sıvı soğutmalı ve ilk kez Honda bir motosiklette VFR800'de Vtec teknolojisini kullandı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar