hoşgeldin aramıza, bozyakanın neresindensin bende 90lı yıllarda narlıkda oturuyordum. :bounce::bounce::bounce:bende geldim aranıza kabul ederseniz![]()
hoşgeldin aramıza, bozyakanın neresindensin bende 90lı yıllarda narlıkda oturuyordum. :bounce::bounce::bounce:bende geldim aranıza kabul ederseniz![]()
hoşgeldin aramıza, bozyakanın neresindensin bende 90lı yıllarda narlıkda oturuyordum. :bounce::bounce::bounce:
Bozyakada olduğunu nasıl anladın?...... :queen::queen::queen:
Bende yeniçamlık......![]()
şşş İzmir MT özlediniz mi beni :queen:
Ayağınıza sağlık, görüştük süper oldu :cat:
ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK VE AĞIRLANDIK :rendeer:
emeği geçen herkeze teşekkür eder en yakın zamanda izmirde misafir etmeyi umut ederim :cat:
Gelcez Cengiz abim.. Sözümüz sözdür :wiinkk:ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK VE AĞIRLANDIK :rendeer:
emeği geçen herkeze teşekkür eder en yakın zamanda izmirde misafir etmeyi umut ederim :cat:
Vallaa bi karşılama konseyi hazırlayın bize.. İyi hazırlanmazsanız gelmeyebiliriz :mrgreen:Rahmi abi,fotoğraflar için çook teşekkürler,eline sağlık..:rendeer:
Mükemmeldi herşey gerçekten.Emeği geçen herkese teşekkürler..
İstanbul lu arkadaşlar ve diğer şehirden gelen herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı.
İstanbul bu işe çok güzel ev sahipliği yaptı,isim anarak teşekkür etmeye kalkarsak uzun bir liste tutar.Tabi ki bazı arkadaşların ap ayrı ilgisiyle karşılaştık,çok güzel ağırlandık cidden..O yüzden isimlerini yüreğimize kazıdığımız dostları tekrar buraya kazımasak da olur diyorum,herkese teşekkürler.
En yakın zamanda biz de onları ağırlamak istiyoruz,biliyorlar.Gelecekler de,bekliyoruz:cat:
Herzaman gelin herzaman ağırlayalım olmaz mıKarşılamak ve ağılamak bu kadar olurdu yani.
Rahmi abi,fotoğraflar için çook teşekkürler,eline sağlık..:rendeer:
Mükemmeldi herşey gerçekten.Emeği geçen herkese teşekkürler..
İstanbul lu arkadaşlar ve diğer şehirden gelen herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı.
İstanbul bu işe çok güzel ev sahipliği yaptı,isim anarak teşekkür etmeye kalkarsak uzun bir liste tutar.Tabi ki bazı arkadaşların ap ayrı ilgisiyle karşılaştık,çok güzel ağırlandık cidden..O yüzden isimlerini yüreğimize kazıdığımız dostları tekrar buraya kazımasak da olur diyorum,herkese teşekkürler.
En yakın zamanda biz de onları ağırlamak istiyoruz,biliyorlar.Gelecekler de,bekliyoruz:cat:
fotoları istediğim gibi yükleyemedim , yazacak o kadar çok şey varki resimler yüzünden kafam karıştı bişey yazamadım. ev sahiplerimiz gerçekten hiç bir şeyi tesadüfe bırakmadan her şeyimizle ilgilendiler yeni dostluklar kuruldu. İnşallah en kısa zamanda , ev sahiplerimize ev sahipliği yapmak istiyoruz . İzmir MT den naçizane mangalda RAHMİ ABİ topiği açılır ve gelecek dostlarımıza naçizane, suyu sek içene karışmam ama katkılı olursa bişeyler düşünür elimden geleni yaparım . HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM,ŞİMDİDEN ÖZLEDİM . (elinden gelen birisi benim resimleri düzenlerse sevinirim.) EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE . Herkes kendine nasıl isterse öyle baksın . ( ben aynaya pek bakmıyorum ayna bana yalan söylüyo) kendimi hissettiğim gibi göstermiyor.
Bir kaç foto da benden...
Önce Big Boss ile başlayalım
Sana da teşekkürler paylaşımın için:cat: